Kaan Tangöze

Kaan Tangöze

Son dakika Kaan Tangöze haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaan Tangöze gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaan Tangöze haber sayfamızda...

Kaan Tangöze

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 585 kaan tangöze haberi bulunmuştur.
Kaan Tangöze meşhur montuyla Nişantaşı'nda!
Kaan Tangöze meşhur montuyla Nişantaşı'nda! Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların soğumasıyla bir kez daha gardırobundan çıkardı. Ünlü solist eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile Nişantaşı'nda görüntülendi.
23.01.2024 Cadde
Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı!
Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı! Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların soğumasıyla bir kez daha gardırobundan çıkardı. Ünlü solist, yine eski eşi Seçkin Piriler'in aldığı meşhur montunu giymiş bir halde, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile görüntülendi.
9.01.2024 Cadde
Kaan Tangöze'nin kahvarengi montu moral bozdu!
Kaan Tangöze'nin kahvarengi montu moral bozdu! Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların soğumasıyla yine gardırobundan çıkardı. Ünlü solist, yedi yıldır her kış üzerinden çıkarmadığı montun, boşandığı eşi Seçkin Piriler'in hediyesi olduğu sorularını duyunca ne yapacağını şaşırdı.
28.12.2023 Cadde
Seçkin Piriler oğluyla Bodrum'da tatilinde!
Seçkin Piriler oğluyla Bodrum'da tatilinde! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler, önceki gün oğlu Volkan Tangöze’yle Yalıkavak’ta görüntülendi. Anne-oğul şezlongta sohbet edip zaman geçirdi.
7.08.2023 Cadde
‘Kaan çok iyi baba’
‘Kaan çok iyi baba’ ‘Ama Ben Mafyayım’ şarkısını çıkaran Kıvılcım Ural, kızı İlayda’yla Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.
7.08.2023 Cadde
Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural tatilde! Şezlongunda kıyafetleriyle güneşlendi
Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural tatilde! Şezlongunda kıyafetleriyle güneşlendi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze (49), 2018 yılında kendisi gibi müzisyen olan Kıvılcım Ural (31) ile hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çift, tatil yapmaya devam ediyor. Tangöze, önceki gün kızı ve eşiyle birlikte Gündoğan'da görüntülendi.
7.07.2023 Cadde
Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze kızları İlayda'yla Bodrum tatilinde!
Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze kızları İlayda'yla Bodrum tatilinde! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Ural ve kızları İlayda ile önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti. 
7.07.2023 Cadde
Ural’ın şarkısını çaldı
Ural’ın şarkısını çaldı Kaan Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızı İlayda’yla Gündoğan’da görüntülendi.
3.07.2023 Cadde
Seçkin Piriler sevgilisiyle gecelerde! El ele görüntülendiler
Seçkin Piriler sevgilisiyle gecelerde! El ele görüntülendiler 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan model ve oyuncu Seçkin Piriler, önceki gece Asmalımescit'te sevgilisiyle görüntülendi. Görüntülendiğini fark edince panik olan sevgilisi, Seçkin Piriler'i tek başına bırakarak kaçtı.
22.05.2023 Cadde
Seçkin Piriler: Kaan'ın üzerinden çıkarmadığı montu ben almıştım
Seçkin Piriler: Kaan'ın üzerinden çıkarmadığı montu ben almıştım Duman grubunun solisti Kaan Tangöze denilince aklı ilk olarak üzerinden çıkarmadığı sarı montu geliyor. 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülenen Tangöze hakkında eski eşi Seçkin Piriler'den şaşırtan bir itiraf geldi.
5.04.2023 Cadde
Kaan Tangöze'nin meşhur montu yine olay oldu!
Kaan Tangöze'nin meşhur montu yine olay oldu! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Cadde
Survivor'da bir ayrılık daha! Ünlü fenomen yarışmadan çekildi
Survivor'da bir ayrılık daha! Ünlü fenomen yarışmadan çekildi Survivor 2023, TV8 ekranlarında hız kesmeden devam ediyor. Ada şartlarının hayli zor olduğu yarışmada, bir isim daha Survivor'a devam etmeme kararı aldı. Yarışmadan çekilen isimle ilgili açıklama yapan sunucu Acun Ilıcalı, Walison'ın sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.
6.02.2023 Cadde
Survivor'dan diskalifiye olan Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması!
Survivor'dan diskalifiye olan Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması! Ünlüler takımındaki arkadaşları Berdan Mardini ve Yusuf Güney'i gibi 'Survivor 2023'e dayanamayıp, iki haftada veda eden Seçkin Piriler, Türkiye'ye döndükten sonra arkadaşları ile Kuruçeşme'de eğlenceye çıktı. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile olaylı şekilde ayrılan eski manken, çocuklarının babası hakkında yöneltilen soruya cevap verdi.
4.02.2023 Cadde
‘Çocuklarımı özledim’
‘Çocuklarımı özledim’ Seçkin Piriler, arkadaşlarıyla Kuruçeşme’deki Oligark’taydı. ‘Survivor’dan dönen oyuncu, “Ailemi, çocuklarımı çok özlemişim. Orada her şeyin kıymetini daha iyi anladım” dedi.
4.02.2023 Cadde
Anneleri gerçeği hiçbir zaman bilmedi! Korkunç 'deney'in kurbanı olan siyam ikizleri
Anneleri gerçeği hiçbir zaman bilmedi! Korkunç 'deney'in kurbanı olan siyam ikizleri Rusya'da dünyaya gözlerini açan siyam ikizleri daha bebekken korkunç bir yalanla annelerinden koparıldı. Araştırmalarda 'bilim' uğruna işkence edilen kardeşlerin hayatı adeta cehenneme dönmüştü. Birbirine zıt karaktere sahip Masha ve Dasha Krivoshlyapova'nın 53 yıllık yaşamı da yine doğumları gibi dramatik bir şekilde son buldu.
4.02.2023 Dünya
Göz doktoru icat etti, ana dili gibi konuşan Türkler anlattı! İşte Esperanto'nun sırrı
Göz doktoru icat etti, ana dili gibi konuşan Türkler anlattı! İşte Esperanto'nun sırrı Hangi milletten ve hangi ırktan olduğu fark etmeksizin dünya üzerindeki herkesin konuşabildiği bir dil yaratma fikriyle ortaya çıkan yapay dil Esperanto'yu günümüzde yaklaşık 1,5 milyon kişi konuşuyor. Öyle ki bu dili ana dili gibi kullananlar bile var. Yalnızca 16 kurala sahip ve Türkiye'den pek çok kişinin öğrenip konuştuğu Esperanto'yu, "Türkçeye benzeyen yanları var" diyen Türk esperantistlerden dinledik.
4.02.2023 Gündem
Atom çağının doruk noktası oldu! 'Hiç durmayan nükleer tank'
Atom çağının doruk noktası oldu! 'Hiç durmayan nükleer tank' II. Dünya Savaşı’nı sona erdiren atom bombaları, dünyada yeni bir döneme geçişin başrol oyuncularından birisi oldu. Atomun gücünü keşfeden insanlık, tüm dünyanın nükleer yıkım korkusuyla yatıp kalktığı günlerde bu gücü hayatın her alanına entegre etmeye çalıştı ve bu çaba 'hiç durmayan nükleer tankı'n tasarlanmasına vesile oldu.
4.02.2023 Dünya
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Önceki gün kızı İlayda'yla görüntülenen Tangöze'ye, “Eski eşiniz Seçkin Piriler, ‘Survivor’ yarışmasında. Çocuklar ile beraber performansını izlediniz mi?” sorusu yöneltildi.
19.01.2023 Cadde
SEÇKİN PİRİLER KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 Seçkin Piriler hayatı ve kariyeri...
SEÇKİN PİRİLER KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 Seçkin Piriler hayatı ve kariyeri... Seçkin Piriler, Survivor 2023'te yarışıyor. Ünlü manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler "Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusuna cevap arıyor. Seçkin Piriler evli mi, eşi kim? soruları da öne çıkıyor.
17.01.2023 Cadde
Çocuklar babaya emanet
Çocuklar babaya emanet Kaan Tangöze, çocuklarıyla Etiler Akmerkez’deydi.
5.01.2023 Cadde
Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Seçkin Piriler filmleri ve hayatı
Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Seçkin Piriler filmleri ve hayatı Manken, oyuncu ve şarkıcı olan Seçkin Piriler, Survivor 2023 sezonunda yer alacak yarışmacılar arasında yer aldı. Piriler, Elite Model Look yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci oldu. Şarkıcı Kaan Tangöze ile bir dönem evlilik yapan Seçkin Piriler boyu ve yaşı kaç?
22.12.2022 Bilgi Rehberi
Kaan Tangöze yıllardır üzerinden çıkarmadığı montuyla görüntülendi
Kaan Tangöze yıllardır üzerinden çıkarmadığı montuyla görüntülendi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Ünlü şarkıcı, çocukları ile birlikte AVM'de vakit geçirdi. Tangöze'nin küçük kızının, "Bizi niye çekiyorlar baba?" sorusu dikkat çekti.
15.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hemcinslerine destek! Naomi Campbell, Instagram hesabından hemcinslerine destek mesajı gönderdi...
12.11.2022 Cadde
Kaan Tangöze dengesini kaybedip düştü! Kıvılcım Ural yer bulamayıp ayakta kaldı
Kaan Tangöze dengesini kaybedip düştü! Kıvılcım Ural yer bulamayıp ayakta kaldı Duman Grubu önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda bir konser verdi. Tangöze, şarkısını okurken dengesini kaybedince arkasında bulunan hoparlörün üzerine düştü. Eşini dinlemeye gelen Kıvılcım Ural ise konserde yer bulamayınca ayakta kaldı. Sahne önünde eşini ayakta izleyen Ural'ın, belli etmese de morali bir hayli bozuldu.
7.11.2022 Cadde
Sahnede düştü
Sahnede düştü Duman, Harbiye Açıkvava Sahnesi’nde izleyici karşısına çıktı.
7.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Tangöze ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.