İtalyan model Ilary Blasi'den nefes kesen paylaşımlar
İtalyan model Ilary Blasi'den nefes kesen paylaşımlar Sosyal medyayı en etkili kullanan ünlülerin başında gelen İtalyan model Ilary Blasi, Instagram hesabından bir birinden cesrur paylaşımlarda bulunuyor. İşte Ilary Blasi'nin o paylaşımları...
22.01.2020 Cadde
İtalyan modeli
İtalyan modeli 40 yaşına kadar oynama hedefi olmasına rağmen 3. kaleci olmak yerine antrenör ekibinde görev almayı seçen Volkan, hem kulübünden kopmuyor hem de teknik direktörlük hayaline yaklaşıyor. Böylece Emre Belözoğlu’nun da sezon sonu futbolu bırakacak olmasıyla İtalya’da Milan ile Juventus’un uyguladığı modele geçilmesi amaçlanıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Havuzda romantik dakikalar
Havuzda romantik dakikalar İtalyan model ve hakem Claudia Romani, yeni sevgilisi Christopher Johns ile romantik anlar yaşadı. Claudia Romani, yeni sevgilisi Christopher Johns'la birlikte tatil yapıyor. İki aşık tüm gün havuzdaydı. Birbirlerinden hiç ayrılmayan sevgililerin havuzdaki romantik dakikaları kameralardan da kaçmadı. Claudia Romani ve Christopher Johns, birbirlerine sarılmadan ve öpüşmeden duramadı.
11.09.2019 Magazin
Dünya Turu 111. Bölüm
Dünya Turu 111. Bölüm Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Burak Genç   -Kimileri aracı olduğu işlerden komisyon alır, kimileri ise porno yıldızlarıyla beraber olur… -Çin'de üniversiteye kabul için yapılan başvurularda bu şartlar ön plana çıkıyor! -Bu görüntü kafaları karıştırdı. - İtalyan kökenli sinema oyuncusu Paola Saulino çabuk yoruldu!
11.09.2019 Haberler
İtalyanın kusursuz güzeli: Silvia Caruso
İtalyanın kusursuz güzeli: Silvia Caruso İtalyan model Silvia Caruso'nun sosyal medya paylaşımları göz dolduruyor.
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri