İzlanda

İzlanda

Son dakika İzlanda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzlanda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzlanda haber sayfamızda...

İzlanda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.214 izlanda haberi bulunmuştur.
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi İzlanda’da Reykjanes Körfezi’nde Aralık’tan bu yana dördüncü kez yaşanan yanardağ patlaması nedeniyle ülkenin güneyinde acil durum ilan edildi.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’daki yanardağ yine patladı! Kasabayı yutabilir
İzlanda’daki yanardağ yine patladı! Kasabayı yutabilir İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası’ndaki yanardağ, aralık ayından bu yana dördüncü kez patlayarak lav ve kül püskürttü.
18.03.2024 Dünya
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi
İzlanda'da yanardağ patlaması, acil durum ilan edildi İzlanda’da Reykjanes Körfezi’nde Aralık’tan bu yana dördüncü kez yaşanan yanardağ patlaması nedeniyle ülkenin güneyinde acil durum ilan edildi.
17.03.2024 Dünya
İzlanda'da aralık ayından bu yana 4. yanardağ patlaması
İzlanda'da aralık ayından bu yana 4. yanardağ patlaması İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası’ndaki yanardağ, aralık ayından bu yana 4. kez lav ve kül püskürtürken ülkenin güneyinde acil durum ilan edildi.
17.03.2024 Haberler
Dünyada en uzun ve en kısa oruç hangi ülkelerde tutuldu?
Dünyada en uzun ve en kısa oruç hangi ülkelerde tutuldu? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte dünya genelinde Müslümanlar oruç ibadetlerini yerine getirmeye başladı. Dünyada her ülkede sahur vaktinden iftara kadar oruç tutulan süre aynı değil.
12.03.2024 Dünya
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a sert tepki: Bu kutsal görevi bırakacaksın!
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a sert tepki: Bu kutsal görevi bırakacaksın! Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'a eleştirilerde bulundu.
26.02.2024 Milli Takım
Rakiplerimiz endişe duyuyor
Rakiplerimiz endişe duyuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan “İçimizdeki müzmin muhalifler ve mankurtlar anlamasa da Türkiye’nin nasıl büyük işlere imza attığını dostlarımız ve hasımlarımız çok iyi biliyor. Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor” dedi
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da A Milli Erkek Basketbol Takımı ile İzlanda Milli Erkek Basketbol Takımı arasında oynanan mücadeleyi takip etti.
25.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da A Milli Erkek Basketbol Takımı ile İzlanda Milli Erkek Basketbol Takımı arasında oynanan mücadeleyi takip etti.
25.02.2024 Gündem
Ergin Ataman: İyi oynamadık ama kazanmak için bir yol bulduk
Ergin Ataman: İyi oynamadık ama kazanmak için bir yol bulduk A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu 2’nci maçında İzlanda’yı sahasında 76-75 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Başantrenör Ergin Ataman ile milli oyuncu Erten Gazi açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 Basketbol
Ergin Ataman: Bugün şans bizimleydi!
Ergin Ataman: Bugün şans bizimleydi! FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu 2’nci maçında İzlanda’yı 76-75 mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman konuştu.
25.02.2024 Milli Takım
Hakan Kutlu: Çok yüksek tempoda bir maç oldu!
Hakan Kutlu: Çok yüksek tempoda bir maç oldu! Boluspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 1.Lig
Yalçın Koşukavak: Hakem arkadaşın çok oyun konsantrasyonu yoktu!
Yalçın Koşukavak: Hakem arkadaşın çok oyun konsantrasyonu yoktu! Trendyol 1. Lig'in 24'üncü haftasında Erzurumspor FK'yı 1-0 mağlup eden Boluspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 1.Lig
Mustafa Gürsel: Sonraki süreçte çok çalışmamız gerekiyor!
Mustafa Gürsel: Sonraki süreçte çok çalışmamız gerekiyor! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Ankara Keçiörengücü ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
25.02.2024 1.Lig
Tahsim Tam: Kazanmayı çok hak etmiştik!
Tahsim Tam: Kazanmayı çok hak etmiştik! Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, Kocaelispor maçının ardından konuştu.
25.02.2024 1.Lig
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta A Milli Takımımız, İzlanda'yı Biberovic'in son saniye basketiyle 76-75 mağlup etti.
25.02.2024 Milli Takım
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Buğrahan Tuncer: İtalya ile birlikte grubun favorisiyiz
Buğrahan Tuncer: İtalya ile birlikte grubun favorisiyiz A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Buğrahan Tuncer, İtalya ile grubun favorisi olduklarını ve Avrupa Şampiyonası'na gitmek istediklerini belirtti.
24.02.2024 Milli Takım
Ergin Ataman: Amerikan futbolu oynuyor gibi!
Ergin Ataman: Amerikan futbolu oynuyor gibi! A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, İtalya mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Milli Takım
12 Dev Adam, İtalya deplasmanında mağlup!
12 Dev Adam, İtalya deplasmanında mağlup! A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu ilk maçında İtalya'ya deplasmanda 87-80 mağlup oldu.
22.02.2024 Milli Takım
Potada A Milli Takım'ın rakibi İtalya
Potada A Milli Takım'ın rakibi İtalya 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen Ay-Yıldızlı ekibimiz yarın TSİ 22.30'da deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek.
21.02.2024 Milli Takım
12 Dev Adam'da Tarık Biberovic, Türkiye kararını açıkladı!
12 Dev Adam'da Tarık Biberovic, Türkiye kararını açıkladı! Bosna Hersek asıllı milli basketbolcu Tarık Biberoviç, A Milli Basketbol Takımı'nı seçmesiyle ilgili soruya cevap verdi.
21.02.2024 Milli Takım
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri’nde İtalya ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Basketbol Takımımız'da teknik heyet ve oyuncular basın mensupları ile buluştu
20.02.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

İzlanda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.