Jordan Theodore'un eşi Tuğba Theodore, Ahmet Kandemir'e patladı! 'Sen kimsin...'
Jordan Theodore'un eşi Tuğba Theodore, Ahmet Kandemir'e patladı! 'Sen kimsin...' Beşiktaş'tan ayrılan Jordan Theodore'un ardından açıklamalar yapan Ahmet Kandemir'e, yıldız basketbolcunun eşi Tuğba Theodore'dan sert yanıt geldi.
"Eşimin maaşını vermeyen Galatasaray'a neden geleyim?"
"Eşimin maaşını vermeyen Galatasaray'a neden geleyim?" Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında gösterilen ABD'li basketbolcu Jordan Theodore, taraftarın ilgisine şok bir yanıtla cevap verdi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 03 Mayıs 2017
Spor Günlüğü - 03 Mayıs 2017 İspanya Basketbol Ligi ekiplerinden Unicaja Malaga, bu sezon Banvit formasıyla fırtınalar estiren Jordan Theodore için girişimlere başladı.   Kocaeli Basketspor takımının U-14 yaş grubu oyuncusu Zülal Özdemir, Fenerbahçe altyapısına transfer oldu.   Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde deplasmanda Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe, seriyi 3-0 yaparak şampiyon oldu.   Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe kendi sahasında ağırladığı Galatasaray’ı 97-73 mağlup etti.   Turkish Airlines Euroleague play-off turu 5. ve son maçında Anadolu Efes deplasmanda Olympiakos'a 87-78 yenilerek seriyi 3-2 kaybetti ve Final-Four biletini kaçırdı.
4.05.2017 Programlar
Spor Günlüğü - 18 Nisan 2017
Spor Günlüğü - 18 Nisan 2017 Galatasaray Odeabank'ta sezonun en etkili isimlerinden Tibor Pleiss'ın sakatlığı ciddiyetini koruyor. Yıldız oyuncunun sezonu kapatma ihtimali var.    Banvit'in ABD'li guard'ı Jordan Theodore hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuştu.    Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kadın basketbol takımının finalde kaybetmesi üzerine önemli açıklamalar yaptı.
18.04.2017 Programlar
Spor Günlüğü - 12 Nisan 2017
Spor Günlüğü - 12 Nisan 2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'in iki maçta mağlup olmasının ardından ilk 2 için ümitlenen Beşiktaş Sompo Japan'in sürpriz bir transfere imza atacağı iddia edildi.   Banvit'le müthiş bir sezon geçiren Jordan Theodore Euroleague takımlarından teklif almaya başladı.   Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe'nin Panathinaikos'la 25 Nisan'da evinde oynayacağı dev maçın bilet fiyatları, sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabah karşı oynanan 5 karşılaşma ile devam etti. Atlanta Hawks, Charlotte Hornets'i farklı mağlup etti.
12.04.2017 Programlar
Spor Günlüğü - 10 Nisan 2017
Spor Günlüğü - 10 Nisan 2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi 25.haftasında Fenerbahçe Banvit'i mağlup ederken, Bobby Dixon ve Jordan Theodore arasındaki gerginlik mücadeleye ve sonrasına damga vurdu.    Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'da yer alması için çalışmalara başlanan Ahmet Düverioğlu konusunda pürüz yaşanıyor.   Nevşehir'in Göreme bölgesinde dün sabah saatlerinde yaşanan balon kazasında  TOFAŞlı oyuncu Juan Palacios'un da yaralandığı öğrenildi.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 7 karşılaşma ile devam etti. Atlanta Hawks, Cleveland Cavaliers karşısında müthiş bir geri dönüşe imza attı.    Türk basketbolunun unutulmaz isimlerinden Taner Korucu, uzun süredir mücadele ettiği demans hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.
10.04.2017 Programlar
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final MVP'si Banvit'ten Theodore oldu
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final MVP'si Banvit'ten Theodore oldu FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final aşamasının en değerli oyuncusu (MVP), Banvit'ten Jordan Theodore oldu.
Spor Günlüğü - 22 Şubat 2017
Spor Günlüğü - 22 Şubat 2017 Galatasaray Odeabank, eski oyuncusu Erick McCollum'u yeniden kadrosuna katmak için temaslar kurmaya çalışırken, yıldız ismin sarı kırmızılıların telefonlarına cevap vermediği öğrenildi.    Gösterdiği performansla bu sezon Banvit'in başarısında büyük pay sahibi olan Jordan Theodore, milli takım iddialarına yanıt verdi.   Los Angeles Lakers'ın basketbol operasyonlarının başına geçen efsane oyuncu Magic Johnson, göreve flaş bir Kobe Bryant hamlesiyle başlamayı planlıyor.
22.02.2017 Programlar
Spor Günlüğü - 27 Kasım 2016
Spor Günlüğü - 27 Kasım 2016 Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 8. hafta maçında Gaziantep Basketbol, Jordan Theodore'dan yoksun Banvit'e ilk yenilgisini tattırdı.   Turkish Airlines Euroleague'de haftanın en iyi 10 hareketi belli oldu.Zirvede Anadolu Efes'in yıldızı var.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 5 karşılaşma ile devam etti. San Antonio Spurs, Washington Wizards'ı 112-100 mağlup etmeyi başardı.
27.11.2016 Programlar
Banvit'te Jordan Theodore operasyon geçirdi
Banvit'te Jordan Theodore operasyon geçirdi Banvit'in sezona harika başlangıcında çok önemli payı olan Jordan Theodore, Slovenya'da oynanan Helios Suns maçında sakatlandı ve elmacık kemiğinden operasyon geçirdi.