Jitem

Jitem

Son dakika JiTEM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan JiTEM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan JiTEM haber sayfamızda...

Jitem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 736 jitem haberi bulunmuştur.
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız"
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da nevruz programına katıldı. Bakırhan "2013 yılındaki barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" dedi.
19.03.2024 Gündem
Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Hakikati çarpıtmaktan yorulmadınız
Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Hakikati çarpıtmaktan yorulmadınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Biz gerçekleri anlatmaktan yorulduk, siz ise cümle arasına, kelime oyunlarıyla sıkıştırılmış ifadelerle hakikati çarpıtmaktan yorulmadınız." dedi.
25.05.2023 Gündem
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Bizim derdimiz siyaset değil
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Bizim derdimiz siyaset değil Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CHP lideri ve Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında yaptığı açıklamayı paylaşan Bayraktar, "Bizim derdimiz siyaset değil. Siz yapın siyasetinizi. Biz hakkımızı, milletimizin hukukunu çiğnetmemenin derdindeyiz." dedi.
29.04.2023 Gündem
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: Bize iftira atanlar yükseliyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: Bize iftira atanlar yükseliyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Bayraktar " Bize iftira atan adamlar yükseliyor. Madem bize değerMilli teknolojisine iftira atanlar yükseliyor! Ben bunu söyleyince siyaset mi oluyor?' dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na cevap
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na cevap Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "O şirket CIA ile çalışıyor." dedi.
29.04.2023 Ekonomi
‘Beyaz Toros’ ve ‘Yeşil’ pankartına soruşturma
‘Beyaz Toros’ ve ‘Yeşil’ pankartına soruşturma Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup 23’üncü haftasında dün oynanan Bursaspor ve Amedspor müsabakasında saha içinde ve tribünlerde gerginlik yaşandı.
6.03.2023 Gündem
3 Suriyeli işçinin öldüğü yangında sanığın cezai ehliyeti tam çıktı
3 Suriyeli işçinin öldüğü yangında sanığın cezai ehliyeti tam çıktı İzmir’de bir beton şirketinde çalışan Suriye uyruklu 3 işçinin öldüğü yangınla ilgili hazırlanan iddianamede savcı, tutuklu sanık Kemal Korukmaz (41) için 'tasarlayarak canavarca hisle yangın çıkarmak suretiyle öldürme' suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet, 'taksirle mala zarar verme'den ise 6 yıla kadar hapis isteminde bulundu. Sanığın, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden alınan raporunda cezai ehliyetinin de tam olduğu belirtildi.
7.12.2022 Gündem
Musa Anter davasında, 'zaman aşımı' kararı verildi
Musa Anter davasında, 'zaman aşımı' kararı verildi Yazar Musa Anter'in 1992'de Diyarbakır'da öldürülmesi ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu'nun yaralanmasına, Ayten Öztürk'ün 1992 yılında Elazığ'da öldürülmesine ilişkin davada, zaman aşımı nedeniyle davanın düşmesine karar verildi. Mahkeme, aynı dosya ile birleşen aralarında 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da bulunduğu JİTEM davasında ise yargılamanın devamına hükmetti.
21.09.2022 Gündem
Selçuk Bayraktar: Kılıçdaroğlu'nun ziyareti bizi elbette mutlu eder
Selçuk Bayraktar: Kılıçdaroğlu'nun ziyareti bizi elbette mutlu eder Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Biz geçen yıl da sayın Kılıçdaroğlu'nu davet etmiştik. 5'inci yılında sayın Kılıçdaroğlu burayı ziyaret etti. Biz bu ziyaretten elbette memnun oluruz" dedi.
1.09.2022 Ekonomi
İş insanını zehirleme planı! Dolandırıcı sevgililer şoke etti
İş insanını zehirleme planı! Dolandırıcı sevgililer şoke etti Adana polisinin yaptığı operasyonda yakalanan ve kendilerini danışman, borsacı, doktor, avukat, savcı ve subay olarak tanıtan sevgililer tutuklanırken, kullandıkları akılalmaz yöntemler de ortaya çıktı.
2.06.2022 Haberler
İş insanını zehirleme planı! Dolandırıcı sevgililer şoke etti
İş insanını zehirleme planı! Dolandırıcı sevgililer şoke etti Adana polisinin yaptığı operasyonda yakalanan ve kendilerini danışman, borsacı, doktor, avukat, savcı ve subay olarak tanıtan sevgililer tutuklanırken, kullandıkları akılalmaz yöntemler de ortaya çıktı.
2.06.2022 Gündem
'Sıkıysa yakala' filmi gerçek oldu!
'Sıkıysa yakala' filmi gerçek oldu! Adana polisi, kendisini Ankara’da bir kamu kurumun basın danışmanı, savcı, avukat, doktor ve ekonomist olarak tanıtarak vatandaşları 3 milyon lira dolandırdığı öne sürülen 1 kadın ve 3 erkeği gözaltına aldı. Kadının uyguladığı dolandırıcılık yöntemi Hollywood yapımı “Sıkıysa Yakala” filmini akıllara getirdi.
28.05.2022 Gündem
PKK'dan kaçtı, dağdakilere seslendi: Fırsatını bulan kaçsın
PKK'dan kaçtı, dağdakilere seslendi: Fırsatını bulan kaçsın Şırnak'ta 15 yaşındayken PKK’lı teröristler tarafından kandırılıp dağa götürülen, 2 yıl önce de güvenlik güçlerine teslim olan M.Ü. (24), “Fırsatını bulan kaçsın. Ben burada yokken annem perişan olmuş. Herkesin annesi öyle. Oradaki herkesin ailesi öyledir. Hepsi de şu an perişanlar. Sıcak yuvanıza dönün, evinize ailenize, annenizi sevindirin. Artık orda kalmayın, inanmayın onlara” dedi.
19.01.2022 Gündem
Susurluk hükümlüsü çatışmada öldürüldü
Susurluk hükümlüsü çatışmada öldürüldü İstanbul'da Susurluk Davası hükümlülerinden Ziya Bandırmalıoğlu ile arkadaşı Şahin Aslan davetli olarak katıldıkları yemekte çıkan çatışmada vurularak hayatını kaybetti. Öte yandan ünlü restoranda çıkan çatışmanın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı.
22.12.2021 Gündem
Son dakika... İstanbul'da ünlü restoranda silahlı kavga! Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu öldürüldü
Son dakika... İstanbul'da ünlü restoranda silahlı kavga! Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu öldürüldü İstanbul Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 5 kişi de yaralandı.
22.12.2021 Gündem
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Ankara JİTEM davasında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın arasında bulunduğu sanıklar hakkındaki beraat kararlarını bozan İstinaf Mahkemesi heyeti hakimlerine ilişkin paylaşım yapan Fatih Tezcan hakkında 'Kamu görevlilerinin ismini açıklama ve yayınlama' ve 'Yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs' suçlarından re'sen soruşturma başlatıldı.
24.05.2021 Gündem
CHP'den MHP'nin suç duyurusuna yanıt
CHP'den MHP'nin suç duyurusuna yanıt CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin, "MHP, Kemal Kılıçdaroğlu'na siyaseten veremediği cevabı, kendilerine büyük ortağın verdiği imtiyaz ve güvenceyle yargı üzerinden vermeye çalışmaktadır. MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir." dedi.
6.02.2020 Siyaset
Musa Anter cinayeti davasına devam edildi
Musa Anter cinayeti davasına devam edildi Yazar Musa Anter'in 1992'de öldürüldüğü ve eski AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yaralandığı olayla bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
25.12.2019 Gündem
Emniyet'ten 'jitem.akrep' açıklaması
Emniyet'ten 'jitem.akrep' açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı tehdit eden "jitem.akrep" isimli sosyal medya kullanıcısının emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı ve paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.
23.10.2019 Gündem
Eski OHAL Valisi  tanık olarak dinlendi
Eski OHAL Valisi tanık olarak dinlendi Yazar Musa Anter’in 1992’de öldürülmesi ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun yaralanmasına ilişkin bazı eylemlerden sorumlu tutulan “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım da dahil olmak üzere 18 sanığın yargılandığı davada tanık olarak dinlenen dönemin OHAL Valisi Ünal Erkan, “JİTEM ile ilgili bilgi alacağınız kişi ben değilim” dedi.
27.09.2019 Gündem
Musa Anter cinayeti davasında Ünal Erkan tanık olarak dinlendi
Musa Anter cinayeti davasında Ünal Erkan tanık olarak dinlendi Yazar Anter'in 1992'de öldürülmesi ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yaralanmasına ilişkin bazı eylemlerden sorumlu tutulan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da dahil olduğu 18 sanık hakkındaki davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada eski OHAL Valisi Ünal Erkan, tanık olarak dinlendi.
25.09.2019 Gündem
KCK ve JİTEM davalarına bakan FETÖ'cü hakime 7,5 yıl hapis cezası
KCK ve JİTEM davalarına bakan FETÖ'cü hakime 7,5 yıl hapis cezası Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) iltisakı nedeniyle meslekten ihraç edilen ve bir dönem "faili meçhul cinayetler, JİTEM, KCK, İzmir Bu?yu?kşehir Belediyesinde yolsuzluk" davalarının görüldüğü mahkemelerde, mahkeme başkanı olarak görev yapan eski hakim Menderes Yılmaz'ın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.
24.09.2019 Gündem
Yüzü ameliyatla değiştirildi
Yüzü ameliyatla değiştirildi Pek çok faili meçhul cinayetin tetikçisi olduğu öne sürülen ‘Yeşil’ kod adlı Yıldırım’ın yaşadığını ve ameliyatla yüzünü değiştirdiğini söyleyen emekli Korgeneral Pekin “1995’te gördüm. Para karşılığı iş yapan biri olduğunu anladım” dedi.
18.11.2018 Gündem
‘Yeşil yaşıyor’
‘Yeşil yaşıyor’ Yazar Musa Anter’in 1992’de Diyarbakır’da öldürülmesi ve Orhan Miroğlu’nun yaralanmasına ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın yaşadığını ve kanser hastası olduğunu bildiğini söyledi.
15.11.2018 Gündem
Tansu Çiller’in tanık olarak dinlenilmesi kararından vazgeçildi!
Tansu Çiller’in tanık olarak dinlenilmesi kararından vazgeçildi! Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, bazı  özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında  bulunduğu 19 kişinin yargılandığı davada eski Başbakan Tansu Çiller ve eşi Özer  Uçuran Çiller'in tanık olarak dinlenmesi kararından vazgeçildi.
15.09.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Jitem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.