Josephine Skriver

Josephine Skriver

Son dakika josephine skriver haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan josephine skriver gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan josephine skriver haber sayfamızda...

Josephine Skriver

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 josephine skriver haberi bulunmuştur.
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor Victoria's Secret meleklerinden Josephine Skriver, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Dünyaca ünlü modelin karnı burnunda pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.
11.05.2023 Cadde
En mutlu gün!
En mutlu gün! Danimarkalı model Josephine Skriver ile ABD’li şarkıcı Alexander DeLeon’un düğün kareleri ortaya çıktı
11.04.2022 Cadde
Muradına erdi
Muradına erdi Josephine Skriver, sevgilisi Alexander DeLeon ile evlendi. Model ve şarkıcı, pandemi nedeniyle iki yıl erteledikleri nikahlarını Meksika’da kıydı.
7.04.2022 Cadde
Cesur tanıtım
Cesur tanıtım Josephine Skriver Ksubi markası için kamera karşısına geçti.
18.10.2021 Cadde
Güzel dolu kampanya
Güzel dolu kampanya Josephine Skriver ve Jasmine Tookes, Alo Yoga’nın yüzü oldu.
17.02.2021 Cadde
Samimi itiraflar
Samimi itiraflar Josephine Skriver, Harper’s Bazaar dergisinin Vietnam sayısına kapak oldu.
2.01.2021 Cadde
Sara’yla bir gün
Sara’yla bir gün Victoria’s Secret’ın ünlü modeli, Portekizli Sara Sampaio (28) koronavirüse karşı bağış toplamak için çekilişe başvuran bir hayranına kendisiyle ve markanın diğer mankenleri olan Josephine Skriver, Lais Ribeiro ve Jasmine Tookes ile bir gün geçireceğini duyurdu...
18.06.2020 Cadde
‘Şanslı kalın!’
‘Şanslı kalın!’ Danimarkalı model Josephine Skriver ve ABD’li güzel Jasmine Tookes, geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Aziz Patrick Günü’nde bir araya geldi
20.03.2019 Cadde
İddialı tasarımlar
İddialı tasarımlar New York Moda Haftası, önceki gün Vietnamlı moda tasarımcısı Cong Tri’nin defilesine ev sahipliği yaptı.
13.02.2019 Cadde
Üç melek bir arada
Üç melek bir arada Victoria’s Secret’ın üç meleği Elsa Hosk, Jasmine Tookes ve Josephine Skriver, önceki gün markanın New York’taki şubesindeydi...
1.12.2018 Cadde
Peri masalı gerçekleşti
Peri masalı gerçekleşti Josephine Skriver, beş yıllık sevgilisi müzisyen Alexander DeLeon’dan evlilik teklifi aldı.
28.11.2018 Cadde
Devler ligi
Devler ligi Dünyaca ünlü top modeller Adriana Lima, Gigi Hadid ve Josephine Skriver, kozmetik markası Maybelline New York’un özel davetinde bir araya geldi.
11.09.2018 Cadde
'Damarlarımda Viking kanı dolaşıyor'
'Damarlarımda Viking kanı dolaşıyor' Danimarkalı model Josephine Skriver, sevgilisi Alexander DeLeon ile İzlanda'ya uçtu.
17.08.2018 Cadde
'Damarlarımda Viking kanı dolaşıyor'
'Damarlarımda Viking kanı dolaşıyor' Danimarkalı model Josephine Skriver, sevgilisi Alexander DeLeon ile İzlanda'ya uçtu.
17.08.2018 Cadde
Şehrin altını üstüne getirdiler
Şehrin altını üstüne getirdiler Victoria's Secret melekleri Martha Hunt ve Josephine Skriver, markanın Hong Kong'taki yeni mağazasının açılışına katıldı.
31.07.2018 Cadde
Zafer onun!
Zafer onun! Josephine Skriver, hafta başında modeli olduğu Victoria’s Secret’ın yeni parçalarının tanıtımını yaptı.
26.06.2018 Cadde
Güzeller törende
Güzeller törende Bu yıl 44’üncüsü düzenlenen ‘En İyi Parfüm Ödülleri’, New York’ta sahiplerini buldu...
13.06.2018 Cadde
'Bu dünyaya fazlasınız'
'Bu dünyaya fazlasınız' Victoria's Secret melekleri Josephine Skriver ile Lais Ribeiro, önceki gün markanın çekimleri için bir araya geldi.
26.05.2018 Cadde
'Bu dünyaya fazlasınız'
'Bu dünyaya fazlasınız' Victoria's Secret melekleri Josephine Skriver ile Lais Ribeiro, önceki gün markanın çekimleri için bir araya geldi.
26.05.2018 Cadde
Festival aşıkları
Festival aşıkları VICTORIA'S Secret'ın Danimarkalı meleği Josephine Skriver, müzisyen sevgilisi Alexander DeLeon ile ABD, Kaliforniya'da düzenlenen Stagecoach Müzik Festivali'ne katıldı.
2.05.2018 Cadde
Josephine Skriver marka yüzü oldu
Josephine Skriver marka yüzü oldu Victoria's Secret meleği Josephine Skriver, Maybelline New York'un global marka yüzleri arasına katıldı.
26.04.2018 Cadde
Hayalleri gerçekleşti
Hayalleri gerçekleşti Danimarkalı manken Josephine Skriver, Maybelline New York’un global marka yüzleri arasına katıldı.
25.04.2018 Cadde
'Delicesine aşığım'
'Delicesine aşığım' Danimarkalı model Josephine Skriver'den romantik mesaj...
10.04.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Josephine Skriver ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.