Jale

Jale

Son dakika Jale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jale haber sayfamızda...

Jale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.283 jale haberi bulunmuştur.
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
Yunan adalarına Türk akını
Yunan adalarına Türk akını Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Yunanistan için kapıda vize uygulaması başladı
Yunanistan için kapıda vize uygulaması başladı Türk vatandaşları için Yunanistan’a bağlı Ege’deki adalarda kapıda vize uygulaması başladı. 1 Nisan’dan itibaren başlayan kapıda vize uygulaması ile Türk turistler, Schengen vizesine başvuruda bulunmadan adaları ziyaret edebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel'den Burcu Köksal açıklaması
CHP lideri Özel'den Burcu Köksal açıklaması CHP lideri Özel, partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın DEM Partisi çıkışına yönelik değerlendirmelerde bulundu.
8.03.2024 Gündem
KÜL MASALI OYUNCULARI - KARAKTERLER: Kül Masalı dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
KÜL MASALI OYUNCULARI - KARAKTERLER: Kül Masalı dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ekran hayatına başladı. Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun paylaştığı Kül Masalı dizisinindeki karakterler de dikkat uyandırdı. Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? İşte, oyuncu kadrosu...
23.02.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu!
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye, takım halinde Avrupa ikincisi oldu.
16.02.2024 Güreş
KÜL MASALI OYUNCULARI-KARAKTERLER 📺 Kül Masalı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizi oyuncu kadrosu
KÜL MASALI OYUNCULARI-KARAKTERLER 📺 Kül Masalı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizi oyuncu kadrosu Kül Masalı dizisi ekrana geliyor! Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun yer aldığı Kül Masalı, TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Kül Masalı oyuncuları kim, konusu nedir? Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Şimdi mi geldi aklına?’
‘Şimdi mi geldi aklına?’ Pucca adıyla tanınan Selen Pınar Işık ile ev sahibi Jale Tuncer arasındaki kira tartışmasına Tuba Ünsal da dahil oldu.
13.02.2024 Cadde
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya: 'Evimi mahvetti' demek az kalır!
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya: 'Evimi mahvetti' demek az kalır! Jale Tuncer' isimli ev sahibi, Selen Pınar Işık'ın (Pucca) ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etmişti. Oyuncu Tuba Ünsal, Pucca'nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibine sosyal medya hesabından destek verdi. Pucca ise Tuba Ünsal’ın iddiasına yanıt verdi.
13.02.2024 Cadde
Özel: Bütün muhalefete barış ilan ettim
Özel: Bütün muhalefete barış ilan ettim CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir’deki aday tanıtım toplantısına katıldı.
27.01.2024 Gündem
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı! 'Pişmanım, eşimi çok seviyorum'
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı! 'Pişmanım, eşimi çok seviyorum' Konya’da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe (33), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ebru Gürpe'nin annesi Jale Gürpe, ''Bugün Ebru'mun doğum günüydü. Adalet yerini buldu" dedi.
19.01.2024 Gündem
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Haberler
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Gündem
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerine düştüğü konulardan bir tanesi de isimler. Cinsiyet öğrendikten sonra çiftler yakınlarından veya internet üzerinden konu ile ilgili fikir sahibi oluyor. Anne ve baba adayları bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kız bebekleri için ebeveynler kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. İsim verme sürecinde genellikle kararsızlık yaşayan aileler kız bebeklerine modern, popüler, nadir bulunan, değişik ve keşfedilmemiş isimler vermek istiyor. Ş harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Haydar Aliyev’in hatıralarından oluşan kitap okuyucuyla buluştu
Haydar Aliyev’in hatıralarından oluşan kitap okuyucuyla buluştu Azerbaycan Cumhuriyeti'nin üçüncü cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in anılarından yola çıkarak hazırlanan ve Azerbaycan tarihine de ışık tutan ‘Hatıralar Işığında Haydar Aliyev’ kitabı okuyucuyla buluştu. Gazeteci-Yazar Seyfullah Türksoy’un Azerbaycanlı Gazeteci - Yazar Etibar Babayev ile birlikte yazdığı kitap, Aliyev’in 100. yılı anısına raflardaki yerini aldı. Kitapta, Haydar Aliyev’le yakın dostluğu olan önemli şahsiyetlerin ilginç hatıralarına yer veriliyor.
28.12.2023 Kültür Sanat
Kadınlar birbirine kulak verse...
Kadınlar birbirine kulak verse... Şenay Gürler bu kez sahneye “Karşınızda Yalnız Kadın” olarak çıkıyor. Oyuncu seyirciyle dertleşen bu kısa, güçlü ve sert metnin hakkını veriyor.
17.12.2023 Kültür Sanat
İstek parça için öldürülmüştü! Onur Şener cinayetinde yeni gelişme
İstek parça için öldürülmüştü! Onur Şener cinayetinde yeni gelişme Ankara’da eğlence mekanında istek parça kavgada müzisyen Onur Şener'in (45) öldürülmesiyle ilgili davada istinaf mahkemesinin kararını savcı, temyiz etti. Savcı temyiz başvurusunda, 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan ceza verilen sanıklar Ali Gündüz ve Semih Soyalp'in 'kasten öldürme' suçundan cezalandırılmalarını talep etti.
11.12.2023 Gündem
‘Beraat’tan 10 yıl hapse
‘Beraat’tan 10 yıl hapse Ankara’da bir eğlence mekanında müzisyen Onur Şener’in cam bardakla boynundan yaralanarak hayatını kaybetmesine ilişkin 5 sanığın istinaf mahkemesinde yargılandığı davada karar açıklandı.
26.11.2023 Gündem
İstek parça yüzünden öldürülmüştü... Müzisyen Onur Şener davasında karar açıklandı
İstek parça yüzünden öldürülmüştü... Müzisyen Onur Şener davasında karar açıklandı Ankara'da bir eğlence mekanında çıkan tartışmada, müzisyen Onur Şener'in kırık cam bardakla boynundan yaralanarak hayatını kaybetmesine ilişkin 5 sanığın İstinaf Mahkemesinde yargılandığı davada karar çıktı.
25.11.2023 Gündem
Okuma provası gerçekleşti
Okuma provası gerçekleşti Başrollerinde Buğra Gülsoy, Duygu Mercan, Aslı Bekiroğlu, İlker Aksum ve Naz Elmas’ın yer aldığı ‘Gecenin Nakaratı’ filminin okuma provası gerçekleşti.
11.11.2023 Cadde
İlkgençlik edebiyatına destek
İlkgençlik edebiyatına destek Kadın yazarların ilkgençlik edebiyatı türündeki üretimlerine destek olmak ve edebiyat dünyasında fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı tarafından bu yıl ilk kez verilen Beyhan Eczacıbaşı İlkgençlik Edebiyatı Yılın Kadın Yazarı Ödülü, “Nasıl Dedektif Oldum” adlı kitabıyla Gamze Pat’ın oldu.
4.11.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Jale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.