İzin Belgesi

İzin Belgesi

Son dakika izin belgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan izin belgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan izin belgesi haber sayfamızda...

İzin Belgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.250 izin belgesi haberi bulunmuştur.
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Haberler
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Erzincan'da son durum! 'Alanda 35 milyon metreküp toprak var'
Erzincan'da son durum! 'Alanda 35 milyon metreküp toprak var' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Haberler
Erzincan'da son durum! 'Alanda 35 milyon metreküp toprak var'
Erzincan'da son durum! 'Alanda 35 milyon metreküp toprak var' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Piyasa düşük faizli kredi paketini bekliyor: ‘Ödemeler asgari ücrete endekslensin’ talebi
Piyasa düşük faizli kredi paketini bekliyor: ‘Ödemeler asgari ücrete endekslensin’ talebi İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte detaylar...
14.02.2024 Ekonomi
80 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin kurucusundan şok savunma!
80 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin kurucusundan şok savunma! Kahramanmaraş’ta 80 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı Ebrar Sitesi'nin N bloğuyla ilgili davanın ilk duruşması, görüldü. Ebrar Sitesi'nin kurucusu Tevfik Tepebaşı (81)’nın savunması herkesi şoke etti.
21.01.2024 Gündem
Turizm rekabetinde sert rüzgâr endişesi
Turizm rekabetinde sert rüzgâr endişesi Daha önce yat, kotra gibi özel deniz araçlarından 5 yıllık alınan ruhsatname harcı yıllık uygulamaya çevrilirken, tekne boyutlarına göre 10 kata kadar artış yapıldı. Turizm amaçlı liman çıkış ücretlerinde de tarife zamlandı. Artışın, ticari amaçlı gemilerde, turizm rekabetini olumsuz etkilemesinden endişe ediliyor.
20.01.2024 Ekonomi
Uygulama ikinci elde fiyat artışına darbe vurdu
Uygulama ikinci elde fiyat artışına darbe vurdu Şubat ayı itibariyle 2024 model araçların bayilerde yer alacağını, buna bağlı olarak fiyatlarda artış yaşanacağını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, “Araçlar zamlı gelecek. Sıfır veya ikinci el araç yenileyecek olanlar şu anda araç almak için en doğru zaman” dedi.
11.01.2024 Ekonomi
Günlük ev kiralamada yeni dönem! 1 milyon TL cezası var
Günlük ev kiralamada yeni dönem! 1 milyon TL cezası var 1 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlayan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında konutunu tek seferde 100 gün veya 100 günden daha kısa süreyle kiralayan ev sahipleri, apartman sakinlerinden onay alıp, gerekli evrakı hazırladıktan sonra e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yapacağı başvuruyla 'Turizm Amaçlı Konut' belgesine sahip olacak. Konutuna astığı belgeyle evini kiralayan ev sahipleri kiracının kimlik bilgisini emniyet müdürlüğüne bildirecek.
7.01.2024 Ekonomi
Günübirlik kiralama yasasından turizmciler memnun
Günübirlik kiralama yasasından turizmciler memnun Dünyanın ve ülkemizin gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesindeki turizmciler ve emlakçılar resmi gazetede yayımlanan günübirlik ev kiralamalarına yönelik alınan karar ile ilgili konuştu. Alınan kararın günübirlik ev kiralamaları sebebi ile özellikle turistik ilçelerde artan ev kiralarının yanı sıra, kayıt dışı kiralamalarda güvenlik açısından da önem teşkil ettiğini belirten turizmciler alınan kararın yerinde ve doğru bir karar olduğunu belirtti.
29.12.2023 Ekonomi
Turiste konut kiralamaya izin belgesi şartı getirildi
Turiste konut kiralamaya izin belgesi şartı getirildi Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlandı.
29.12.2023 Ekonomi
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle "Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır...
27.12.2023 Resmi İlanlar
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAT KARŞILIĞI KONUT İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE İLANI İhaleye Konu Taşınmazın; İli Kastamonu İlçesi Merkez Mahallesi Kuzeykent Cadde-Sk...
13.12.2023 Resmi İlanlar
77 kişinin öldüğü Serin-2 Apartmanı davası.... 4 sanık için istenen ceza belli oldu
77 kişinin öldüğü Serin-2 Apartmanı davası.... 4 sanık için istenen ceza belli oldu Diyarbakır'da Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilkinde yıkılan, 77 kişinin öldüğü, 29 kişinin yaralandığı 11 katlı Serin-2 Apartmanı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
7.12.2023 Gündem
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIRBAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI 2024 MALİ YILI HASTANE GENELİ 12 KALEM TIBBİ SARF ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
5.12.2023 Resmi İlanlar
Servisi, şarj istasyonu olmayanlara ‘izin’ yok
Servisi, şarj istasyonu olmayanlara ‘izin’ yok Başta Çinli üreticiler olmak üzere son dönemde hızlanan elektrikli oto ithalatında tüketicinin güvenliği adına bir dizi yeni uygulamaya gidildi.
30.11.2023 Ekonomi
Elektrikli otomobil satışında yeni dönem!
Elektrikli otomobil satışında yeni dönem! Elektrikli otomobil satışlarında tüketiciyi koruyan yeni düzenleme yürürlüğe girdi.
29.11.2023 Ekonomi
İlk kez ev alacaklara güzel haber: Kredi faizi netleşiyor, en çok konuşulan oran!
İlk kez ev alacaklara güzel haber: Kredi faizi netleşiyor, en çok konuşulan oran! İlk kez ev alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk ev alımında kredi erişimini sağlıyoruz." dedi. Peki kredide faiz oranı ne olacak? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı merak edilen soruyu cevapladı. İşte detaylar...
24.11.2023 Ekonomi
TÜİK açıkladı! Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü arttı
TÜİK açıkladı! Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü arttı Bir önceki yılın aynı çeyreğine göre, 2023 yılı üçüncü çeyreğinde belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 24,9, daire sayısı yüzde 35,0 ve yüzölçümü yüzde 21,7 arttı.
21.11.2023 Ekonomi
2 KISIM KIRMIZI ET VE BEYAZ ET
2 KISIM KIRMIZI ET VE BEYAZ ET 2 KISIM KIRMIZI ET VE BEYAZ ET İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİSEVLERİ2 Kısım Kırmızı Et ve Beyaz Et mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
18.11.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

İzin Belgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.