Bu besinler hem iyi hissettiriyor hem de bağışıklığınızı güçlendiriyor!
Bu besinler hem iyi hissettiriyor hem de bağışıklığınızı güçlendiriyor! Korona virüs sürecinde hastalığa yakalanmamak ya da hafif atlatmak için beslenme düzeninin nasıl olması gerektiği, son dönemlerde üzerinde sıklıkla durulan konular arasında yer alıyor. Pandemi koşullarına bağlı olarak kişilerde oluşan stres ve buna bağlı uyku düzeni ile duygusal durumun bozulması ise birçok kişinin sağlıksız beslenmesine neden olabiliyor. Bu süreçte iyi hissettiren sağlıklı gıdaların tüketilmesi ve D vitamini başta olmak üzere vitamin -mineral desteği alınarak bağışıklığın güçlü tutulması önem taşıyor. Dyt. Ceyda Nur Çakın, korona virüs sürecinde bağışıklığın güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
Depresyonu desteksiz de yenebilirsiniz
Depresyonu desteksiz de yenebilirsiniz Hayat ve hayat şartlarının zorlu koşulları nedeniyle herkesin sinir sisteminde zaman zaman yıpranmalar olmaktadır. Bilinmesi gereken şudur ki depresyon bir ruh hastalığı değildir ve utanç olarak görülmemelidir.
29.01.2018 Ruh Sağlığı
Daha iyi bir vücuda sahip olmanın 8 sırrı
Daha iyi bir vücuda sahip olmanın 8 sırrı Aynanın önüne geçince daha iyi bir vücudun hayalini kuranlardan mısınız? O zaman kilo verirken aynı zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olmak için bilmeniz gereken 8 önemli kural...
26.12.2016 Egzersizler
Enerji açığını kapatmanın yolları
Enerji açığını kapatmanın yolları Okul çağındaki sporcu çocuklarda, hem büyüme ve gelişmenin devamı, hem de sporla harcanan enerjinin yerine konabilmesi için ‘sağlam’ beslenme büyük önem taşıyor.
27.06.2012 Ebeveyn