Los Angeles Lakers, Jr. Smith'i kadrosuna kattı
Los Angeles Lakers, Jr. Smith'i kadrosuna kattı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Los Angeles Lakers, deneyimli guard Jr. Smith ile sözleşme imzaladı.
1.07.2020 NBA
Eski NBA yıldızı J.R. Smith protestocuyu yerde tekmeledi!
Eski NBA yıldızı J.R. Smith protestocuyu yerde tekmeledi! Eski NBA yıldızı J.R. Smith, ABD'deki protestolar sırasında bir adamı dövdü.
1.07.2020 NBA
Los Angeles sokaklarında üç NBA yıldızı: LeBron James, Anthony Davis ve JR Smith...
Los Angeles sokaklarında üç NBA yıldızı: LeBron James, Anthony Davis ve JR Smith... Üç NBA yıldızı Lebron James, Anthony Davis ve JR Smith, Los Angeles sokaklarında bisiklet sürerken görüntülendi...
1.07.2020 Basketbol
LeBron James, All-Star kadrosu seçimlerinde ince hesaplar yapıyor
LeBron James, All-Star kadrosu seçimlerinde ince hesaplar yapıyor LeBron James artık 34 yaşında. Sakatlığı kronik hale gelmez ve zorlamazsa, o insanüstü fizikle 3-4 yıl daha üst seviyede oynayacaktır. Zaten NBA çaylaklarının hatıra fotoğrafı çektirdiği 'eski yıldız' olarak kalmayı kabullenecek biri değil. Bunun için de şimdiye kadar yaptığı gibi kariyerinin son yıllarını da zirvede geçirmek için harekete geçti. NBA All-Star takımına seçtiği oyunculardan bunu anlayabiliriz.
8.02.2019 Spor
LeBron çıldırmıştı... JR Smith'den skandal savunma
LeBron çıldırmıştı... JR Smith'den skandal savunma Eşitlikle giden maçın son 4 saniyesinde top kendisinde olmasına rağmen potaya atak etmeyen JR Smith, skandal bir açıklama yaptı.
1.07.2020 NBA
İşte Rihanna'nın sporcu sevgilileri!
İşte Rihanna'nın sporcu sevgilileri! Güzel şarkıcı Rihanna, aşk hayatıyla sık sık magazin basınına malzeme oluyor. İşte süperstarın yaşamında iz bırakan sporcular...
2.04.2017 Diğer Sporlar
Herkes Jr. Smith’i konuşuyor!
Herkes Jr. Smith’i konuşuyor! Herhangi bir analog bağlantı olmadan bir platforma çıkan Cleveland Cavaliers oyuncusu JR Smith, adım atıp kendini yormadan Quicken Loans Arena’ya giriş yaptı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri