İzmir Çeşme

İzmir Çeşme

Son dakika İzmir Çeşme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir Çeşme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir Çeşme haber sayfamızda...

İzmir Çeşme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.105 izmir çeşme haberi bulunmuştur.
İzmir'de feci kaza! Taksi bariyerlere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir'de feci kaza! Taksi bariyerlere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı İzmir’in Buca ilçesi doğu girişinde bir ticari taksinin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.
11.04.2024 Gündem
ÇEŞME SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Çeşme Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
ÇEŞME SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Çeşme Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Çeşme Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çeşme ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Çeşme Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
Olaylar zinciri çözülemiyor, Veli Eren nerede? Gözü yaşlı anne: 'Denizde olsaydı bulurduk'
Olaylar zinciri çözülemiyor, Veli Eren nerede? Gözü yaşlı anne: 'Denizde olsaydı bulurduk' Arkadaşlarıyla eğlenmek için İzmir Çeşme'ye giden 20 yaşındaki Veli Eren Atay, geçen 16 Temmuz'dan bu yana kayıp. Kendisinden tek bir iz bile bulunamayan genç için ailesinin umudu ise bir an olsun tükenmedi. Veli Eren’in annesi Ebru Atay belirsizliklerle dolu kayboluşu ve çözülemeyen olaylar zincirini gözyaşlarıyla anlattı.
19.02.2024 Yaşam
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
İzmir'de göçmen faciası: 4 ölü
İzmir'de göçmen faciası: 4 ölü İzmir Çeşme ilçesi açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan bot, fırtına nedeniyle battı. 4 kişinin cansız bedene ulaşılırken, kayıp göçmenler aranıyor.
13.11.2023 Haberler
Son dakika! İzmir'de göçmen faciası: 5 ölü
Son dakika! İzmir'de göçmen faciası: 5 ölü İzmir Çeşme ilçesi açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan bot, fırtına nedeniyle battı. 5 kişinin cansız bedene ulaşılırken, kayıp göçmenler aranıyor.
13.11.2023 Gündem
Otoyollar ile kentler birbirine bağlandı
Otoyollar ile kentler birbirine bağlandı Öngörülen hedefler doğrultusunda, 1970 yılında yapımına başlanan ve 30 Ekim 1973 tarihinde tamamlanarak hizmete açılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Çevre Yolu, Avrupa ve Asya arasındaki ilk sabit bağlantı olarak Türkiye ulaşım ağının çok önemli bir halkasını oluşturmaktadır.
28.10.2023 Ekonomi
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yazılan ceza iptal edildi
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yazılan ceza iptal edildi Otomobil sürücüsü N.N.'ye trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirdiği gerekçesiyle fahri trafik müfettişi tarafından idari para cezası yazdırıldı.
2.10.2023 Ekonomi
İzmir'de feci kaza! 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
İzmir'de feci kaza! 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Urla'da takla atıp bariyerlere çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.
13.09.2023 Gündem
İzmir Çeşme'de çöplükte çıkan yangın 20 saatte kontrol altına alındı!
İzmir Çeşme'de çöplükte çıkan yangın 20 saatte kontrol altına alındı! İzmir’in Çeşme ilçesinde çöplükte çıkan yangın, ormana sıçradı. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile 20 saatte kontrol altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi
Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi 2004 Best Model of Turkey birincisi Simge Tertemiz, bu yaz İzmir Çeşme’de hem çalıştı hem de tatilin tadını doyasıya çıkardı. Fit hali ile dikkat çeken tescilli güzel, plajda ilgi odağı oldu.
5.09.2023 Cadde
Çeşme'de gergin Rober Hatemo konseri! 'Kim size 'başlayın' dedi'
Çeşme'de gergin Rober Hatemo konseri! 'Kim size 'başlayın' dedi' Esmer adlı ilk albümünü 1997'de çıkaran Rober Hatemo, hafta sonu İzmir Çeşme’de sahne aldı. Gergin bir tavır sergileyen popçu, ekibine yönelik bitmek bilmeyen uyarılarda bulundu.
4.09.2023 Cadde
Barış Arduç tanınmak istemedi! Tarzıyla daha çok dikkat çekti
Barış Arduç tanınmak istemedi! Tarzıyla daha çok dikkat çekti Bir yaşındaki kızları Jan Asya ile yaz dönemini İzmir Çeşme'de geçiren Gupse Özay ile eşi Barış Arduç'a, kendileri gibi oyuncu olan arkadaşları Engin Öztürk ile beraber bir paljda görüntülendi. Arduç, tanınmamak için denize şapka ve gözlükle girdi.
28.08.2023 Cadde
Çağla Şıkel, Çeşme'de! Gün boyu denizden çıkmadı
Çağla Şıkel, Çeşme'de! Gün boyu denizden çıkmadı 1997 Türkiye güzeli Çağla Şıkel, son dönemde Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 44 yaşındaki manken, ailesine olan düşkünlüğüyle de bliniyor. Şıkel, şimdilerde oğulları ve annesi ile İzmir Çeşme'de tatilin tadını çıkarıyor.
19.08.2023 Cadde
Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi
Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi Her yaz arkadaşlarıyla birlikte İzmir Çeşme’de tatil yapan Gizem Karaca, bu kez fitness eğitmenliği yapan kuzeni Ersan Becerik ile beraber tatildeydi. Sıcak havaya rağmen denize girmeyen oyuncu, şezlongun etrafındaki birkaç metrekarelik alandan dışarı çıkmadı.
16.08.2023 Cadde
Oyuncu Hacı Ahmet Ak'ın Çeşme keyfi
Oyuncu Hacı Ahmet Ak'ın Çeşme keyfi Kendine has kıvırcık saçları ile dikkat çeken 'Çok Güzel Hareketler 2' programı oyuncularından Hacı Ahmet Ak, hafta sonu İzmir Çeşme'de objektiflere takıldı.
15.08.2023 Cadde
Bakan Uraloğlu: Ekolojik köprü sayısını artıracağız
Bakan Uraloğlu: Ekolojik köprü sayısını artıracağız Yaban hayatının korunması ve ekolojik dengenin sağlanması amacıyla özellikle yaban hayvanlarının güvenli geçişlerini sağlamak üzere ekolojik geçiş yapılarının tasarlandığını belirten Bakan Uraloğlu, ekolojik köprü sayısını artıracaklarını belirtti.
14.08.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu: Ekolojik köprü sayısını artıracağız
Bakan Uraloğlu: Ekolojik köprü sayısını artıracağız Yaban hayatının korunması ve ekolojik dengenin sağlanması amacıyla özellikle yaban hayvanlarının güvenli geçişlerini sağlamak üzere ekolojik geçiş yapılarının tasarlandığını belirten Bakan Uraloğlu, ekolojik köprü sayısını artıracaklarını belirtti.
14.08.2023 Ekonomi
Derya Karadaş-Haki Biçici çifti Çeşme'de! Gönüllü çocuk bakıcılığı
Derya Karadaş-Haki Biçici çifti Çeşme'de! Gönüllü çocuk bakıcılığı Komedi yapımlarının sevilen isimlerinden Derya Karadaş ile yedi yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Haki Biçici, İzmir Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Gönüllü olarak çocuk bakıcılığı yapan oyuncu çiftin, en az çocuklar kadar neşeli halleri objektiflere böyle yansıdı.
13.08.2023 Cadde
İvana Sert, Çeşme tatilinde! Gözlüğünü bir an olsun çıkarmadı
İvana Sert, Çeşme tatilinde! Gözlüğünü bir an olsun çıkarmadı Her sene yaz tatilinin bir bölümünü Çeşme'de geçiren İvana Sert, gününü annesi Nada Smiljkovic ve 16 yaşındaki oğlu Ateş Sert ile birlikte The Beach Of Momo'da geçirdi. Formda görüntüsüyle genç kızlara taş çıkaran ünlü modacı plajın yıldızı oldu.
8.08.2023 Cadde
Ebru öğretmen sır oldu! Aile perişan
Ebru öğretmen sır oldu! Aile perişan İzmir'in Çeşme ilçesinde emeklilik dilekçesini verdikten bir süre sonra kaybolan sınıf öğretmeni Ebru Selçuk'tan (48), 20 gündür haber alınamıyor.
6.08.2023 Gündem
Asuman Dabak'ın jet ski keyfi
Asuman Dabak'ın jet ski keyfi Oyuncu kadrosunda yer aldığı ve çekimleri Trabzon’da gerçekleşen ‘Öğretmen’ filminin çekimleri tamamlanınca soluğu yeniden Çeşme’de alan Asuman Dabak, kısa bir tatile çıktı.
2.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Çeşme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.