James Franco

James Franco

Son dakika James Franco haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan James Franco gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan James Franco haber sayfamızda...

James Franco

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162 james franco haberi bulunmuştur.
Nerede o eski Jurassic?
Nerede o eski Jurassic? “Jurassic World Hâkimiyet”, belleğe kazınacak aksiyon sahneleri yaratamıyor ama “Jurassic Park”ın efsanevi kadrosunu yeniden bir araya getirerek nostalji yaşatıyor.
10.06.2022 Kültür Sanat
Johnny Depp-Amber Heard davası sürüyor! 'Depp'le barışmaya çalışırken Elon Musk'la çıkıyordu'
Johnny Depp-Amber Heard davası sürüyor! 'Depp'le barışmaya çalışırken Elon Musk'la çıkıyordu' Aralarında sular durulmayan Johnny Depp ile Amber Heard'ün hesaplaştığı dava sürüyor. Dava kapsamında çifte yakın kaynaklar tanıklık yaptıkça bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor. Karalama davasında son olarak eski menajeri Christian Carino konuştu. Carino'nun söyledikleriyle Heard ile Tesla'nın kurucusu ve artık Twitter'ın yeni sahibi olan Elon Musk'ın ilişkisi masaya yatırıldı.
29.04.2022 Cadde
Amber Heard: Johnny'ye hep sevgi besledim
Amber Heard: Johnny'ye hep sevgi besledim Johnny Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası üzerine mahkemede ifade vermeye hazırlanan Amber Heard, yıllardır birbiriyle davalık olmalarına rağmen sosyal medya hesabından eski eşiyle ilgili açıklama yaptı.
12.04.2022 Cadde
Amber Heard-Johnny Depp davasında ünlü isimler tanıklık edecek!
Amber Heard-Johnny Depp davasında ünlü isimler tanıklık edecek! Olaylı bir boşanma süreci atlatan Hollywood’un gözde çifti Amber Heard ve Johnny Depp'in uzun süredir ertelenen davası gelecek ay başlayacak. Her iki oyuncunun da birbirlerini iftirayla suçladığı davada aralarında Elon Musk, James Franco gibi isimlerin olduğu ünlü tanıkların ifadesine başvurulacak.
21.03.2022 Cadde
Ya kahramanınız bir canavarsa?
Ya kahramanınız bir canavarsa? Cinsel istismar suçlamalarıyla yargılanan ünlü oyuncu Bill Cosby "teknik" bir detay sonrası serbest kalmıştı. Emmy ödüllü yönetmen W. Kamau Bell, "We Need to Talk About Cosby" belgeseliyle bizleri canavar çıkan kahramanlarımız hakkında konuşmaya davet diyor.
3.01.2022 Kültür Sanat
Molatik Fiskos: Dua Lipa, James Franco ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Dua Lipa, James Franco ve diğerleri... Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.
26.12.2021 Ünlüler
ABD'li ünlü oyuncudan cinsel taciz itirafı!
ABD'li ünlü oyuncudan cinsel taciz itirafı! Ünlü oyuncu James Franco, geçmişte yönettiği bir oyunculuk okulundaki kadın öğrencileri taciz ettiği iddialarını 4 yıl sonra kabul etti.
23.12.2021 Dünya
Kanye West’in ergen vizyonu
Kanye West’in ergen vizyonu Kanye West’in lise öğrencisiyken yaptığı çalışmaların bir koleksiyonerin arşivinde kendine yer bulması ne anlama geliyor? Sanat Danışmanı Sevil Dolmacı’ya sorduk
6.03.2021 Cumartesi
Maymunlar Cehennemi Başlangıç oyuncuları kim? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Maymunlar Cehennemi Başlangıç oyuncuları kim? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi televizyon ekranlarında sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Başarılı bilimkurgu filmi oyuncuları ve özellikle de konusuyla son dönemin en çok beğenilen yapımları arasında yer aldı. Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi nerede çekildi?
5.01.2021 Cadde
Johnny Depp ve Amber Heard kavgası nereye gider?
Johnny Depp ve Amber Heard kavgası nereye gider? Johnny Depp'in İngiliz The Sun gazetesine açtığı iftira davası başladı. Depp ve Heard arasında bitmek bilmeyen 'gurur savaşı'na tanıklık etmeye devam ediyoruz. Peki Depp ve Heard kavgası nereye gider sizce?
8.07.2020 İlişkiler
Sivil Cephe filmi konusu ve başrol oyuncuları
Sivil Cephe filmi konusu ve başrol oyuncuları Sivil Cephe filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Gary Fleder'ın yer aldığı Sivil Cephe filmi aksiyon ve gerilim türünde sinemaya uyarlandı. ABD yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda aksiyon ve gerilim filmlerinin vazgeçilmez ismi Jason Statham'da yer alıyor. Peki Sivil Cephe filmi oyuncuları kimler?
15.10.2019 Gündem
Ünlü oyuncu hakkında taciz iddiası: Çıplak sahneler, toplu ilişki...
Ünlü oyuncu hakkında taciz iddiası: Çıplak sahneler, toplu ilişki... Ödüllü aktör hakkında ortaya atılan yeni iddialar yenir yutulur cinsten değil.
4.10.2019 Dünya
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir?
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir? 5 Ağustos 2011'de vizyona giren Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmini Rupert Wyatt yönetti. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu ve oyuncuları ise merak konusu oldu. İşte Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi hakkında merak edilenler...
23.09.2019 Gündem
Örümcek Adam 2 filmi ne zaman vizyona girdi?
Örümcek Adam 2 filmi ne zaman vizyona girdi? 2 Temmuz 2004'te vizyona giren Örümcek Adam 2 filminin konusu ve oyuncuları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sam Raimi'nin yönettiği Örümcek Adam 2 filmi hakkında merak edilenler haberimizde...
8.09.2019 Gündem
Örümcek Adam filminin başrol oyuncusu kimdir?
Örümcek Adam filminin başrol oyuncusu kimdir? 2002 yapımı olan Örümcek Adam filminin yönetmen koltuğunda Sam Raimi oturuyor. Fantastik öğeleri içeren ve aksiyon dolu olan film izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Peki, Örümcek Adam filminin başrol oyuncusu kimdir?
31.08.2019 Gündem
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu ve başrol oyuncuları
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu ve başrol oyuncuları Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Rupert Wyatt'ın yer aldığı Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi Türkiye'de 306.864 seyirci tarafından izlendi. Filmin Türkiye gişe başarısı ise 2.968.266,00 TL hasılat olarak açıklandı. Filmin ABD'de elde ettiği gişe geliri ise 176.760.185 $ olarak açıklandı. Peki Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin başrol oyuncuları kimler?
28.07.2019 Gündem
Sivil Cephe (Homefront) filmi konusu ve başrol oyuncuları
Sivil Cephe (Homefront) filmi konusu ve başrol oyuncuları Sivil Cephe filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2013 yılında vizyona giren Sivil Cephe filminin yönetmen koltuğunda Gary Fleder yer almaktadır. Türkiye'de vizyona girmeyen film ABD'de 20.158.898 $ gişe geliri elde etmiştir. Peki Sivil Cephe filmi konusu ve başrol oyuncuları kimlerdir?
20.07.2019 Gündem
Üçüncü Şahıs filminin konusu nedir? Oyuncular kimler?
Üçüncü Şahıs filminin konusu nedir? Oyuncular kimler? Yapım yılı 2013 olan ve dram, romantik türündeki Üçüncü Şahıs filminin konusu nedir? Paul Haggis'in yönettiği Üçüncü Şahıs filminin oyuncuları kimler? İşte Üçüncü Şahıs filmi hakkında merak edilenler...
26.06.2019 Gündem
Aynı sahnede oynamaya tahammül edemeyen 22 büyük yıldız
Aynı sahnede oynamaya tahammül edemeyen 22 büyük yıldız Oyunculuk yeteneği ne kadar iyi olursa olsun, işini ne kadar profesyonel yaparsa yapsın, insani özelliklerine yenilip hoşlanmadıkları kişilerle aynı sahnede oynamayan aktörler de var. Hırs dolu bir kasırgada boğulmaya hazırsanız, başlıyorum... İşte, birbiriyle iyi geçinemeyen büyük starlar!
31.05.2019 Ünlüler
Pınar Altuğ'dan takipçisine sert yanıt: Kına yollarım, yakarsın!
Pınar Altuğ'dan takipçisine sert yanıt: Kına yollarım, yakarsın! "Kocan bırakınca da böyle pozitif olabilecek misin acaba? Adamın gençliğini yedin" yorumuna Pınar Altuğ 'kına' taaruzuyla cevap verdi. Yine kibar kadınmış. Ben olsam Allah ne verdiyse yazardım. İnsanları yaftalamak bu kadar kolay mı?
21.03.2019 Ünlüler
James Franco-Isabel Pakzad, Miami tatilinde
James Franco-Isabel Pakzad, Miami tatilinde Hollywood yıldızı James Franco ve iki yıldır birliktelik yaşadığı Isabel Pakzad, Miami tatilinde sarmaş dolaş görüntülendi.
13.03.2019 Cadde
James Franco-Isabel Pakzad, Miami tatilinde
James Franco-Isabel Pakzad, Miami tatilinde Hollywood yıldızı James Franco ve iki yıldır birliktelik yaşadığı Isabel Pakzad, Miami tatilinde sarmaş dolaş görüntülendi.
13.03.2019 Cadde
Oscar törenlerinde giyilmiş en kötü 10 kıyafet
Oscar törenlerinde giyilmiş en kötü 10 kıyafet Zamanı geldiğinde tüm dünyanın gözü Oscar'a çevriliyor. Dolayısıyla ünlü isimlerin yaptıkları, söyledikleri ve giydikleri olay oluyor. Her ünlünün kendi makyözü, kuaförü, stilisti ve danışmanları olmasına rağmen herkes istediği şıklığa ulaşamıyor.
6.03.2019 Stil

Benzer Haber Etiketleri

James Franco ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.