İzel Çeliköz

İzel Çeliköz

Son dakika İzel Çeliköz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzel Çeliköz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzel Çeliköz haber sayfamızda...

İzel Çeliköz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 izel çeliköz haberi bulunmuştur.
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müzikte fırtınalar estirdikten sonra kariyerlerine solo olarak devam eden İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Cadde
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!'
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isimlerden İzel Çeliköz, estetik konusunda yaptığı yorumla dikkat çekti.
13.04.2024 Cadde
Fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti: Yüzümdeki çukurların silinmesini istedim!
Fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti: Yüzümdeki çukurların silinmesini istedim! Geçtiğimiz günlerde konser öncesi çekilen karelerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı İzel Çeliköz'e yorum yağmıştı. Takipçilerinin yüzüne Photoshop yapmasını ve kilo almasını eleştirdiği Çeliköz, doğal haliyle çekilen bir karesini paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.
28.09.2023 Cadde
Şarkıcı Çelik öğretmen sevgilisiyle el ele
Şarkıcı Çelik öğretmen sevgilisiyle el ele Yakın arkadaşları İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi ile birlikte efsane müzik grubu olarak yıllar sonra sahnelere dönen şarkıcı Çelik Erişçi, öğretmen sevgilisi Elif Ünügür ile el ele Nişantaşı'nda görüntülendi.
15.07.2023 Cadde
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Cadde
Şarkıcı İzel'in acı günü!
Şarkıcı İzel'in acı günü! İzel Çeliköz'ün annesi Habibe Çeliköz hayatını kaybetti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile 90'lara damga vurdukları müzik grubu ile yıllar sonra sahnelere dönen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden acı haberi duyurdu.
26.05.2023 Cadde
Karlar Kraliçesi Demet Özdemir! 'Kendime sabır diliyorum'
Karlar Kraliçesi Demet Özdemir! 'Kendime sabır diliyorum' Yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından yeni fotoğraflarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle kısa sürede büyük ilgi gören ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu.
27.12.2022 Cadde
Oğuzhan Koç, Demet Özdemir için 1.5 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi!
Oğuzhan Koç, Demet Özdemir için 1.5 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi! Yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden ünlü şarkıcı, yılbaşı gecesinde sahne almak için KKTC ve Azerbaycan’dan gelen 1.5 milyon TL'lik teklifi reddettiği haberleriyle gündeme geldi. Koç'un, dudak uçuklatan bu rakamı; yılbaşını Özdemir ile birlikte geçirmek istediği için geri çevirdiği ortaya çıktı.
22.12.2022 Cadde
Demet Özdemir hamile mi? Açıklama geldi
Demet Özdemir hamile mi? Açıklama geldi Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), 28 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftten Demet Özdemir, hakkında çıkan hamilelik iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
19.12.2022 Cadde
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları...
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları... Çelik Erişçi ya da bilinen adıyla Çelik şarkıcı ve besteci kimliği ile tanınmaktadır. 90'lı yıllara damga vuran popüler isimler arasında yer alan Çelik, İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün 1991 yılında çıkardığı Özledim albümü ile tanındı. 1992 yılından itibaren kariyerine solo olarak devam etti. En bilinen şarkıları arasında "Hercai", "Ateşteyim" "Dongi Dongi" şarkıları yer almaktadır. İşte Çelik'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
İzel Çeliköz kimdir? Şarkıcı İzel Çeliköz albümleri ve şarkıları
İzel Çeliköz kimdir? Şarkıcı İzel Çeliköz albümleri ve şarkıları Şarkıcı İzel 29 Nisan 1969 yılında Yalova Çınarcık'ta dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarıdan mezun olan sanatçı üç telli kemençe eğitimi aldı. 1987 yılında Maksim Gazinosu'nda solistlerin arkasında kemençe çalarak kariyerine adım attı. İşte İzel Çeliköz hayatı ve kariyeri...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
Ercan Saatçi kimdir kaç yaşında? Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri...
Ercan Saatçi kimdir kaç yaşında? Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri... Ercan Saatçi, hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 90'lı yıllara damga vuran isimler arasında yer alan ve İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün kurulması ile yıldızı parlayan isimlerden olan Ercan Saatçi son olarak Çok Akustik adlı bir programın sunuculuğunu üstleniyor. İşte Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
İzel-Çelik-Ercan: Bilet kalmadı, istemeyin!
İzel-Çelik-Ercan: Bilet kalmadı, istemeyin! Bir dönem pop müziğe damga vuran İzel-Çelik-Ercan grubu, yayınladıkları şarkıların hit olmasına rağmen kariyerlerine solo olarak devam etme kararı almıştı. 31 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, müzikseverlerin yoğun katılım gösterdiği konserleri hakkında konuştu. Bilet konusunda akrabalarına ve dostlarına seslenen ünlü şarkıcılar, özeleştiri yapmayı da ihmal etmedi.
22.09.2022 Cadde
Konserde baygınlık geçiren İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama
Konserde baygınlık geçiren İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama Uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun ilgi gören konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde talihsizlik bir olay yaşanmış, İzel Çeliköz konserin sonlarına doğru baygınlık geçirmişti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'nin yardımına yetiştiği İzel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında konuştu.
4.09.2022 Magazin
Konserde baygınlık geçiren İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama
Konserde baygınlık geçiren İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama Uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun ilgi gören konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde talihsizlik bir olay yaşanmış, İzel Çeliköz konserin sonlarına doğru baygınlık geçirmişti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'nin yardımına yetiştiği İzel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında konuştu.
5.09.2022 Cadde
İzel sahnede baygınlık geçirdi
İzel sahnede baygınlık geçirdi 31 yıl sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun ilgi gören konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye konserinde talihsizlik bir olay yaşandı. Konserin bitimine 10 dakika kala sahnede fenalaşıp baygınlık geçiren İzel Çeliköz'ün yardımına Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi yetişti. O anlar bir dinleyici tarafından görüntülendi.
3.09.2022 Haberler
İzel-Çelik-Ercan konserinde korkutan anlar! İzel sahnede bayıldı
İzel-Çelik-Ercan konserinde korkutan anlar! İzel sahnede bayıldı 31 yıl sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun ilgi gören konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde talihsizlik bir olay yaşandı. Konserin sonlarına doğru sahnede fenalaşıp baygınlık geçiren İzel Çeliköz'ün yardımına, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi yetişti. O anlar bir dinleyici tarafından kaydedildi.
3.09.2022 Cadde
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı! Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.
27.08.2022 Cadde
İzel düğümledi
İzel düğümledi 31 yıl sonra bir araya gelen İzel, Çelik ve Ercan üçlüsü, bir daha ayrılmamak üzere düğümlendi.
27.07.2022 Cadde
Ayrılmamak üzere düğümledi! İzel-Çelik-Ercan 31 yıl sonra yeniden bir arada
Ayrılmamak üzere düğümledi! İzel-Çelik-Ercan 31 yıl sonra yeniden bir arada Bir dönem pop müziğe damga vuran İzel-Çelik-Ercan grubu, yayınladıkları şarkıların hit olmasına rağmen kariyerlerine solo olarak devam etme kararı almıştı. Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi, 31 yıl aradan sonra yeniden bir araya geliyor. 25 Ağustos Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak olan ünlü müzik grubu, merakla beklenen konser öncesi provaların yapıldığı Kuruçeşme Arena’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İzel, toplantı sonrası bir daha ayrılmamak üzere Çelik ve Ercan’ı elbisesinin kurdeleleriyle kendine bağladı.
3.09.2022 Cadde
ERCAN SAATÇİ kimdir, kaç yaşında? Ercan Saatçi nereli, eşi kim? İşte şarkıları ve hayatı
ERCAN SAATÇİ kimdir, kaç yaşında? Ercan Saatçi nereli, eşi kim? İşte şarkıları ve hayatı Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Ercan Saatçi ile ilgili sorular geliyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Karışık Kaset - Ercan Saatçi Şarkıları" gecesi yaşanacak. İzleyiciler ise Ercan Saatçi kimdir, kaç yaşında? Ercan Saatçi nereli, eşi kim soruları yoğun ilgi görmeye başladı. İşte Ercan Saatçi'nin şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizde...
9.04.2022 Cadde
İzel'den yıllar sonra gelen itiraf: Çelik ekmeğimle oynadı!
İzel'den yıllar sonra gelen itiraf: Çelik ekmeğimle oynadı! İzel-Çelik-Ercan 90'lı yıllara damga vurmuş ve adlarından sıkça bahsettirmiş bir müzik grubuydu. Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' programına konuk olan İzel, Çelik ile küsme sebebini yıllar sonra itiraf etti. Ünlü şarkıcı, Çelik'ten aldığı bir mesajdan sonra onunla bir daha görüşmediğini açıkladı.
26.07.2022 Cadde
İzel, Bodrum tatilinde! Yeniden diyete başladı
İzel, Bodrum tatilinde! Yeniden diyete başladı Şarkıcı İzel, önceki gün Bodrum'da konakladığı otelin plajında objektiflere takıldı. Ünlü sanatçının daha önce verdiği 15 kilonun yarısını koronavirüs pandemisinde tekrar alması dikkat çekti.
4.06.2021 Cadde
Aslı Zen Yentur kimdir? Aslızen kaç yaşında albümleri...
Aslı Zen Yentur kimdir? Aslızen kaç yaşında albümleri... Aslı Zen kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk olan şarkıcı Aslı Zen hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1977 yılında İstanbul Kanlıca'da dünyaya gelen şarkıcının tam adı Aslı Zen Yentur olarak bilinmektedir. İşte Aslı Zen hakkında bilinmeyenler...
29.03.2021 Cadde
İzel Çeliköz kimdir? Şarkıcı İzel kaç yaşında?
İzel Çeliköz kimdir? Şarkıcı İzel kaç yaşında? İzel Çeliköz, verdiği röportaj ile gündeme geldi. Kariyerine 1987 yılında Maksim Gazinosunda solistlerin arkasında kemençe çalarak adım atan İzel Çeliköz, 90'lı yıllara adeta damga vurdu. İzel-Çelik-Ercan üçlüsü ile büyük başarılara imza atan sanatçı kariyeri boyunca dört albüm çıkardı. Peki İzel Çelikzö kimdir?
2.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzel Çeliköz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.