Jose Ernesto Sosa

Jose Ernesto Sosa

Son dakika Jose Ernesto Sosa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jose Ernesto Sosa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jose Ernesto Sosa haber sayfamızda...

Jose Ernesto Sosa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 99 jose ernesto sosa haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Bonservissiz transfer
Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Bonservissiz transfer Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bonservisi elinde bulunan dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. İşte detaylar...
2.07.2022 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'de orta saha için en güçlü aday! Jesus'un eski öğrencisi
İşte Fenerbahçe'de orta saha için en güçlü aday! Jesus'un eski öğrencisi Abdülkerim Bardakçı transferini büyük ölçüde bitiren Fenerbahçe’de artık gündem 6 numara. Sarı-lacivertlilerin William Carvalho ve Vinicius Souza’nın yüksek maliyetleri nedeniyle Jesus'un eski öğrencisine yöneldiği öğrenildi.
24.06.2022 Fenerbahçe
William Carvalho'nun Fenerbahçe'den talebi belli oldu! Transfer için dev bonservis...
William Carvalho'nun Fenerbahçe'den talebi belli oldu! Transfer için dev bonservis... Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı iddia edilen William Carvalho konusunda flaş bir gelişme yaşandı. 30 yaşındaki orta saha ile Real Betis'in Fenerbahçe'den talepleri belli oldu. İşte detaylar...
20.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe aradığı orta sahayı Manchester United'da buldu! Transferde Jorge Jesus detayı
Fenerbahçe aradığı orta sahayı Manchester United'da buldu! Transferde Jorge Jesus detayı Fenerbahçe Kulübü'nde teknik direktörlüğe Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertliler gelecek sezon için aradığı orta sahayı Manchester United'da buldu. Tecrübeli futbolcunun Jorge Jesus'la birlikte çalışmaya sıcak baktığı öne sürüldü.
10.06.2022 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'de Sivasspor öncesi Vitor Pereira'dan sürpriz kadro! Yeni transfer...
Son dakika - Fenerbahçe'de Sivasspor öncesi Vitor Pereira'dan sürpriz kadro! Yeni transfer... Süper Lig'de oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkaran Fenerbahçe, milli ara sonrası yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Sarı-lacivertlilerde yaşanan sakatlıklar ve 8+3 yabancı kuralı nedeniyle Vitor Pereira ilk 11'i oluşturmakta zorlanıyor. İşte Sivasspor karşısında sahada olması beklenenler...
11.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin konuğu Sivasspor! 3 eksik
Fenerbahçe'nin konuğu Sivasspor! 3 eksik Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 4. haftasında yarın Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe'de Nazım Sangare, Serdar Dursun ve Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmada forma giyemeyecek.  
11.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Denizlispor 42. randevuda
Fenerbahçe ile Denizlispor 42. randevuda Fenerbahçe ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de yarın 42. kez karşı karşıya gelecek.
4.04.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Sosa eski günlerini aratıyor
Fenerbahçe'de Sosa eski günlerini aratıyor Süper Lig kariyerine 2014-15 sezonunda Beşiktaş ile başlayan 35 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlılarda toplam 78 karşılaşmada 14 gol atarken 23 golün de hazırlayıcısı oldu. Arjantinli yıldız Trabzonspor'da ise toplam 99 maça çıkıp, 16 gol kaydetti ve 19 asist yaptı. Sosa, sezon başında geldiği Fenerbahçe’de 19 lig maçında 3 gol ve 1 asistlik grafik çizdi.
25.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Sosa eski günlerini aratıyor
Fenerbahçe'de Sosa eski günlerini aratıyor Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Arjantinli orta saha Jose Ernesto Sosa hem oyun hem de skor olarak bekleneni veremedi.
24.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak
Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak.
10.01.2021 Fenerbahçe
Jose Sosa'dan mutfak alışverişi
Jose Sosa'dan mutfak alışverişi Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldız futbolcusu Jose Ernesto Sosa, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşlarıyla birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
19.11.2020 Cadde
Sosa tüm gün kızıyla vakit geçirdi
Sosa tüm gün kızıyla vakit geçirdi Fenerbahçe futbolcusu Jose Ernesto Sosa, geçtiğimiz gün kızıyla birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
27.10.2020 Cadde
Sosa ailesinin oyun keyfi
Sosa ailesinin oyun keyfi Fenerbahçe’ye transfer olan Jose Ernesto Sosa, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
2.09.2020 Cadde
Transferin hızlısı Fenerbahçe rakiplerinin oyuncularını alıyor
Transferin hızlısı Fenerbahçe rakiplerinin oyuncularını alıyor Süper Lig'de 2020-2021 sezonu öncesinde üst üste yaptığı flaş transferlerle dikkati çeken Fenerbahçe, gözünü rakiplerinin önemli oyuncularına çevirdi.  
22.08.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'nin yeni transferi Sosa İstanbul'a geldi!
Son dakika | Fenerbahçe'nin yeni transferi Sosa İstanbul'a geldi! Fenerbahçe’nin yeni transferi Jose Sosa İstanbul'a geldi. Öte yandan Trabzonspor, Sosa için veda mesajı yayınladı. Arjantinli yıldızın kazanacağı rakam belli oldu.
20.08.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Trabzonspor'a Jose Sosa şoku
Son dakika | Trabzonspor'a Jose Sosa şoku Trabzonspor'un arka arkaya oynayacağı Göztepe ve Fenerbahçe maçlarında yıldız futbolcusu Jose Sosa'dan yoksun olarak sahaya çıkacağı öğrenildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Son dakika - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Novak açıklaması!
Son dakika - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Novak açıklaması! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kaptan Jose Sosa ile birlikte basın toplantısı düzenliyor.
30.06.2020 Trabzonspor
PFDK'dan Sumudica'ya 1 maç ceza
PFDK'dan Sumudica'ya 1 maç ceza PFDK, Konyaspor maçının ardından rakip taraftarlara sportmenliğe aykırı hareket yapan Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica'ya 1 maç men cezası verdi.
22.03.2021 Gaziantep FK
Jose Sosa ve Sumudica PFDK'ya sevk edildi
Jose Sosa ve Sumudica PFDK'ya sevk edildi Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, sportmenliğe aykırı açıklamaları gerekçesiyle, Josa, Antalyaspor maçında "cezalı olmasına rağmen akredite alanlara girdiği gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Sosa Ailesi'nin oyun keyfi
Sosa Ailesi'nin oyun keyfi Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
8.11.2019 Cadde
Sosa’nın eşi Carolina Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nu 7. bitirdi!
Sosa’nın eşi Carolina Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nu 7. bitirdi! Trabzonspor’un yıldız futbolcusu José Ernesto Sosa’nın İtalyan eşi Carolina Alurralde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 39.'su düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na katıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor, transfer yasağının kaldırılmayacağını açıkladı
Trabzonspor, transfer yasağının kaldırılmayacağını açıkladı Trabzonspor, transfer yasağının 31 Ocak 2019 tarihine kadar kaldırılmayacağını açıkladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da Jose Sosa, Başakşehir maçına yetişiyor
Trabzonspor'da Jose Sosa, Başakşehir maçına yetişiyor Beşiktaş deplasmanında sakatlanan Trabzonspor’un kaptanı Jose Ernesto Sosa, Bordo-Mavili ekibin Antalya kampında takım arkadaşlarını yalnız bırakmamıştı. Özel idmanlar yapan Sosa’nın Başakşehir’e karşı sahada olacağı öğrenildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Beşiktaş - Trabzonspor: 2-2
Beşiktaş - Trabzonspor: 2-2 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 16. hafta maçında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'da ikinci kaptanlık Sosa'ya verildi
Trabzonspor'da ikinci kaptanlık Sosa'ya verildi Trabzonspor'da yönetim kurulu kararıyla Burak Yılmaz'dan alınan ikinci kaptanlık görevi, Jose Sosa'ya verildi.
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Jose Ernesto Sosa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.