Jasikevicius

Jasikevicius

Son dakika Jasikevicius haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jasikevicius gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jasikevicius haber sayfamızda...

Jasikevicius

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 342 jasikevicius haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Monaco yorumu: EuroLeague'in en iyi takımlarından biri
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Monaco yorumu: EuroLeague'in en iyi takımlarından biri Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco eşleşmesi hakkında konuştu.
Inter, Udinese deplasmanında 90+5'te kazandı!
Inter, Udinese deplasmanında 90+5'te kazandı! Serie A'nın 31'inci haftasında Inter, Udinese deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
8.04.2024 İtalya Serie A
Sarunas Jasikevicius: Biraz fazla bireysel oyun oldu!
Sarunas Jasikevicius: Biraz fazla bireysel oyun oldu! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nick Calathes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncuya EuroLeague'den 2 kulübün kanca attığı öğrenildi.
Tomislav Mijatovic: 40 dakika boyunca karakter gösterdiler!
Tomislav Mijatovic: 40 dakika boyunca karakter gösterdiler! EuroLeague'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda 82-80 mağlup eden Anadolu Efes'te başantrenör Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Sarunas Jasikevicius: Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı!
Sarunas Jasikevicius: Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
5.04.2024 Skorer
Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi'
Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi' EuroLeague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i 103-68 mağlup eden Nigel Hayes-Davis tarihi bir performans ortaya koymuştu. Yıldız basketbolcu maçın ardından sosyal medya hesabından basın mensuplarına tepki gösterdi. İşte detaylar...
Nigel Hayes-Davis: Kendimle çok gurur duyuyorum!
Nigel Hayes-Davis: Kendimle çok gurur duyuyorum! Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Nigel Hayes-Davis, 50 sayıyla tarihe geçtiği Alba Berlin maçından sonra konuştu.
Hasan Arat: Beşiktaş basketbolu çok köklü bir kurum!
Hasan Arat: Beşiktaş basketbolu çok köklü bir kurum! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, JL Bourg maçı sonrası konuştu.
29.03.2024 Eurocup
Sarunas Jasikevicius'tan basın mensuplarına tepki! 'Çok üzücü'
Sarunas Jasikevicius'tan basın mensuplarına tepki! 'Çok üzücü' Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Alba Berlin maçının ardından konuştu.
Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası! Gündemi sarsacak iddia
Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası! Gündemi sarsacak iddia Sarunas Jasikevicius yönetiminde çıkışa geçen Fenerbahçe Beko, gelecek sezon planlamalarını sürdürürken gündemi sarsacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı Fenerbahçe Beko deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 81-59 mağlup etti.
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Botaş'ı 89-73 mağlup ederek yar finale yükseldi.
25.03.2024 Basketbol
Marko Guduric: Jasikevicius, Zjelko Obradovic'in izinden gidebilir
Marko Guduric: Jasikevicius, Zjelko Obradovic'in izinden gidebilir Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Marko Guduric, başantrenör Sarunas Jasikevicius için açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı'
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı' Sarunas Jasikevicius yönetiminde EuroLeague'de art arda galibiyetler alan Fenerbahçe Beko'da yıldız basketbolcu sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı
Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin gurbetçi futbolcular için bir liste hazırladığı ve önceliğini bu oyunculara vereceği öğrenildi.
23.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güvencesi geniş kadro!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güvencesi geniş kadro! Milli aradan sonra 25 günde 2’si derbi, 2’si Avrupa kupası olmak üzere toplamda 7 maça çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik heyet alternatifli kadrosuna güveniyor. Her futbolcunun hemen oynayacakmış gibi hazır olması İsmail Kartal’ın elini güçlendiriyor.
23.03.2024 Fenerbahçe
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım!
Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların kulüp dergisine konuştu. Geleceğine dair soruyu cevaplayan Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi'
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi' Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Nick Calathes, EuroLeague'deki mevcut durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerde sezon içinde yaşanan başantrenör değişimi hakkında da konuşan Nick Calathes, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Jasikevicius ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.