İyilik İçin Sanat Derneği

İyilik İçin Sanat Derneği

Son dakika İyilik İçin Sanat Derneği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İyilik İçin Sanat Derneği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İyilik İçin Sanat Derneği haber sayfamızda...

İyilik İçin Sanat Derneği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101 iyilik için sanat derneği haberi bulunmuştur.
Depremzedelere destek  için ‘kelebek etkisi’
Depremzedelere destek için ‘kelebek etkisi’  İyilik İçin Sanat Derneği ile Galeri Nev İstanbul kurucusu Haldun Dostoğlu’nun katkılarıyla düzenlenen “Kelebek Etkisi” adlı sergi Hatay’daki depremzedelere için kurulan Örnekevler Yaşam Köyü’ne destek arayışını sanat dünyasına taşıyor.
22.03.2024 Kültür Sanat
İyi bir geleceğin sorumluluğu bizde
İyi bir geleceğin sorumluluğu bizde Kalyon Kültür’ün genç sanatçıları buluşturan yeni sergisi “Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler” doğanın döngüsünü bozanın da koruyanın da insan olduğunu hatırlatıyor.
23.07.2023 Kültür Sanat
Dayanışmanın gücü uçurtmalarla büyüyor
Dayanışmanın gücü uçurtmalarla büyüyor Sanatı daha geniş kitlelere yaymak ve genç sanatçıların görünürlüklerine katkıda bulunmak amacıyla projelere imza atan İyilik İçin Sanat Derneği’nin Hatay’da hayata geçirdiği “Kadın ve Çocuk Dostu Alanlar” projesi, destek almaya devam ediyor.
27.06.2023 Kültür Sanat
Sanatın iyileştirici gücü “Umut ve Güven”
Sanatın iyileştirici gücü “Umut ve Güven” Sanatın daha geniş kitlelere yayılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği , Hatay’da başlattığı “Kadın ve Çocuk Dostu Alanlar” projesine destek amacıyla Kültür AŞ iş  birliğiyle  Taksim Sanat’ta  “Umut ve Güven” adlı sergi düzenliyor.
14.05.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tombi’yle poz Zeynep Bastık, yanından hiç ayırmadığı köpeği Tombi ile evinde çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı...
16.01.2023 Cadde
Trendyol Sanat, birinci yaşında sanatı Metaverse’e taşıdı
Trendyol Sanat, birinci yaşında sanatı Metaverse’e taşıdı 150’den fazla genç sanatçının bine yakın eserini Türkiye’nin her köşesindeki sanatseverlerle buluşturan Trendyol Sanat, metaverse sanat galerisi ile etki alanını genişletiyor.
22.12.2022 Advertorial
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Müzik ve sohbet  Kürşat Başar; Selda Güleç’in sahibi olduğu, İstanbul’un kültür ve sanat hayatına yeni bir boyut kazandıran SG Kömürlük’te gerçekleşen müzikli sohbetlerin konuğu oldu...
16.11.2022 Cadde
İyilik için sergi
İyilik için sergi İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği projelerde yer alan sanatçıların eserlerini Artweeks@Akaretler’in 7’nci edisyonunda sanatseverlerle buluşturdu.
4.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni heyecan Premium marina ağı D-Marin, önceki gün Punta Faro Marina’da düzenlediği etkinlikle bu marinayı genişleyen ağına resmen dahil etti...
8.09.2022 Cadde
Trendyol’dan sanata tam destek
Trendyol’dan sanata tam destek 150’den fazla sanatçının 1000’e yakın eseri Trendyol Sanat ile Türkiye’nin dört bir yanındaki sanatseverlerle buluşuyor.
28.08.2022 Advertorial
Frida bugün yaşasaydı...
Frida bugün yaşasaydı... Günümüzde Frida Kahlo olsaydı 21. yüzyıl ona ve sanatına ne yapardı bilemiyoruz. Ama farklı disiplinlerden sanatçılar bu sorunun yanıtını “Free’da Sergisi” üretimleriyle vermeye çalıştı ve ortaya görülmeye değer eserler çıktı.
9.08.2022 Kültür Sanat
İyilik için ‘Kaftan’
İyilik için ‘Kaftan’ Trendyol Sanat; resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik alanlarında üretilen sanat eserlerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor.
28.07.2022 Kültür Sanat
‘Kaftan’ satışta
‘Kaftan’ satışta 150’den fazla sanatçının bine yakın eserini sanatseverlerle buluşturan Trendyol Sanat, güncel Türk sanatının ünlü ressamlarından İsmail Acar’ın ürettiği ‘Kaftan’ adlı eseri, İyilik İçin Sanat Derneği iş birliğiyle satışa sundu.
28.07.2022 Cadde
Kahlo hayat bulacak
Kahlo hayat bulacak Frida Medya Ajansı, birçok farklı sanatçının eserleriyle Meksikalı Ressam Frida Kahlo’ya yeniden hayat veriyor.
8.07.2022 Cadde
Sanat buluşması
Sanat buluşması ‘İyilik İçin Sanat Derneği’ üyelerinin her hafta düzenledikleri ‘Sanat Buluşmaları’nın 358’inci durağı, ressam ve heykeltraş Jackie Arditty oldu.
25.06.2022 Cadde
Sanatçı kadınlar destek bekliyor
Sanatçı kadınlar destek bekliyor İyilik İçin Sanat Derneği, İsveç İstanbul Başkon- solosluğu’nun desteğiyle “Kadın Sanatçıların Türkiye’de Sanat Ekosistemine Bakışı Araştırması” başlıklı önemli bir araştırmaya imza attı.
17.05.2022 Kültür Sanat
Sanat buluşması
Sanat buluşması İyilik İçin Sanat Derneği üyelerinin her hafta düzenledikleri ‘Sanat Buluşmaları’, Mustafa Taviloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.
11.04.2022 Cadde
Karma sergi
Karma sergi Evrensel bir değer olan sanatın daha geniş kitlelere yayılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği projelerde desteklediği sanatçıların eserleri ile 30 Mart’ta Artweeks@Akaretler’de yer alacak.
25.03.2022 Cadde
Atölye Cer’de ‘Öteki Yeşilçam’
Atölye Cer’de ‘Öteki Yeşilçam’ İyilik İçin Sanat Derneği ve Ege Yapı iş birliği ile hayata geçirilen Atölye Cer, seçkin sanatçıların çalışmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
16.02.2022 Cadde
İkinci dönemi başlıyor!
İkinci dönemi başlıyor! Sanat ve Kültür Disiplinleri Sertifika Programı’nın ikinci dönemi, yarın başlıyor.
17.01.2022 Cadde
‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisi
‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisi İyilik İçin Sanat Derneği, Ege Yapı iş birliği ile hayata geçirdiği Atölye Cer projesinde yer alan sanatçıların eserlerinden oluşan ‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisini, Dr. Feride Çelik küratörlüğünde görücüye çıkardı.
7.01.2022 Cadde
Kayıtsız kalmıyoruz!
Kayıtsız kalmıyoruz! UNIQ Expo, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde “Kadın” temalı birçok sergiyi sanatseverlerle buluşturdu.
28.11.2021 Kültür Sanat
Sanat yolculuğunda ilk eğitim
Sanat yolculuğunda ilk eğitim İyilik İçin Sanat Derneği’nin İsveç İstanbul Başkonsolosluğu’ndan hibe desteği almaya hak kazandığı ‘Genç Kadın Sanatçıların Yerel Kültür Politikalarının Gelişimine Katılımının Teşvik Edilmesi’ projesi gerçekleştirildi.
16.11.2021 Cadde
Sanat elçileri aranıyor
Sanat elçileri aranıyor İyilik İçin Sanat Derneği, “Genç Kadın Sanatçıların Yerel Kültür Politikalarının Gelişimine Katılımının Teşvik Edilmesi” projesi kapsamında Diyarbakır, Erzurum, Mardin, Mersin, Nevşehir, Sivas ve Van illerinde sanat elçilerini arıyor.
15.08.2021 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat Derneği Sanat Elçileri arıyor
İyilik İçin Sanat Derneği Sanat Elçileri arıyor İyilik İçin Sanat Derneği, “Genç Kadın Sanatçıların Yerel Kültür Politikalarının Gelişimine Katılımının Teşvik Edilmesi” projesi kapsamında Diyarbakır, Erzurum, Mardin, Mersin, Nevşehir, Sivas ve Van illerinde sanat elçilerini arıyor.
12.08.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İyilik İçin Sanat Derneği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.