Jolly Tur

Jolly Tur

Son dakika Jolly Tur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jolly Tur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jolly Tur haber sayfamızda...

Jolly Tur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 251 jolly tur haberi bulunmuştur.
Mete Vardar'dan Özlem Yıldız'a romantik kutlama
Mete Vardar'dan Özlem Yıldız'a romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız ile turizmci Mete Vardar beş aydır aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftten Özlem Yıldız'ın önceki gün doğum günüydü. Mete Vardar sevgilisinin doğum gününü romantik sözlerle kutladı.
28.08.2023 Cadde
TÜRSAB’da başkan yeniden Bağlıkaya
TÜRSAB’da başkan yeniden Bağlıkaya  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 25’inci Olağan Genel Kurul seçimi sonuçlandı.
29.11.2022 Ekonomi
Son çeyrekte lider kadrolar güçlendi
Son çeyrekte lider kadrolar güçlendi Cihan Yıldız Boyner Büyük Mağazacılık / Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boyner’de Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cihan Yıldız atandı...
9.11.2022 Milliyet Executive
‘İyi ki bizim annemizsin’
‘İyi ki bizim annemizsin’ Jolly Tur’un kurucusu ve onursal başkanı Sinan Vardar’ın eşi Tülin Vardar, doğum gününü aile bireylerinin buluştuğu davette kutladı.
8.02.2022 Cadde
Yerli turist için erken rezervasyon fırsatları başladı
Yerli turist için erken rezervasyon fırsatları başladı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, yerli turistin uygun koşullarda tatil yapabilmesi için erken rezervasyon imkanlarından faydalanması gerektiğini bildirdi.
19.11.2021 Ekonomi
Pazarlama yöneticileri 2020’de dijitale yöneldi
Pazarlama yöneticileri 2020’de dijitale yöneldi DataExpert işbirliğiyle yürütülen araştırma kapsamında belirlenen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CMO” listesi açıklandı.
2.03.2021 Ekonomi
Ailece kutlama
Ailece kutlama Turizm dünyasının tanınmış isimlerinden Jolly Tur’un sahibi Sinan Vardar, eşi Tülin Vardar’ın yeni yaşını ailesiyle birlikte kutladı.
15.02.2021 Cadde
Erken rezervasyonda yüzde 50 indirim fırsatı
Erken rezervasyonda yüzde 50 indirim fırsatı Pandemi sürecinde zor günler yaşayan turizm sektöründe, aşılamanın başlamasıyla 2021 sezonunun nisan ayında açılması hedefleniyor. Tur operatörleri, seyahat acenteleri ve oteller, tatil gününün bir gün öncesine kadar iptal opsiyonlu, iade garantili ve yüzde 50'ye varan erken rezervasyon indirim kampanyaları başlattı.
22.01.2021 Ekonomi
Planlamalar başladı
Planlamalar başladı 34 yıldır Türk seyahatseverlerin arayışlarına yönelik ürünler sunan Jolly, Fairmont Quasar İstanbul’da tüm yöneticileri ile bir araya geldi.
19.09.2020 Cadde
Güneydoğu, sizi bekliyor
Güneydoğu, sizi bekliyor Jolly Tur, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne temassız ve yarı kapasiteli seçeneğiyle tur düzenliyor.
13.09.2020 Gündem
Turizmciler sohbette buluştu
Turizmciler sohbette buluştu Jolly Tur, Bodrum Türkbükü’ndeki Mavi Suite Otel’de otel sahipleri ve genel müdürlerle turizm sohbeti için bir araya geldi.
14.07.2020 Cadde
‘İnanılmaz bir hijyen uygulaması var’
‘İnanılmaz bir hijyen uygulaması var’ Jolly Tur Kurucu Başkanı Sinan Vardar, önceki gün Torba’daki Blue Dreams Resort Hotel’i ziyaret etti.
6.07.2020 Cadde
Pazarlamanın en etkin isimleri
Pazarlamanın en etkin isimleri Türkiye’de pazarlamanın en etkin isimleri açıklandı. DataExpert ve Fortune Türkiye iş birliği ile yapılan araştırmayla Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CMO’su belirlendi. Sonuçlara göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda oturanların yüze 42’si kadınlardan oluştu.
6.02.2020 Ekonomi
2020’de nereyi görelim?
2020’de nereyi görelim? Yerli turistler için geçen yılın popüler seyahat rotaları Karadeniz ve Kapadokya’ydı. Öte yandan her dönemin favorisi Ege ve Akdeniz de çok ilgi gördü. 2020’de bu rotaların yanı sıra başta festivaller olmak üzere deneyime yönelik turlar tercih edilecek. Bu yılın yıldızı ise Göbeklitepe olacak
12.01.2020 Gündem
Gastronominin  falına baktık...
Gastronominin falına baktık... 2020’de neler konuşulacak, neler göreceğiz, neler yiyeceğiz? Gastronomi falına bakalım dedik...
5.01.2020 Pazar
Türkiye'de yemek kartı kullanım oranı yüzde 13 seviyesinde
Türkiye'de yemek kartı kullanım oranı yüzde 13 seviyesinde Edenred Türkiye Genel Müdürü Eric de Ladoucette, Türkiye'deki yemek kartı kullanım oranının henüz yüzde 13 seviyesinde olduğunu belirterek, "Şirketleri, çalışanlarına öğle yemeği yan hakkını yemek kartıyla sağladıkları takdirde elde edecekleri vergi tasarrufu konusunda ne kadar çok bilinçlendirirsek sektör o kadar büyüyecektir. AB standartlarında yemek kartı kullanımı yaklaşık yüzde 30 oranlarında. Dolayısıyla daha gidecek epey yolumuz var." dedi.
22.12.2019 Ekonomi
Türkiye'de yemek kartı kullanım oranı açıklandı!
Türkiye'de yemek kartı kullanım oranı açıklandı! Edenred Türkiye Genel Müdürü Eric de Ladoucette, Türkiye'deki yemek kartı kullanım oranının henüz yüzde 13 seviyesinde olduğunu belirterek, "Şirketleri, çalışanlarına öğle yemeği yan hakkını yemek kartıyla sağladıkları takdirde elde edecekleri vergi tasarrufu konusunda ne kadar çok bilinçlendirirsek sektör o kadar büyüyecektir. AB standartlarında yemek kartı kullanımı yaklaşık yüzde 30 oranlarında. Dolayısıyla daha gidecek epey yolumuz var." dedi.
22.12.2019 Ekonomi
Turizmde en iyiler ödüllerini aldı
Turizmde en iyiler ödüllerini aldı Türk turizminin ‘en iyi’leri, QM Awards 2019’da ödüllerini aldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yatırımcı ve profesyoneller, ödüllerin turizm sektörü için büyük motivasyon sağladığını kaydetti
22.12.2019 Ekonomi
Erken rezervasyonda tarihi rekor kırıldı!
Erken rezervasyonda tarihi rekor kırıldı! Erken rezervasyonun en düşük olduğu kasımda talep patladı ve 100 bin rezervasyon sınırı aşıldı. Turizmciler, talep patlamasını ekonomide iyileşmeye ve geçen yıl yer bulamayanların bu yıl acele etmesine bağlıyor.
9.12.2019 Ekonomi
Ara tatile hazır mısınız?
Ara tatile hazır mısınız? İlk defa uygulanacak bir haftalık ara tatil, 18 Kasım’da başlayacak. Bu dönemde öğrencilere ve ailelerine yönelik Antalya’dan Kars’a, İtalya’dan Balkanlar’a birçok tur seçeneği bulunuyor. Seyahat planını oluşturmayanlar için ara tatil rotalarını derledik
10.11.2019 Gündem
Kıyasıya mücadele
Kıyasıya mücadele Jolly Tur sponsorluğundaki bu yıl ilki düzenlenen tavla turnuvası, önceki gün Mavi Suite Otel’de gerçekleşti.
17.07.2019 Cadde
Tatil yeni başlıyor
Tatil yeni başlıyor Üniversite ve liselere giriş sınavlarının tamamlanması, seçimlerin de sona ermesiyle iç pazarın büyük bölümünü oluşturan İstanbullular için tatil tam anlamıyla başladı. Programını henüz yapmayan son dakikacılar için tur şirketleri ve oteller, çeşitli kampanyalar ile yüzde 45’lere varan indirimler sunuyor
30.06.2019 Gündem
Vali Güzeloğlu, turizm bileşenlerinin katılımıyla durum değerlendirme toplantısı yaptı
Vali Güzeloğlu, turizm bileşenlerinin katılımıyla durum değerlendirme toplantısı yaptı Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, turizm bileşenlerinin katılımıyla ilimizin ulusal ve uluslararası platformda tanıtımı, turizm sektöründeki potansiyelin ve çalışmaların değerlendirmesiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.
22.05.2019 Gündem
Vali Güzeloğlu, turizm bileşenlerinin katılımıyla durum değerlendirme toplantısı yaptı
Vali Güzeloğlu, turizm bileşenlerinin katılımıyla durum değerlendirme toplantısı yaptı Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, turizm bileşenlerinin katılımıyla ilimizin ulusal ve uluslararası platformda tanıtımı, turizm sektöründeki potansiyelin ve çalışmaların değerlendirmesiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.
22.05.2019 Gündem
Bayram ettiler! Doluluk oranı yüzde 100
Bayram ettiler! Doluluk oranı yüzde 100 9 günlük Ramazan Bayramı, turistik bölgelerde otel doluluklarını % 100’e çıkardı. Yaklaşık 13 milyon kişi seyahat edecek...
19.05.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jolly Tur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.