İzmir Depremi

İzmir Depremi

Son dakika izmir depremi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan izmir depremi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan izmir depremi haber sayfamızda...

İzmir Depremi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.182 izmir depremi haberi bulunmuştur.
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
İzmir açıklarında deprem! AFAD verileri paylaştı
İzmir açıklarında deprem! AFAD verileri paylaştı İzmir'in Seferihisar açıklarında bu sabah saat 09.27 sıralarında bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin veriler AFAD tarafından paylaşıldı.
4.02.2024 Gündem
Son dakika: Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
30.01.2024 Gündem
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Gündem
1999 depreminde büyük kayıplar veren Kocaeli'nin röntgeni çekiliyor! 6 ay önce başlandı
1999 depreminde büyük kayıplar veren Kocaeli'nin röntgeni çekiliyor! 6 ay önce başlandı Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi arasında 'Kocaeli Yapı Envanter Çalışması Protokolü' kapsamında; 1999 depremi öncesi yapılan binalara ilişkin risk analizi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Yaklaşık 200 bin binanın taraması tamamlandı. Diğer binaları da tarayacağız" dedi.
28.01.2024 Gündem
6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta güçlük çektiler
6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta güçlük çektiler Geçtiğimiz yıl meydana gelen depreme ait yeni görüntüler ortaya çıkarken vatandaşların ayakta durmakta güçlük çektiği anlar felaketin büyüklüğünü hatırlattı.
28.01.2024 Gündem
Naci Görür'den İzmir depremi sonrası açıklama
Naci Görür'den İzmir depremi sonrası açıklama Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İzmir'deki 5.1 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yaptı.
27.01.2024 Gündem
Son dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem AFAD, saat 08.19'da Ege Denizi'nde, merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
27.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda partililer tarafından karşılandı.
20.01.2024 Gündem
Depreme dirençli kentler çoğalıyor
Depreme dirençli kentler çoğalıyor İzmir’in en kalabalık ilçesi Buca’yı deprem dirençli hale getirmek üzere çalışmalarda bulunan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür’e çağrı yaparak ilçeye davet etti.
24.12.2023 Gündem
Anılarını iki çınar yaşatacak
Anılarını iki çınar yaşatacak Bornova Belediyesi, 30 Ekim 2020 İzmir depreminde henüz yaşları 15 iken yaşamlarını yitiren ikizler Sayra ve Çınar Alpgündüz’ün isimlerini parka verdi.
4.11.2023 Ege
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 65 saat sonra çıkarılan ve depremin simge isimlerinden biri haline gelen Elif Perinçek'in ailesinin, depremle ilgili bestenin tanıtımı ve konserde kızlarının görüntülerinin izinsiz kullanıldığı iddiasıyla Gökhan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi çok konuşulan olaya dair açıklama yaptı.
3.11.2023 Cadde
Yangınlara karşı insan çemberi
Yangınlara karşı insan çemberi Yangınlara karşı ormanların korunması için Türkiye genelinde 120 bin gönüllüsü var. Bunlardan yaklaşık 30 bini İstanbul’da bulunuyor. Kimi kurye kimi tornacı kimi de mühendis. Birçoğu arama kurtarma gönüllüsü olduktan sonra ormanların yardımına koşmaya karar vermiş.
12.09.2023 Gündem
Hızlı dönüşüm için 9 önerili yol haritası
Hızlı dönüşüm için 9 önerili yol haritası Bakan Özhaseki’nin özel İstanbul deprem yasası için 3’te 2 rıza şartının 50’ye çekme fikrinin ardından hızlı kentsel dönüşüm için 9 öneri geldi. Buna göre 2/3 çoğunlukla inşaat başlamalı ve kiracılara da kira yardımı yapılmalı.
24.08.2023 Ekonomi
Konya'da yaşanan deprem sonrası 'obruk' tehlikesi! Prof. Dr. Sözbilir'den açıklama
Konya'da yaşanan deprem sonrası 'obruk' tehlikesi! Prof. Dr. Sözbilir'den açıklama Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Konya'da meydana gelen 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin Konya Ovası'nı sınırlayan fayların kayma hızının çok düşük olduğunu belirtip, bölgedeki önemli tehlike kaynaklarından birinin de obruklar olduğunu söyledi.
4.08.2023 Gündem
Kalpten Kalbe umut oluyorlar
Kalpten Kalbe umut oluyorlar “Sanat İyileştirir” projesi kapsamında “Umut” temasıyla hazırlanan 40 illüstrasyon sanatçısına ait 800 eserden elde edilecek gelir Kalpten Kalbe Burs Fonu’na aktarılacak.
8.07.2023 Pazar
Son dakika... Kuşadası'nda 4.2 büyüklüğünde deprem! Naci Görür'den kritik açıklama
Son dakika... Kuşadası'nda 4.2 büyüklüğünde deprem! Naci Görür'den kritik açıklama AFAD, Aydın'a bağlı Kuşadası ilçesi açıklarında saat 07.42'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını açıkladı. Depremin ardından korku yaşayan vatandaşlar için Jeolog Prof. Dr. Naci Görür depremle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu.
11.06.2023 Gündem
AK Parti'li Çankırı'dan depremzedelerin tahliye kararına tepki
AK Parti'li Çankırı'dan depremzedelerin tahliye kararına tepki İzmir depremi sonrası depremzede kiracıların yaşadığı Uzundere'deki toplu konutları satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi, iddiaya göre, depremzedelere evleri boşaltması için 31 Mayıs'a kadar süre verdi. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı bu karar tepki gösterirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise "1 yıllığına geçici olarak tahsis edilen belediyeye ait sosyal konutlarda 3 yıla yakın süredir ikamet eden depremzedelerin mağdur edilmesi söz konusu değildir" denildi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan kira fiyatlarıyla ilgili açıklama!
Bakan Kurum'dan kira fiyatlarıyla ilgili açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal D canlı yayınında kira ve konut fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Haberler
Bakan Kurum'dan kira fiyatlarıyla ilgili açıklama!
Bakan Kurum'dan kira fiyatlarıyla ilgili açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal D canlı yayınında kira ve konut fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Deprem soruşturmasında tutuklananların sayısı 325'e yükseldi
Deprem soruşturmasında tutuklananların sayısı 325'e yükseldi Adalet Bakanı Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısının 325'e yükseldiğini açıkladı.
28.03.2023 Gündem
Marmara depreminin tüm senaryoları TÜBİTAK koordinasyonunda ele alınacak
Marmara depreminin tüm senaryoları TÜBİTAK koordinasyonunda ele alınacak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Hasan Mandal, olası Marmara depremine ilişkin bütün senaryoların ve yapılan çalışmalarının 30 Mart'ta TÜBİTAK koordinasyonunda gerçekleşecek 'Deprem Araştırmaları Sanal Konferansı'nda konuşulacağını söyledi.
28.03.2023 Gündem
TOKİ deprem konutlarının 4 bin 602’si tamamlandı
TOKİ deprem konutlarının 4 bin 602’si tamamlandı İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) ihalesi gerçekleştirilen 5 bin 61 konutun 4 bin 602’si tamamlandı.
19.03.2023 Ege
Trendyol "Kalpten Kalbe Burs Fonu” ile depremzede üniversitelilere destek verecek
Trendyol "Kalpten Kalbe Burs Fonu” ile depremzede üniversitelilere destek verecek Trendyol, İzmir depremi sonrası Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğinde oluşturduğu Kalpten Kalbe Burs Fonu’nun kapsamını depremden etkilenen üniversite öğrencilerine destek vermek amacıyla genişletti. Fon ile depremzede üniversite öğrencilerine eğitim hayatları boyunca burs desteği sağlanacak.
7.03.2023 Gündem
Yeni bir afet bilinci için
Yeni bir afet bilinci için Kahramanmaraş merkezli depremler, bireyselin ötesine geçen, mahalli düzeyde ve topluluklarla koordinasyonu güçlü yeni bir afet bilincine ihtiyacımız olduğunu kanıtladı. Peki nasıl?
5.03.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Depremi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.