Jordon Ibe

Jordon Ibe

Son dakika Jordon Ibe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jordon Ibe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jordon Ibe haber sayfamızda...

Jordon Ibe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13 jordon ıbe haberi bulunmuştur.
Son dakika haberi: Liverpool'un eski yıldızı Adana'da tükenmişlik sendromuna yakalandı! Sadece 2 maçta kadroya alındı
Son dakika haberi: Liverpool'un eski yıldızı Adana'da tükenmişlik sendromuna yakalandı! Sadece 2 maçta kadroya alındı Spor Toto 1. Lig'de devre arası transfer döneminde Adanaspor'un kadrosuna kattığı Jordon Ibe, turuncu-beyazlılarda formayı unuttu. Tecrübeli oyuncunun tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.05.2022 1.Lig
Daniel Sturridge, Adanspor ile anlaşma sağladı!
Daniel Sturridge, Adanspor ile anlaşma sağladı! Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Daniel Sturridge için Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor devreye girdi. 32 yaşındaki forvetle 1.5 yıllık anlaşma yapıldı.
18.01.2022 Trabzonspor
Erdem Gökçe, Eyüpspor'a transfer oldu
Erdem Gökçe, Eyüpspor'a transfer oldu Trabzonspor'un yanı sıra Fatih Karagümrük'ün renklerine bağlamak istediği 18 yaşındaki sağ bek, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer oldu.
17.01.2022 Trabzonspor
Jordon Ibe resmen Adanaspor'da
Jordon Ibe resmen Adanaspor'da TFF 1. Lig ekibi Adanaspor, bir dönem Liverpool forması da giyen Jordan Ibe ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
17.01.2022 1.Lig
Adanaspor, Jordon Ibe ile anlaşma sağladı
Adanaspor, Jordon Ibe ile anlaşma sağladı Adanaspor, Liverpool ve Bournemouth formaları giyen Jordon Ibe ile anlaşma sağladı.
17.01.2022 1.Lig
Son dakika transfer haberleri - Liverpool'un eski yıldızı Beşiktaş'ı seçti!
Son dakika transfer haberleri - Liverpool'un eski yıldızı Beşiktaş'ı seçti! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinden sonra 8-10 transferin gerekli olduğunu belirtti.
22.07.2020 Beşiktaş
Liverpool'dan Bournemouth'a!
Liverpool'dan Bournemouth'a! İngiltere Premier Lig takımlarından Bournemouth, Liverpool'un Nijerya asıllı İngiliz kanat oyuncusu Jordon Ibe'ı transfer etti.
West Ham United - Liverpool: 2-1
West Ham United - Liverpool: 2-1 İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 4. tur tekrar maçında West Ham United sahasında Liverpool'u uzatmada 2-1 yenerek 5. tura yükseldi.
Baba gibi hoca Klopp!
Baba gibi hoca Klopp! UEFA Avrupa Liginde Rubin Kazan ile Liverpool ile oynanan maçın ardından koşarak sahaya giren İngiliz ekibi Liverpool'un teknik patronu Jurgen Klopp,galibiyet golü atan Jordon Ibe'ye işte böyle sarıldı.
6.11.2015 Futbol
Klopp'tan efsane uyarı!
Klopp'tan efsane uyarı! Liverpool antrenmanında yanlış pas atan Jordon Ibe'ye şakayla karışık harika bir uyarıda bulunun Jurgen Klopp antrenmana damga vurdu.
2.11.2015 Futbol
Jordon Ibe'den müthiş gol...
Jordon Ibe'den müthiş gol... Liverpool ve Malaysia XI arasında oynanan maçta Liverpoollu Jordon Ibe'nin golü maça damgasını vurdu...
25.07.2015 Futbol
Liverpool'dan Tolga Zengin sevinci
Liverpool'dan Tolga Zengin sevinci Liverpool'un yaklaşan Beşiktaş maçı öncesi İngiliz taraftarı da maçın heyecanı sarmış durumda...
Emre Can ilk maçında sakatlandı
Emre Can ilk maçında sakatlandı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, takımının Preston North End ile oynadığı ve 2-1 kazandığı hazırlık karşılaşmasında sakatlandı.

Benzer Haber Etiketleri

Jordon Ibe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.