Juan Carlos

Juan Carlos

Son dakika Juan Carlos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Juan Carlos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Juan Carlos haber sayfamızda...

Juan Carlos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.093 juan carlos haberi bulunmuştur.
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 45 sayı farkla ezdi geçti! Play-in biletini aldı
Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 45 sayı farkla ezdi geçti! Play-in biletini aldı Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 100-55 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar bu sonucun ardından play-in bileti aldı.
Son dakikalarda gelen gollerle güldü, 1000 TL'ye 129 bin TL kazandı!
Son dakikalarda gelen gollerle güldü, 1000 TL'ye 129 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bültenindeki 2’si canlı, 3 karşılaşmayı içeren bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
1.04.2024 Futbol
Anadolu Efes, Asvel deplasmanında takıldı!
Anadolu Efes, Asvel deplasmanında takıldı! Turkish Airlines EuroLeague'in 29'uncu haftasında Asvel, Anadolu Efes'i 84-80 mağlup etti.
Marvel setinde trajik kaza
Marvel setinde trajik kaza Marvel’ın yaklaşan TV dizisi “Wonder Man”in setinde çalışan bir işçi hayatını kaybetti. 
8.02.2024 Kültür Sanat
Anadolu Efes, Monaco engeline takıldı!
Anadolu Efes, Monaco engeline takıldı! Turkish Airlines EuroLeague'in 23'üncü haftasında Anadolu Efes, Monaco'ya 80-78 mağlup oldu.
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis çılgına döndü! Oyundan atıldı
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis çılgına döndü! Oyundan atıldı Turkish Airlines EuroLeague'in 10. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Virtus Bologna ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 87-79'luk mağlubiyet ile ayrılırken Dimitris Itoudis'in adeta çılgına döndüğü anlar maça damga vurdu.
AB savunmasında yeni sayfa: İlk askeri tatbikat İspanya'da başladı
AB savunmasında yeni sayfa: İlk askeri tatbikat İspanya'da başladı AB üyesi 9 ülkeden 31 birlik ve 2 bin 800 askerin katılacağı tatbikat, AB’nin sınırları dışındaki çatışmalara anında yanıt verme konusundaki kabiliyetini geliştirme açısından ilk ciddi sınav olarak görülüyor.
18.10.2023 Dünya
Yunan tuğamiral skandal haritayı gündeme taşıdı: Erdoğan ben buradayım diyor
Yunan tuğamiral skandal haritayı gündeme taşıdı: Erdoğan ben buradayım diyor Ta Nea gazetesinin haberleştirdiği gelişmede Yunan Tuğamiral Yiannis Egolfopoulos'un devlet televizyonu ERT'ye yaptığı açıklamalar yer aldı. Egolfopoulos, skandal Sevilla haritasını bir kez daha gündeme getirirken Türkiye hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
15.08.2023 Dünya
Alp Ustaoğlu yazdı: Eksiği yok fazlası çok
Alp Ustaoğlu yazdı: Eksiği yok fazlası çok Yıldız bir tenisçi yetiştirmek için yetenekli bir çocuk, bilinçli bir aile ve iyi bir antrenöre ihtiyaç duyarsınız. Bu üçlünün kendisinde bir araya geldiği Carlos Alcaraz için geriye, becerisini çime uyarlamak kalmıştı; o da Wimbledon’da kupaya giden yol oldu.
23.07.2023 Tenis
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti, Itoudis ilki yaşadı! Yunanistan'da skandal olay
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti, Itoudis ilki yaşadı! Yunanistan'da skandal olay THY Euroleague, play-off serisi 4. maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Olympiakos'a 84-72 mağlup olarak EuroLeague'e veda etti. Yunanistan'daki maçın ikinci yarısında ortalık karıştı. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis kariyerinde bir ilki yaşadı.
Fenerbahçe Beko, Olympiacos'a mağlup oldu! Euroleague'e veda etti!
Fenerbahçe Beko, Olympiacos'a mağlup oldu! Euroleague'e veda etti! Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 5'inci maçında Olympiacos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Kritik maçı Yunan temsilcisi 84-72'lik skorla kazandı ve Fenerbahçe Beko Euroleague'e veda etti.
TCG Anadolu dünya basınında: Erdoğan askeri güç gösterisi yaptı!
TCG Anadolu dünya basınında: Erdoğan askeri güç gösterisi yaptı! Drone'ların ve insansız uçakların havalanacağı Türkiye'nin en büyük savaş gemisi ABD'den Fransa'ya, İrlanda'dan Lübnan'a, Ukrayna'dan Yunanistan'a birçok ülkede yankı buldu.
11.04.2023 Dünya
Anadolu Efes'in umutlarını Fenerbahçe Beko bitirdi! Farklı galibiyet
Anadolu Efes'in umutlarını Fenerbahçe Beko bitirdi! Farklı galibiyet Turkish Airlines Euroleague'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 103-86'lık skorla mağlup etti. Lacivert-beyazlıların play-off şansı kalmadı.
Euroleague'de tarihi maç! Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçında play-off hesapları
Euroleague'de tarihi maç! Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçında play-off hesapları Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 33. hafta maçında bu akşam Ataşehir'de karşılaşacak. Avrupa'daki Türk derbisi play-off hesapları açısından da oldukça büyük öneme sahip.
Anadolu Efes, Kızılyıldız'a mağlup oldu!
Anadolu Efes, Kızılyıldız'a mağlup oldu! Anadolu Efes, Euroleague'deki 26. maçında Kızılyıldız'a deplasmanda 94-75 mağlup oldu ve 13. yenilgisini aldı.
Kübalı sağlık ordusu deprem bölgesinde! ‘Bir şey yapmadan duramazdık’
Kübalı sağlık ordusu deprem bölgesinde! ‘Bir şey yapmadan duramazdık’ Depremlerin ardından Türkiye’ye gelen 19’u uzman doktor 32 kişilik Küba sağlık ekibi, Türk hekimlerle sahada canla başla çalışıyor. Ekibe eşlik eden Küba Büyükelçisi Palacios ‘Hiçbir şey yapmadan duramazdık’ derken, Dr. Núñez ‘Türk halkı ne kadar isterse buradayız’ diyor.
23.02.2023 Gündem
20 yıldır unutulmayan iyilik! Türkiye'ye maaşlarını bağışladılar
20 yıldır unutulmayan iyilik! Türkiye'ye maaşlarını bağışladılar Türkiye'ye koşan arama kurtarma ekipleri onlarca depremzedeyi enkazlardan sağ salim kurtarırken, göz yaşartan sevinçler yaşanıyor. İspanyol bir ekibin Twitter hesabından paylaştığı mesaj dalga dalga yayıldı. Türkiye'ye binlerce kilometre uzaktan bağlanan Tayvan lideri ise, sahadaki ekiplerine seslendi.
9.02.2023 Dünya
'Uçak indi' diyerek paylaştılar! Gemiler yolda
'Uçak indi' diyerek paylaştılar! Gemiler yolda Türkiye'ye yardım için bütün dünyada seferberlik var. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, deprem felaketinin ardından Türkiye’nin muhtemel ek destek taleplerini karşılamak için Akdeniz’deki USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye doğru hareket ettiğini ifade etti.
9.02.2023 Dünya
Dünya acele ediyor! Türkiye'ye akın akın geliyorlar
Dünya acele ediyor! Türkiye'ye akın akın geliyorlar Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Türkiye'ye yardım gönderen ülkelerin listesi hayli uzun: Avustralya'dan Azerbaycan'a, Japonya'dan Yunanistan'a, ABD'den Lübnan'a, İsrail'den Almanya'ya, Güney Kore'den Katar'a, Rusya'dan İspanya'ya, Japonya'dan Tayvan'a yeryüzünün dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminde de Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı.
7.02.2023 Dünya
Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor
Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor İspanya’nın eski kralı Carlos ile yaşadığı ilişkiyi açıklayınca İspanyol istihbaratının hedefi olan Corinna Larsen, güvenlik endişesi nedeniyle kırsal alandaki malikânesini satışa çıkardı!
26.01.2023 Dünya
Fenerbahçe yenilgisi sonrası Panathinaikos'tan EuroLeague'e şikayet!
Fenerbahçe yenilgisi sonrası Panathinaikos'tan EuroLeague'e şikayet! Turkish Airlines EuroLeague 18. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'u 94-88 yenmeyi başarmıştı. Karşılaşmaya son anlarda Devin Booker ile Mateusz Ponitka arasında yaşanan pozisyon damgasını vururken, Yunan temsilcisinden olay bir hamle geldi.
Peru'da azledilen eski lider Castillo'ya 18 ay hapis cezası
Peru'da azledilen eski lider Castillo'ya 18 ay hapis cezası Peru’da eski Devlet Başkanı Pedro Castillo’ya, kaçma riski olduğu göz önüne alınarak 18 ay önleyici hapis cezası verilirken ülkede devam eden protestolarda hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi.
16.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Juan Carlos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.