Jaja

Jaja

Son dakika Jaja haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jaja gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jaja haber sayfamızda...

Jaja

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 554 jaja haberi bulunmuştur.
Eski Trabzonsporlu Jaja Coelho futbolu bırakmak zorunda kaldı
Eski Trabzonsporlu Jaja Coelho futbolu bırakmak zorunda kaldı Trabzonspor'un eski futbolcusu Jaja Coelho aktif futbol kariyerini sonlandırma kararı aldı.
29.12.2021 Trabzonspor
Burak Yılmaz: "Türk futbolcular hain ilan ediliyor"
Burak Yılmaz: "Türk futbolcular hain ilan ediliyor" Beşiktaş'tan ayrılarak Fransa'nın Lille takımına transfer olan Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Türk oyuncular uzun süre maaş alamadı, problem etmediler ama sadece pandemide para alamayan yabancılar bizleri bıraktı, gitti. Onlara bir şey olmuyor" dedi. Öte yandan Burak Yılmaz, Arda Turan'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili konuştu.
25.07.2020 Beşiktaş
Trabzonspor'da Sörloth, gol krallığı peşinde
Trabzonspor'da Sörloth, gol krallığı peşinde Süper Lig'de 23 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Trabzonspor'un Norveçli futbolcusu Alexander Sörloth, sezonu gol kralı olarak tamamlaması halinde bordo-mavili takımda bu mutluluğu yaşayan 5. oyuncu olacak.
21.07.2020 Trabzonspor
Sörloth, Trabzonspor tarihine geçti
Sörloth, Trabzonspor tarihine geçti Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 yenen Trabzonspor'da Alexander Sörloth, kulüp tarihine geçti.
6.07.2020 Trabzonspor
Var mı Sörloth gibisi!
Var mı Sörloth gibisi! Beşiktaş filelerini 2 kez havalandıran Trabzonspor’un Norveçli yıldızı 22 maçta 19 gole ulaşırken yine ayakta alkışlandı. Sörloth’un golle buluştuğu 15 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik alan Karadeniz ekibi 45 puanın 35’ini bu maçlarda topladı
30.06.2020 Trabzonspor
Alexander Sörloth durdurulamıyor
Alexander Sörloth durdurulamıyor Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'yi sahasında 2-1 yenen Trabzonspor'da, Alexander Sörloth attığı gollerle takımına zirve yarışında büyük katkı sağladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Sörloth, Şota'yı geride bıraktı
Sörloth, Şota'yı geride bıraktı Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 6-0 yenen Trabzonspor'da, hat-trick yaparak gol sayısını 15'e yükselten Alexander Sörloth, kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olan Şota Arveladze'den daha golcü bir dönem geçiriyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Kitaplık
Kitaplık MANZARALAR John Berger / Çev: Beril Eyüboğlu, Özlem Dalkıran, Oğuz Tecimen / Metis Kitap / 32 lira Biyografi yazarı Tom Overton, John Berger’ın sanat üzerine yazdıklarını bir araya getirdi ve “Manzaralar” ortaya çıktı...
11.05.2019 Cumartesi
Trabzonspor'da yabancıların sezonu
Trabzonspor'da yabancıların sezonu Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig tarihinde yabancı oyuncularından verim aldığı en iyi dönemi yaşıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Şenol Güneş'ten 112 milyon euro!
Şenol Güneş'ten 112 milyon euro! Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş, son 10 sezonda Türk futboluna damga vurdu. Görev yaptığı takımlarda parlattığı yıldızların değerini katlayan Güneş, hocası olduğu Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ın toplamda 112 milyon 915 bin Euro (646 milyon TL) kazanmasına katkıda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
İşte Jaja Coelho'nun yeni takımı!
İşte Jaja Coelho'nun yeni takımı! Trabzonsporlu taraftarların unutamadığı Jaja transfer oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Şenol Güneş: 'Cenk Tosun'a hayırlı olsun diyoruz'
Şenol Güneş: 'Cenk Tosun'a hayırlı olsun diyoruz' İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa giren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Skorer TV-Günün Gelişmeleri
Skorer TV-Günün Gelişmeleri Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Arda Turan'ın gündemlerinde olmadığını açıkladı.     Konyaspor maçında eksikliklere rağmen formayı Oğuz Kaan'a kaptıran Ozan Tufan La Liga'ya gidiyor.   İddialı ekibi Göztepe karşısında galibiyetle kapatan ve devre arasına moralli giren Galatasaray'da Fatih Terim transfere al attı.   Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar açıkladı.Dindar'a göre Galatasaray'da ilk transfer için en güçlü aday Emre Mor.    Trabzonspor'un taraftarının gönlüne taht kuran Jaja Coelho taraftarlar tarafından yeniden gündeme getirildi.
25.12.2017 Haber Bülteni
Trabzonspor'da flaş Jaja sürprizi
Trabzonspor'da flaş Jaja sürprizi Trabzonspor'un taraftarın gönlüne taht kuran isimlerden olan Jaja Coelho taraftarlar tarafından yeniden gündeme getirildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Jaja Tayland'da tarih yazıyor!
Jaja Tayland'da tarih yazıyor! Trabzonspor'dan sonra 9 takım değiştiren Brezilyalı Jaja, bu sezon Tayland ekibi Buriram United'da 29 maçta 28 gol atıp 11 asist yaptı.
14.10.2017 Futbol
Süper Lig'den gidenler şimdi ne yapıyor?
Süper Lig'den gidenler şimdi ne yapıyor? Trabzonspor'da forma giydiği dönemde fırtına gibi esen Brezilyalı futbolcu Jaja (Jakson Avelino Coelho)...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Aurelio: 'Fenerbahçeliyim ama derbiyi Beşiktaş kazanır'
Aurelio: 'Fenerbahçeliyim ama derbiyi Beşiktaş kazanır' Güneş’e konuşan Mehmet Aurelio, derbinin falına baktı. Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen eski yıldız, dev maçı kimin kazanacağını açıkladı
30.06.2020 Fenerbahçe
Ersun Yanal, şampiyonluğa yarışacak kadronun iskeletini kuruyor
Ersun Yanal, şampiyonluğa yarışacak kadronun iskeletini kuruyor Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon 50'nci yılını kutlayacak olan bordo-mavililerde şampiyonluğa oynayacak kadronun temellerini atarken, son 6 sezondur oluşturulamayan iskelet kadroyu da kurmaya çalışıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Jaja, Buriram United'la sözleşme imzaladı!
Jaja, Buriram United'la sözleşme imzaladı! Trabzonspor'un eski yıldızlarından Jaja'dan herkesi şaşırtan imza... Brezilyalı futbolcu Taylan Ligi takımlarından Buriram United'la sözleşme imzaladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da son 6 yılda takımda yer alan tek oyuncu Onur Kıvrak
Trabzonspor'da son 6 yılda takımda yer alan tek oyuncu Onur Kıvrak Yönetimlerin, teknik direktörlerin ve futbolcuların değiştiği Trabzonspor, son 6 yıldır kendisini zirveye taşıyacak kadrosunu arıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
General muradına erdi! Lübnan 900 gün sonra Cumhurbaşkanı seçti
General muradına erdi! Lübnan 900 gün sonra Cumhurbaşkanı seçti Lübnan’ın eski savaş ağalarından Mişel Avn, 26 yıldan beri beklediği Cumhurbaşkanlığı unvanına eski can düşmanlarının desteğiyle kavuşuyor. Hizbullah ve Suriye’nin adayı Avn, karşılığında Sünni lider Saad Hariri’yi Başbakan olarak atayacak.
31.10.2016 Dünya
Trabzonspor iskelet kadrosunu arıyor
Trabzonspor iskelet kadrosunu arıyor Spor Toto Süper Lig'de istikrar arayan Trabzonspor iskelet kadro kurmada sıkıntı yaşıyor. Son 6 sezondur kadro oluşturmakta zorluk yaşayan bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal da iskelet kadroyu oluşturmakta büyük bir sıkıntı yaşıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor yeni Jaja'yla prensipte anlaştı
Trabzonspor yeni Jaja'yla prensipte anlaştı Trabzonspor'da Avusturyalı Robin Okotie'yle prensip anlaşmasına varıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da yeni ''Jaja'' bulundu
Trabzonspor'da yeni ''Jaja'' bulundu Trabzonspor'da scout ekibinin başına geçen Jan van Staa, yeni yıldızı buldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'dan 49 futbolcuya 92 milyon euro!
Trabzonspor'dan 49 futbolcuya 92 milyon euro! Son yıllarda transferler için yaptığı harcamalar nedeniyle mali açıdan sıkıntılı süreçten geçen Trabzonspor Kulübü, 6 sezonda futbolcu bonservisleri için yaklaşık 92 milyon avro...
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Jaja ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.