J.K. Rowling

J.K. Rowling

Son dakika J.K. Rowling haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan J.K. Rowling gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan J.K. Rowling haber sayfamızda...

J.K. Rowling

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 359 j.k. rowling haberi bulunmuştur.
Milyon euro’luk ‘sihir’ yatırımı
Milyon euro’luk ‘sihir’ yatırımı Dünyada sadece üç tane bulunan The Wizarding World Shop’un dördüncüsü Sihir Dükkanı adıyla İstanbul’da açılıyor. Sihir Dükkanı Kurucusu Fırat Oğuz, Harry Potter, Wednesday gibi karakterlerin lisanslı ürünlerinin satılacağı mağaza için milyon euro’luk yatırım yaptıklarını söyledi.
10.12.2023 Ekonomi
'Harry Potter' dizisinde rol alacak mı? Daniel Radcliffe açıkladı
'Harry Potter' dizisinde rol alacak mı? Daniel Radcliffe açıkladı Aynı adlı kitaptan uyarlan 'Harry Potter' filmlerinde başrol Harry Potter'a hayat veren Daniel Radcliffe, diziye uyarlanacak seri ile ilgili konuştu. Ünlü isim, yeni yapımda rol alıp almayacağını da açıkladı.
4.07.2023 Cadde
'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?'
'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?' 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği Hermione Granger karakteri ile çocuk yaşta üne kavuşan İngiliz oyuncu Emma Watson, sosyal medya hesabından mavi elbiseli bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin havada duruyormuş gibi görünen elbisesine, binlerce yorum yapıldı.
20.06.2023 Cadde
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri Piyasaya sürüldükleri günden bu yana hem kitapları hem de filmleri ile 7’den 70’e milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter hiç şüphesiz en iyi seriler arasında yer alıyor. Büyücülük evreninin baş yapıtlarından Harry Potter’ın karakterleri ve filmdeki oyuncu kadrosu da oldukça geniş. Henüz hiç geçmişe yönelik Harry Potter anılarına tazelemek veya büyücülük evreniyle hiç tanışmamış olanların merak ettiği başlıklar arasında Harry Potter karakterleri yer alıyor. En sevilen Harry Potter karakterleri ve isimleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız Harry Potter Karakterleri başlıklı içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Kültür Sanat
Harry Potter şimdi de TV’de
Harry Potter şimdi de TV’de Dünya çapında 600 milyon baskıyla kendi alanında fenomen olan, beyaz perdeye de aynı ilgiyi çuvalla gişe ile taşımış İngiliz kadın yazar J.K. Rowling’in büyücüsü Harry Potter ve arkadaşları, bu kez de TV’ye geliyor.
16.04.2023 Kültür Sanat
10 yıl sürecek
10 yıl sürecek İngiliz yazar Rowling’in filmlere de uyarlanan kitap serisi Harry Potter, 10 yıl sürmesi hedeflenen TV dizisi olacak.
14.04.2023 Kültür Sanat
Harry, silahlı koruma ordusuyla geziyor
Harry, silahlı koruma ordusuyla geziyor Üç yıldır eşiyle birlikte ABD’de yaşayan İngiliz Prens Harry’nin (38) İngiltere Kraliyet Ailesi’ne ağır eleştiriler yönelttiği otobiyografik kitabı “Spare” (Yedek) dün piyasaya çıktı.
11.01.2023 Dünya
Sırların sızmaması için lojistik operasyon
Sırların sızmaması için lojistik operasyon Prens Harry’nin İngiltere Kraliyet Ailesi’yle ilgili en büyük sırları açıkladığı anı kitabı “Spare”in salı günü yayımlanmadan önce sızdırılmasını önlemek için çok sıkı önlemler alındı.
5.01.2023 Dünya
Köpekleri kullanan da var, bitkilerle konuşan da! Tek amaçları ölümsüz olmaktı
Köpekleri kullanan da var, bitkilerle konuşan da! Tek amaçları ölümsüz olmaktı Ölümsüzlük mümkün mü? Tarih boyunca bu sorunun cevabını arayan hatta ölümsüzlüğü keşfettiğini dahi iddia eden pek çok kişi ortaya çıktı. Özellikle içlerinden bazıları savundukları fikirlerle yaşadıkları döneme damga vurdu, düşünceleri günümüze kadar taşındı. Peki o insanlar kimdi ve neyi savundular? Ölümsüzlüğün sırrı onlara göre neydi? Ölümsüz olmayı neden istediler? İşte cevabı.
5.12.2022 Gündem
Harry Potter’dan bir yıldız kaydı
Harry Potter’dan bir yıldız kaydı “Harry Potter”da canlandırdığı “Rubeus Hagrid” rolüyle tanınan İskoç oyuncu Robbie Coltrane, 72 yaşında hayatını kaybetti.
16.10.2022 Dünya
Harry Potter'ın sırrı ortaya çıktı! Tamamı kurgu değil
Harry Potter'ın sırrı ortaya çıktı! Tamamı kurgu değil İngiliz yazar J.K Rowling, Harry Potter serisiyle yıllardır etkisini kaybetmeyen bir dünya yarattı. Bitmek bilmeyen gizemiyle hâlâ dikkatleri üzerine çeken Harry Potter serisiyle ilgili ortaya çıkanlar ise küçük büyücülere bakışınızı değiştirecek cinsten.
9.06.2022 Dünya
Harry Potter'a ilham verdi! Gizemli tapınağın sırrı yüzyıllardır çözülemiyor
Harry Potter'a ilham verdi! Gizemli tapınağın sırrı yüzyıllardır çözülemiyor Dışarıdan yalnızca bir saray gibi görünüyor ama gerçek aslında hiç de göründüğü gibi değil! Portekiz'de yerin altına doğru inşa edilen kule görenleri hayrete düşürüyor. UNESCO Dünya Mirası kapsamında korunan bu yerin gizemi ise yüzyıllardır çözülemedi.
8.06.2022 Dünya
Tapınak Şövalyeleri yaptı! Sırrını korumaya devam ediyor
Tapınak Şövalyeleri yaptı! Sırrını korumaya devam ediyor İspanya'daki San Bartolomé inziva yeri, 12.yüzyıldan itibaren ruhani arayışçıların oldukça dikkatini çeken bir şapel. Tapınak sembolizminin en gizemli şapeli olarak bilinen bu yerin sırlarla dolu bir bölgede inşa edildiği düşünülüyor.
7.06.2022 Dünya
Türkiye’den alınan yatta şiddet iddiası
Türkiye’den alınan yatta şiddet iddiası Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e “Amphitrite” adlı yatta da şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Lüks yatın aktör tarafından Türkiye’den satın alındığı ortaya çıktı.
24.05.2022 Dünya
Harry Potter'daki büyü gerçek çıktı! Bu kadarını kimse beklemiyordu
Harry Potter'daki büyü gerçek çıktı! Bu kadarını kimse beklemiyordu İngiliz yazar J.K Rowling, Harry Potter serisiyle yıllardır etkisini kaybetmeyen bir dünya yarattı. Bitmek bilmeyen gizemiyle hâlâ dikkatleri üzerine çeken Harry Potter serisiyle ilgili ortaya çıkanlar ise küçük büyücülere bakışınızı değiştirecek cinsten.
28.04.2022 Haberler
Sihirli gece
Sihirli gece Sinema dünyasının usta ismi J.K. Rowling imzalı ‘Fantastik Canavarlar’ serisinin üçüncü filmi ‘Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’nın galası, Capitol AVM İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selda Taşa ev sahipliğinde, Capitol Spectrum’da gerçekleşti. Gelen konukların konsepte uygun giyindiği gecede, özenle hazırlanan dekor ve lezzetler tam not aldı.
19.04.2022 Cadde
Büyücüler kulübüne hoş geldiniz
Büyücüler kulübüne hoş geldiniz “Fantastik Canavarlar” serisinin üçüncü filmi Berlin'de geçiyor ve İkinci Dünya Savaşı'nı hazırlayan koşulları benzer şekilde anlatıyor. Film, canavarlar ve büyülerden ziyade Hitler ve Nazi metaforuna arkasını dayıyor.
15.04.2022 Kültür Sanat
‘Onlar’, tüm tuhaflıklarıyla Artweeks’te
‘Onlar’, tüm tuhaflıklarıyla Artweeks’te Milliyet Sanat’ın 50. yıl etkinlikleri kapsamında açılan Tülay Palaz’ın “Onlar” sergisi Artweeks’te görülebilir.
31.03.2022 Kültür Sanat
Rusya, Ukrayna’da hedef küçülttü!
Rusya, Ukrayna’da hedef küçülttü! Sahada büyük direnişle karşılaşan, ağır personel kayıpları veren ve bazı noktalarda gerileyen Rus ordusu, artık Donbas bölgesine odaklanacak!
26.03.2022 Dünya
Yine suçlama
Yine suçlama Trans bireylerle ilgili ayrımcı açıklamaları nedeniyle tepki toplayan "Harry Potter" serisinin yazarı J. K. Rowling'in "büyülü evren"de Yahudi düşmanlığı yaptığı iddia edildi.
6.01.2022 Dünya
Sihirli film 20 yaşında
Sihirli film 20 yaşında Çocuk-büyük herkesin hayal hanesinde yer etmiş Harry Potter serisinin ilk kitabından uyarlanan “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nın gösterime girişinin 20. yılını kutluyoruz
21.11.2021 Kültür Sanat
Ruhsal hastalıklarını cesurca açıklayan 10 ünlü
Ruhsal hastalıklarını cesurca açıklayan 10 ünlü Bazen bazı sorunları yaşadığımızı kendimize bile itiraf edemiyoruz; kaldı ki topluluk önünde söylemek çok güç! Böyle bir durum ünlüler için daha da zor olsa gerek... Onları genellikle hiçbir dertleri tasaları yokmuş gibi mutlu mesut poz verirken görüyoruz ama işin aslı başka. Bazı ünlüler ruhsal hastalıklarla mücadele ediyor; hatta nasıl mücadele ettiklerini söyleme cesaretini de gösteriyor. Bu cesareti gösteren ünlülere gelin hep birlikte Molatik olalım...
17.07.2021 Ünlüler
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Film kaç yılında çekildi?
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Film kaç yılında çekildi? Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2007 yılında Birleşik Krallık'ta vizyona giren film serinin beşinci filmi olarak bilinmektedir. İşte Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.07.2021 Cadde
Fantastiğin gizli kapısını aralayın
Fantastiğin gizli kapısını aralayın J.R.R Tolkien’in “Hobbit” ve “Yüzüklerin Efendisi” ile J.K Rowling’in “Harry Potter” serisiyle birlikte fantastik edebiyat hayatımıza son yıllarda ışık hızıyla giriş yaptı. Ancak bu sonu olmayan dünya sadece bu iki seriyle sınırlı değil
7.07.2021 Kültür Sanat
Rowling’den yeni bir çocuk kitabı
Rowling’den yeni bir çocuk kitabı Yapı Kredi Yayınları, dün J.K Rowling’in çocuklar için yazdığı “The Christmas Pig” adlı yeni kitabını 12 Ekim 2021 tarihinde yayımlayacağını duyurdu.
15.04.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

J.K. Rowling ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.