Jean

Jean

Son dakika Jean haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jean gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jean haber sayfamızda...

Jean

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.504 jean haberi bulunmuştur.
İran Dışişleri Bakanı'ndan peş peşe kritik görüşmeler
İran Dışişleri Bakanı'ndan peş peşe kritik görüşmeler İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail ile yaşanan gerginliklerin gölgesinde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile görüştü.
11.04.2024 Dünya
A Milli Kadın Tenis Takımı, Portekiz'i devirdi!
A Milli Kadın Tenis Takımı, Portekiz'i devirdi! A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup Avrupa/Afrika Grup 1'de Portekiz'i 2-1 mağlup etme başarısı gösterdi.
9.04.2024 Tenis
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir'in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, '12PPons-Brooks' adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı. İç Güneş Sistemi'ni en son 1954 yılında ziyaret eden, boynuzsu görünümü nedeniyle 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı' olarak adlandırılan, 'Halley' tipi kuyruklu yıldızı yakalamayı defalarca denediğini söyleyen Dereli, "Türkiye'de birçok kişi bunu çekmeye çalışıyor ve biz de bunu çekmek için 6 defa uğraştık. Son denememizde ve öncesindeki iki denememizde mükemmel görüntüler elde ettik" dedi.
9.04.2024 Haberler
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir’in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, ‘12P/Pons-Brooks’ adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı.
9.04.2024 Gündem
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler Beşiktaş’ın satış opsiyonuyla birlikte kiralık gönderdiği Rosier ile Onana kulüplerinde gözden düştü. Yabancı oyuncu sayısını yaz döneminde 19’dan 12’ye indirmek zorunda olan siyah-beyazlılar bu oyuncuların geri dönmesi halinde ciddi sıkıntı yaşayacak.
3.04.2024 Beşiktaş
O zaman dans
O zaman dans Milliyet Sanat dergisi nisan sayısında 29 Nisan Dünya Dans Günü vesilesiyle kapağına Türkiye’de dansın tarihini taşıyor.
3.04.2024 Kültür Sanat
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak!
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak! Antalya’daki WTA turnuvasında çeyrek final oynayan son dönemin yükselen raketi Zeynep Sönmez, gözünü grad slamlere çevirdi. 21 yaşındaki tenisçi "En büyük hedefim Grand Slam kazanmak. En çok kazanmak istediğim ise Wimbledon" diye konuşuyor.
31.03.2024 Tenis
Sevgiye dair ne varsa
Sevgiye dair ne varsa “Giselle”, imkânsız bir aşkı anlatsa da önemli mesajlar taşıyor. Dönemin egemen gücü asillerin yer aldığı eserlere halkı katıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
Nottingham Forest ve Crystal Palace puanları paylaştı!
Nottingham Forest ve Crystal Palace puanları paylaştı! Premier Lig'in 30'uncu haftasında Nottingham Forest ile Crystal Palace arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir'
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir' Uzmanlar, Baltimore'un çöken Francis Scott Key Köprüsü'nün yeniden inşasının 18 aydan birkaç yıla kadar sürebileceğini ve maliyetin en az 400 milyon dolar ya da bunun iki katından fazla olabileceğini söylüyor.
30.03.2024 Dünya
Fransız sanatçı bizi gözetliyor
Fransız sanatçı bizi gözetliyor Fransız müzisyen ve besteci Jean Michel Jarre, “The Eye and I” adlı eseriyle İstanbul Dijital Sanat Festivali’nde sanatseverlerle buluşacak.
30.03.2024 Kültür Sanat
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Nice'te Jean Clair Todibo'nun bonservisi belli oldu!
Nice'te Jean Clair Todibo'nun bonservisi belli oldu! Nice'te gösterdiği performansla dikkat çeken Jean Clair Todibo için Ligue 1 ekibinin talep ettiği bonservis netlik kazandı.
28.03.2024 Fransa Ligue 1
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 104 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 923’e yükseldi.
20.03.2024 Dünya
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
26.2 milyar TL gelir açıkladı
26.2 milyar TL gelir açıkladı Jean ve hazır giyim markası Mavi, enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş yılsonu finansal sonuçlarında, konsolide gelirinin önceki yıla göre yüzde 25 (enflasyon düzeltmesi öncesi yüzde 91) artışla 26...
16.03.2024 Ekonomi
Korku şiddeti önler mi?
Korku şiddeti önler mi? Her kitabı büyük merakla beklenen usta gerilim yazarı Jean-Christophe Grangé, yeni kitabı “Kızıl Karma”da inanç kavramını odağına alıp insanları korkutmanın şiddeti önleyip önleyemeyeceğini tartışmaya açıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Ege'de yatan 'saatli bomba!' Tepki çığ gibi büyüyor: 'Etkileri 400 yıl sürebilir'
Ege'de yatan 'saatli bomba!' Tepki çığ gibi büyüyor: 'Etkileri 400 yıl sürebilir' Takvimler 5 Nisan 2007'yi gösterirken, Ege Denizi açıklarındaki Santorini Adası yakınlarında kayalara çarpan MS Sea Diamond kruvaziyer gemisi sulara gömüldü. İşte her ne olduysa o zaman oldu. 17 yıldır batığın kaldırılması için uğraş veren Yunan halkı, Ege'de yatan batığın 'saatli bomba'dan farkı olmadığını söylüyor. Çığ gibi büyüyen tepki karşısında ise Yunan hükümeti henüz bir adım atmış değil.
9.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jean ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.