Jordan Kilganon'dan harika bir gösteri daha!
Jordan Kilganon'dan harika bir gösteri daha! Smaç kralı Jordan Kilganon önceki gün düzenlenen yarışmada 4 kişinin üzerinden zıplayarak yaptığı bu hareketle izleyenleri büyüledi.
26.05.2017 Diğer Sporlar
Ronaldinho'dan parkede asist!
Ronaldinho'dan parkede asist! Ronaldinho ve profesyonel smaç ustası Jordan Kilganon ikilisinden alley-oop.
1.07.2020 Basketbol
NBA efsanelerinin şaşkına çeviren adam
NBA efsanelerinin şaşkına çeviren adam Kanadalı smaç şampiyonu olan Jordan Kilganon, Rio'da NBA efsaneleri Gary Payton ve Glen Rice'nin katıldığı organizasyonda yaptığı inanılmaz smaçlar ile efsaneleri şaşkına çevirdi.
1.07.2020 Basketbol
Bu smaçlar All-Star'da yok!
Bu smaçlar All-Star'da yok! Çılgın smaçları ile izlenme rekorları kıran Guy Dupuy ve Jordan Kilganon Miami'de smaç yarışmasında kozlarını paylaştı. NBA All-Star'da bile görülemeyecek kadar estetik ve zor smaçlar sonrası yarışmayı kazanan Guy Dupuy oldu.
1.07.2020 Basketbol
İmkansız smaç! 4 kişinin üzerinden dönerek...
İmkansız smaç! 4 kişinin üzerinden dönerek... Berlin'de yapılan smaç yarışmasına katılan Jordan Kilganon 4 kişinin üzerinden 360 derece dönerek yaptığı smaç ile ağızları açık bıraktı.
20.07.2015 Futbol
Smaç tarihine adını yazdırdı!
Smaç tarihine adını yazdırdı! Kendisine Profesyonel Smaççı lakabı takılan Jordan Kilganon yaptığı inanılmaz smaç ile izleyenleri hayrete düşürdü.
1.07.2020 Basketbol
Smaç literatürüne girdi! Akrep...
Smaç literatürüne girdi! Akrep... Boyu sadece 1.85 olan Jordan Kilganon yaptığı Akrep Smaç ile smaç literatürüne yeni bir hareket kazandırdı. Kilganon tarafından ilk kez denenen bu smacı NBA Smaç yarışmasında görmemiz içten bile değil...
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri