Julia Roberts

Julia Roberts

Son dakika Julia Roberts haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Julia Roberts gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Julia Roberts haber sayfamızda...

Julia Roberts

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 753 julia roberts haberi bulunmuştur.
Şoke eden iddialar! 'Çevresinin tanıdığı adam ile dünyanın gördüğü adam birbirinden çok farklıydı'
Şoke eden iddialar! 'Çevresinin tanıdığı adam ile dünyanın gördüğü adam birbirinden çok farklıydı' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim 2023'te hayatını kaybetti. Ölümünün ardından, ünlü ismin hayatındaki kadınlara duygusal ve fiziksel şiddet uyguladığı ve flört uygulamalarından tanıştığı genç kadınları uyuşturucu madde almak için kullandığı öne sürüldü. İşte detaylar...
13.01.2024 Cadde
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla ilgili sessizliğini bozdu.
5.12.2023 Cadde
Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı! 'Friends' kadrosu mezarlıkta bir araya geldi
Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı! 'Friends' kadrosu mezarlıkta bir araya geldi Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Ünlü ismin ailesi ve arkadaşları, aktörü son yolculuğuna uğurlamak için Los Angeles'taki Forest Lawn Memorial Park'ta bir araya geldi.
4.11.2023 Cadde
'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması!
'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Aktörün rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yaparak, kaybettikleri arkadaşları hakkında konuştu.
31.10.2023 Cadde
Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı! 'Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü'
Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı! 'Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Aktöre yakın kaynaklar, Perry'nin son zamanlarında yalnız olduğunu ve bir aile kurmanın özlemini yaşadığını belirtirken; ünlü ismin hayranları evinin önüne çiçekler ve notlar bırakarak görenlere duygusal anlar yaşattı.
31.10.2023 Cadde
Matthew Perry hayatını kaybetti
Matthew Perry hayatını kaybetti 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
30.10.2023 Cadde
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, Taksim’de bulunan Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti.
22.09.2023 Haberler
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, Taksim’de bulunan Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti.
22.09.2023 Gündem
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Cadde
Julia Roberts'tan duygulandıran paylaşım! 'Seni her gün özlüyorum anne'
Julia Roberts'tan duygulandıran paylaşım! 'Seni her gün özlüyorum anne' Hollywood yıldızı Julia Roberts, 2015 yılında 80 yaşında hayata veda eden annesi Betty Lou Bredemus'u doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı.
15.08.2023 Cadde
Bütün yıldızlar toplandık
Bütün yıldızlar toplandık Bir filmin başrollerini yıldız isimlerin paylaşması gayet normal ama bazı yapımlar var ki neredeyse tüm kadrosu starlardan oluşuyor.
2.04.2023 Kültür Sanat
Hollywood yıldızı şoke oldu! 'Yani ben bir Roberts değil miyim?'
Hollywood yıldızı şoke oldu! 'Yani ben bir Roberts değil miyim?' Son olarak 2022 yapımı 'Ticket to Paradise' (Cennete Bilet) filminde kamera karşısına geçen Hollywood yıldızı Julia Roberts, aile kökenlerini araştıran bir programa konuk oldu ve geçmişiyle ilgili bugüne kadar habersiz olduğu bir gerçeği öğrendi. Duydukları karşısında şaşkına dönen dünyaca ünlü ABD'li aktris, "Bu aklımı başımdan aldı" dedi.
14.01.2023 Cadde
Molatik Fiskos: Ariana Grande, Rihanna ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Ariana Grande, Rihanna ve diğerleri... Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!
3.01.2023 Ünlüler
En çok Austin Butler kazandırdı
En çok Austin Butler kazandırdı Sene sonu yaklaştıkça box office verileri, genel değerlendirme açısından daha da önem kazanıyor.
30.12.2022 Kültür Sanat
Julia Roberts'ın 20 yıllık evliliğini George Clooney kurtarmış!
Julia Roberts'ın 20 yıllık evliliğini George Clooney kurtarmış! Görüntü yönetmeni Danny Moder (53) ile 2002'de hayatını birleştiren Hollywood yıldızı Julia Roberts'ın (55) 20 yıllık evliliğinde kriz çıktığı iddia edildi. İkili arasındaki anlaşmazlığın nedeni dikkat çekti. Roberts'ın meslektaşı ve yakın arkadaşı olan George Clooney'nin (61), üç çocukları bulunan ünlü çiftin arasını düzelttiği konuşuluyor.
29.12.2022 Cadde
Karın tokluğuna çalışan Hollywood yıldızı! Herkes onu milyoner sandı
Karın tokluğuna çalışan Hollywood yıldızı! Herkes onu milyoner sandı Ailesiyle birlikte yaşıyor, geçimini çiftçilik yaparak sağlıyordu. Dünyası yalnızca yaşadığı bölgeden ibaretti. Aldığı teklifle hayatı bir günde değişti. Yapımcılarına milyon dolarlar kazandıran oyuncu birçok kişi tarafından 'milyoner' sanılsa da aslında durum çok daha başkaydı.
31.10.2022 Dünya
Matthew Perry: Keanu Reeves neden hâlâ aramızda dolaşıyor?
Matthew Perry: Keanu Reeves neden hâlâ aramızda dolaşıyor? Ünlü sitcom dizisi 'Friends' ile şöhreti yakalayan Matthew Perry, uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadelesini anlatmasının ardından; meslektaşı Julia Roberts'ı terk ettiği dönemi de kaleme almıştı. Perry'nin son olarak 1 Kasım'da çıkacak olan 'Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing' kitabında, aktör Keanu Reeves'ten olumsuz bir şekilde bahsetmesi gündem oldu.
27.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Başbakanlarla podyumda Tülin Şahin, önümüzdeki hafta Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenecek ‘Sürdürülebilir Moda’ temalı defilede podyuma çıkacak...
25.10.2022 Cadde
Matthew Perry: Güzel ve zeki Julia Roberts'tan ayrıldım!
Matthew Perry: Güzel ve zeki Julia Roberts'tan ayrıldım! 'Friends' dizisinin yanı sıra 'The Whole Nine Yards', '17 Again' ve 'The Odd Couple' adlı yapımlarda da yer alan ünlü oyuncu Matthew Perry, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle geçirdiği zor günleri anlatmıştı. Yakında çıkacak olan kitabı 'Friends, Lovers And The Big Terrible Thing'de meslektaşı Julia Roberts ile olan ilişkisinden ve güzel oyuncuyu nasıl terk ettiğinden bahseden Perry'nin yazdıkları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
24.10.2022 Cadde
Gizli aşkın itirafı
Gizli aşkın itirafı ABD yapımı “Friends” dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin (53) “Arkadaşlar, Âşıklar” adlı anı kitabı 1 Kasım’da yayımlanacak.
24.10.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Görkemli defile Ankara’nın en yeni tasarım ürün mağazası Ayşegül Erbil Exclusive, 5’inci yılına özel olarak ünlü markaların koleksiyonlarının yer aldığı görkemli bir defile gerçekleştirdi...
18.10.2022 Cadde
Eski eşten dost olur mu?
Eski eşten dost olur mu? “Ticket to Paradise/Cennete Bilet”te başrolleri paylaşan ve sinemada beşinci kez bir araya gelen Julia Roberts ile George Clooney, kızlarının evlilik kararını değiştirmek için güç birliği yapan eski karı-kocaya hayat veriyor.
18.09.2022 Kültür Sanat
Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor
Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor Yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh'in oturduğu, soygun hikayesini konu alan Ocean's serisinin dördüncü filmi için Holloywood'un sevilen aktörleri George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon, Ocean's Foutenn'i çekmek için 15 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Yıldızlar topluluğu oyuncu kadrosundan Bernie Mac 2008'de, Carl Reiner ise 2020'de hayatını kaybetmişti.
18.09.2022 Cadde
George Clooney: Julia Roberts ile 80'inci denemede öpüşebildik!
George Clooney: Julia Roberts ile 80'inci denemede öpüşebildik! Daha önce birçok kez aynı yapımlarda rol alan Hollywood yıldızları Julia Roberts ve George Clooney, önümüzdeki günlerde gösterime girecek filmleri 'Cennete Bilet' için tekrar bir araya geldi. Filmle ilgili konuşan ikili, öpüşme sahnelerini tam 80 denemede çektiklerini söyleyerek, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
8.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Julia Roberts ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.