İtalyanlar

İtalyanlar

Son dakika İtalyanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İtalyanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İtalyanlar haber sayfamızda...

İtalyanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.198 italyanlar haberi bulunmuştur.
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi!
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi! Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'un kendisine yaptığı teklifi reddetti.
16.04.2024 Adana Demirspor
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı Fenerbahçe Opet'in gelecek sezon Lavarini ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Öte yandan İtalya'dan sarı-lacivertlilerin yeni başantrenörüyle ilgili iddia geldi.
9.04.2024 Voleybol
Jorge Jesus, Mauro Icardi'yi istiyor! Teklif hazırlığı
Jorge Jesus, Mauro Icardi'yi istiyor! Teklif hazırlığı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye kancayı taktı.
30.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş, EuroCup'ta yarı finalde! İnanılmaz geri dönüş
Beşiktaş, EuroCup'ta yarı finalde! İnanılmaz geri dönüş Beşiktaş, EuroCup çeyrek finalinde Hapoel Tel Aviv ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar maçta 18 sayı geri düşmesine rağmen pes etmedi ve parkeden 94-89'luk skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.
13.03.2024 Eurocup
Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin: Asla bitti diyemem
Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin: Asla bitti diyemem Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası! İtalyanlar duyurdu
Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası! İtalyanlar duyurdu En son İtalya'da Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho için bomba bir haber ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin, Portekizli çalıştırıcı radarına aldığı iddia edildi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Szymanski için gözlemci gönderdiler! Fenerbahçe bonservisini belirledi
Szymanski için gözlemci gönderdiler! Fenerbahçe bonservisini belirledi Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İtalyanlar, Polonyalı yıldız için gözlemci gönderdi. Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedelini de duyurdular.
5.03.2024 Fenerbahçe
Szymanski çılgınlığı! Fenerbahçe bonservisini belirledi, transfer görüşmeleri başlayacak
Szymanski çılgınlığı! Fenerbahçe bonservisini belirledi, transfer görüşmeleri başlayacak Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldız son haftalarda formsuz olsa da şimdiden transferin gözdesi konumunda bulunuyor. TEAMTalk’ta yer alan habere göre bu yaz Szymanski için adeta bir transfer çılgınlığı yaşanacak. Sarı-lacivertliler, Polonyalı yıldızın bonservisini belirledi.
26.02.2024 Fenerbahçe
Fernando Muslera'ya sürpriz teklif! Kararını sezon sonunda verecek
Fernando Muslera'ya sürpriz teklif! Kararını sezon sonunda verecek Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Fernando Muslera'ya sürpriz bir teklif yapıldı. Uruguaylı kaleci kararını sezon sonunda verecek.
21.02.2024 Galatasaray
Türk Hava Kuvvetleri devleri geride bıraktı! ABD dergisi açıkladı, işte en güçlü 20 ülke
Türk Hava Kuvvetleri devleri geride bıraktı! ABD dergisi açıkladı, işte en güçlü 20 ülke 2024 yılının dünyadaki en güçlü hava kuvvetleri sıralaması belli oldu. Türkiye, Yunanistan, İsrail, Fransa gibi ülkelere adeta fark attı.
20.02.2024 Dünya
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı, bu gece oynanacak maçlarla sürecek. Geçen sezon dev organizasyonda İstanbul'da final oynayan Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, saat 23.00’te sahasında İspanya’dan Atletico Madrid’i ağırlayacak.
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih'te Sacha Boey fırtınası! Rekor transfer vurgusu
Bayern Münih'te Sacha Boey fırtınası! Rekor transfer vurgusu Sacha Boey'in Bayern Münih'te ilk maçındaki performansı geçer not aldı. Alman basınındaki yorumlarda eski Galatasaraylı futbolcu hakkında olumlu yorumlar öne çıktı.
4.02.2024 Almanya Bundesliga
Liverpool'da Klopp'un enerjisi tükendi! Pastanın üzerindeki krema: Şampiyonlar Ligi
Liverpool'da Klopp'un enerjisi tükendi! Pastanın üzerindeki krema: Şampiyonlar Ligi Jurgen Klopp’un enerjisinin tükenmesi, yeni başarılara inançsızlığından olamaz. Özdeşleştiği kulüpte iyi futbolu ve kupaları getiren değişim enerjisinin, statükoya dönüşerek erimesi çekincesinden kaynaklanıyordur.
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şov! Sergen Yalçın bir ilki yaşadı
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şov! Sergen Yalçın bir ilki yaşadı Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin yıldızı Cengiz Ünder, zorlu maçta formda performansını sürdürdü. Öte yandan Sergen Yalçın bir ilki yaşadı.
3.02.2024 Fenerbahçe
Gaziantep FK ve Kayserispor puanları paylaştı!
Gaziantep FK ve Kayserispor puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Gaziantep FK ile Kayserispor arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
3.02.2024 Gaziantep FK
Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois cevabı! 'İzin vermemiz mümkün değil'
Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois cevabı! 'İzin vermemiz mümkün değil' Süper Lig'in 24'üncü haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Rams Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Basaksehir
Kasımpaşa, Trazié Thomas ile sözleşme imzaladı!
Kasımpaşa, Trazié Thomas ile sözleşme imzaladı! Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 24 yaşındaki orta saha Trazié Thomas'ı kadrosuna kattı.
3.02.2024 Kasımpaşa
Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2 golle yıktı!
Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2 golle yıktı! Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Antalyaspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
3.02.2024 Antalyaspor
İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti'
İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti' Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Angelino, ara transfer döneminde sarı-kırmızılılardan ayrıldı. RB Leipzig'in Roma'ya kiraladığı Angelino'nun imzası sonrası İtalyan basınından dikkat çeken bir değerlendirme geldi.
3.02.2024 Galatasaray
Real Madrid, Luka Modric ile uzatma kararı aldı!
Real Madrid, Luka Modric ile uzatma kararı aldı! İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki orta saha Luka Modric ile sözleşme uzatma kararı aldığı iddia edildi.
3.02.2024 İspanya La Liga
İtalyanlar açıkladı! Mültecileri deniz komşularına gönderecekler
İtalyanlar açıkladı! Mültecileri deniz komşularına gönderecekler İtalya, ülkede sayılarının arttığı Afrikalı mültecileri göndereceği ülkeyi açıkladı.
30.01.2024 Dünya
Fenerbahçe'nin yeni savunmacısı Bonucci'nin performansını İtalyan basını değerlendirdi! Icardi detayı
Fenerbahçe'nin yeni savunmacısı Bonucci'nin performansını İtalyan basını değerlendirdi! Icardi detayı Gaziantep deplasmanında ilk kez Fenerbahçe formasını sırtına geçiren deneyimli savunmacının performansı dikkat çekti.
15.01.2024 Fenerbahçe
Bertuğ Yıldırım'dan Fenerbahçe itirafı! Arda Güler ve Kenan Yıldız sözleri
Bertuğ Yıldırım'dan Fenerbahçe itirafı! Arda Güler ve Kenan Yıldız sözleri Hatayspor'dan Ligue 1 ekibi Rennes'e transfer olan Bertuğ Yıldırım açıklamalarda bulundu. Genç santrfor, Fransa'yı gitmeden önce Fenerbahçe ile görüştüğünü dile getirdi.
13.01.2024 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

İtalyanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.