Jermain Defoe, Bradley Lowery'nin dövmesini yaptırdı
Jermain Defoe, Bradley Lowery'nin dövmesini yaptırdı Bournemouth'ta forma giyen Jermain Defoe, 6 yaşında lösemi hastalığı nedeniyle hayata gözlerini yuman "en yakın arkadaşı" Bradley Lowery'nin ismini dövme yaptırdı.
19.10.2018 Futbol
Bradley Lowery'ye 'Kahramanlar' gibi uğurlama...
Bradley Lowery'ye 'Kahramanlar' gibi uğurlama... Sinir hücrelerinde çıkan bir tümör sebebiyle kanser olan ve hayata tutunma mücadelesini geçen günlerde kaybeden Bradley Lowery için son derece duygusal bir cenaze töreni düzenlendi. Binlerce Sunderland taraftarının formalarıyla katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Cenazeye katılan isimlerden biri de Jermain Defoe’ydu. Defoe'nun yanı sıra Lowery'nin sevdiği 'Batman', 'Superman' gibi süper kahramanlar da cenazede hazır bulundu.
15.07.2017 Futbol
Jermain Defoe gözyaşlarına hakim olamadı...
Jermain Defoe gözyaşlarına hakim olamadı... Geçen sezon Sunderland forması giyen Jermain Defoe, kanser hastası olan 5 yaşındaki Sunderlandli minik taraftar Bradley Lowery ile ilgili soru karşısında gözyaşlarını tutamıyor.
7.07.2017 Futbol
En mutlu uyku! Ünlü yıldız Defoe'ya sarılıp uyuyakaldı
En mutlu uyku! Ünlü yıldız Defoe'ya sarılıp uyuyakaldı İngiltere'de kanser tedavisi gören 5 yaşındaki Sunderland taraftarı Bradley Lowery bundan 5 ay önce, hayranı olduğu futbolcu Jermain Defoe zaman geçirmiş ve o sırada uyuyakalmıştı. Bu kare aylar sonra tekrarlandı...
3.07.2017 Futbol
Arka Sayfa | Çekim sırasında köpek balığı korkusu!
Arka Sayfa | Çekim sırasında köpek balığı korkusu! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
24.02.2016 Programlar
Ne Defoe Toronto ile mi anlaştı?
Ne Defoe Toronto ile mi anlaştı? ABD MLS takımlarından Toronto, Tottenham'ın golcü futbolcusu Jermain Defoe ile anlaştığını paylaştığı bir video ile duyurdu.
14.01.2014 Futbol
Jermain Defoe South China acımadı!
Jermain Defoe South China acımadı! Tottenham ve South China arasında oynanan maçta Jermain Defou hat-trick yaparak sahanın yıldızı oldu.. Maçı Tottenham 6-0 kazandı!
27.07.2013 Futbol
Defoe’nun iyileşmesi tartışma yarattı
Defoe’nun iyileşmesi tartışma yarattı Tottenham'da bir ay sahalardan uzak kalması beklenen Jermain Defoe’nun plazma tedavisiyle bir buçuk haftada oynamaya hazır hale gelmesi tartışma yarattı.