Josue

Josue

Son dakika josue haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan josue gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan josue haber sayfamızda...

Josue

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 775 josue haberi bulunmuştur.
Endüstriyel futbolun duygusal ayini! Marcelo'nun inanılmaz hikayesi...
Endüstriyel futbolun duygusal ayini! Marcelo'nun inanılmaz hikayesi... Efsane futbolcuların takımlarına seremoniyle vedası, dev kulüpler için son bir ‘etkileşim’ fırsatı yaratıyor. Real Madrid tarihinin en çok şampiyonluk kazanan ismi Marcelo’nun ayrılığında da tanık olduğumuz üzere simge oyuncular bu toplantılarda ağlayıp ağlatarak, ritüeli bir duygu seline dönüştürüyor.
19.06.2022 İspanya La Liga
İspanyolca yorum
İspanyolca yorum Serhat, Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil ettiği, söz ve müziği kendisine ait ‘Say Na Na Na’ adlı şarkısını İspanyolca seslendirdi.
17.10.2020 Cadde
Akigo, 1.1 milyon euro arıyor
Akigo, 1.1 milyon euro arıyor TFF 1. Lig’de Play Off’ta elenip, Türkiye Futbol Federasyonu’nun sezonu tescil etmesiyle koronavirüs pandemisinin olumsuz etkileri nedeniyle Süper Lig’e alınma umutlarını kaybeden Akhisarspor’da Başkan Fatih Karabulut, FIFA kanalıyla geçen aralık ayında gelen transfer yasağını kaldırmak için 1.1 milyon euro ödemeleri gerektiğini söyledi.
18.08.2020 Ege
Akhisarspor'a 1.1 milyon Euro lazım
Akhisarspor'a 1.1 milyon Euro lazım TFF 1. Lig'de Play-Off'ta elenip, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezonu tescil etmesiyle koronavirüs pandemisinin olumsuz etkileri nedeniyle Süper Lig'e alınma umutlarını kaybeden Akhisarspor'da Başkan Fatih Karabulut, FIFA kanalıyla geçen aralık ayında gelen transfer yasağını kaldırmak için 1.1 milyon Euro ödemeleri gerektiğini söyledi.
17.08.2020 1.Lig
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
‘Şampiyon olup Süper Lig’e çıkacağız’
‘Şampiyon olup Süper Lig’e çıkacağız’ TFF 1. Lig’de eski futbolcularından Marvin Emnes’in kesinleşmiş 970 bin euro alacağı nedeniyle FIFA kanalıyla gelen transfer yasağını kaldırmaya çalışan Akhisarspor, oyuncu temsilcisiyle pazarlık yapıyor.
11.01.2020 Ege
Akhisarspor transfer yasağı nedeniyle şokta
Akhisarspor transfer yasağı nedeniyle şokta TFF 1'inci Lig'de devre arasında kadrosunu takviye etmeye hazırlanırken, FIFA kanalıyla gelen transfer yasağıyla sarsılan Akhisarspor'da taraftarlar büyük şok yaşıyor.
1.07.2020 1.Lig
Akigo’ya şok yasak!
Akigo’ya şok yasak! Akhisarspor, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmaya çalışırken, transfer yasağıyla sarsıldı.
2.01.2020 Ege
Akhisarspor'a transfer yasağı şoku
Akhisarspor'a transfer yasağı şoku TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısında zirve hedefini tutturamayıp beşinci sırada kalan Akhisarspor, ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeye çalışırken, transfer yasağıyla sarsıldı. Ege ekibi, 2018 yılında Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine götürerek büyük bir başarıya imza atmıştı.
1.07.2020 1.Lig
Transfer tahtasındaki tek engel vergi borcu
Transfer tahtasındaki tek engel vergi borcu Bursaspor, transfer tahtasını açabilmek için oyunculara ödemesi gereken borcu ödedi. Yeşil-beyazlı takımın önündeki tek engel şu anda vergi borcu olurken, bunun da yapılandırılmasıyla bir kaç gün içerisinde çözüme kavuşması bekleniyor.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor'da Dany ve Cikalleshi sıkıntısı
Akhisarspor'da Dany ve Cikalleshi sıkıntısı Spor Toto 1'inci Lig'e düştükten sonra yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Akhisarspor, Dany ve Cikalleshi konusunda kriz yaşıyor.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor'da Kadir tamam
Akhisarspor'da Kadir tamam Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e dönecek kadroyu oluşturmaya çalışan Akhisarspor, iç transferde sözleşmesi biten Kadir Keleş'le yeniden anlaştı.
1.07.2020 1.Lig
Akigo’da Kadir de tamam
Akigo’da Kadir de tamam Akhisarspor, iç transferde sözleşmesi biten Kadir Keleş’le yeniden anlaştı...
9.07.2019 Ege
Akhisarspor'da Kadir tamam
Akhisarspor'da Kadir tamam Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e dönecek kadroyu oluşturmaya çalışan Akhisarspor, iç transferde sözleşmesi biten Kadir Keleş'le yeniden anlaştı.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor kaleye Gökhan'ı aldı
Akhisarspor kaleye Gökhan'ı aldı Spor Toto 1'inci Lig'e düştükten sonra Süper Lig'e dönmek için transferde iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan Akhisarspor, Boluspor'dan kaleci Gökhan Değirmenci'yle anlaştı.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor'da liste başı Mirkan
Akhisarspor'da liste başı Mirkan SPOR Toto 1. Lig'e düştükten sonra Akhisar Belediyesi'yle yaşanan krizi tatlıya bağlayıp bekleme yapmayan Süper Lig'e dönecek kadroyu oluşturmak için çalışmalara başlayan Akhisarspor yönetimi, dış transfer listesinin 1 numarasına Hatayspor'dan ayrılan Mirkan Aydın'ı aldı.
1.07.2020 1.Lig
Akigo’da yaprak dökümü sürüyor
Akigo’da yaprak dökümü sürüyor Spor Toto Süper Lig’den düşen Akhisarspor’da sözleşmesi biten Fatih’in Kasımpaşa, Sissoko ve 1...
29.06.2019 Ege
Akhisarspor'dan giden gidene
Akhisarspor'dan giden gidene SPOR Toto Süper Lig'den düşen Akhisarspor'da sözleşmesi biten Fatih'in Kasımpaşa, Sissoko ve 1'inci Lig'de forma giymek istemeyen Regattin'in Gazişehir Gaziantep'le anlaşmasının ardından, Mustafa Yumlu'yla da bağlar koptu.
1.07.2020 1.Lig
Akigo’da Lopes bilmecesi
27.06.2019 Ege
Akhisarspor'da Lopes belirsiz
Akhisarspor'da Lopes belirsiz Spor Toto 1'inci Lig'e düştüğü yeni sezon öncesinde transferde ilk olarak takımdaki yabancı sayısını azaltmaya çalışan Akhisarspor'da, Miguel Lopes'in durumunun belirsiz olduğu kaydedildi.
Altıparmak 4 isimde ısrarcı
Altıparmak 4 isimde ısrarcı Akhisarspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, sözleşmeleri süren Cocalic, Rotman, Cikalleshi ve Barbosa’nın mutlaka takımda kalmasını istedi, “Süper Lig’e dönmek için bize uyan isimler kalacak ama kimse de vazgeçilmez değil” dedi Spor Toto Süper Lig’den 7 yıl sonra 1...
25.06.2019 Ege
Akhisarspor, Caner'i bırakmak istemiyor
Akhisarspor, Caner'i bırakmak istemiyor Teknik direktör Mehmet Altıparmak'la resmi sözleşme imzalayan Akhisarspor transfer çalışmalarına mevcut kadrosundan başladı
1.07.2020 1.Lig
Akigo düğmeye bastı
Akigo düğmeye bastı Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’la anlaşan Akhisarspor’da, Başkan Hüseyin Eryüksel, iç transfer görüşmelerine başlıyor...
22.06.2019 Ege
Fatih Öztürk, Galatasaray'a imza atmaya hazırlanıyor
Fatih Öztürk, Galatasaray'a imza atmaya hazırlanıyor Spor Toto Süper Lig'de küme düşen Akhisarspor'un futbolcuları transferde birçok kulüple anılıyor. Sözleşmesi biten kaleci Fatih Öztürk'ün geçen sezon başı ve devre arasında da adının anıldığı Galatasaray'a imza atması bekleniyor.
30.06.2020 Galatasaray
Kasımpaşa'da Trezeguet satış listesinde!
Kasımpaşa'da Trezeguet satış listesinde! Kasımpaşa'da teknik direktör arayışları sürerken, iç transferde de hareketli saatler yaşanıyor.
30.06.2020 Kasımpaşa

Benzer Haber Etiketleri

Josue ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.