Kabak

Kabak

Son dakika kabak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kabak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kabak haber sayfamızda...

Kabak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.938 kabak haberi bulunmuştur.
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48) sosyal medya hesabından sevenleriyle 9 kiloyu nasıl verdiğini paylaştı. Ünlü şarkıcı madde madde açıkladığı tüyolara, "No stress, yes vitamin. Ee ben nasıl kilo vermeyim" notunu düştü.
25.03.2024 Cadde
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Geleneksel sofra
Geleneksel sofra İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da yer alan Address Hotel Istanbul’da iftar sofralarına özel dört farklı set menü seçeneği sunuluyor.
23.03.2024 Pazar
Attila Szalai: Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon!
Attila Szalai: Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon! Macar futbolcu Attila Szalai, A Milli Futbol Takımı'nı 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu...
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu... A Milli Takımımız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık maçlarına başlıyor. İlk olarak Türkiye - Macaristan mücadelesi olacak. Spor severler ise Milli maç detaylarını bekliyor! Türkiye'nin maç kadrosu ise açıklandı. Peki, Milli maç ne zaman, saat kaçta?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin Besleyici zenginliği ve muhteşem tadıyla mutfakların vazgeçilmez bir köşesinde yer alan nohut yemeğini sevmeyenler için farklı bir tarifimiz var. Sıradanlıktan uzak, birbirinden farklı tatları bir araya getiren bu tarif, nohut sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak nitelikte.
15.03.2024 Yemek
Son dakika |  A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
Son dakika | A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli TAkım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Milli Takım
Yeni sezon hazırlıkları başladı: Ekim alanlarının azalması üreticileri endişelendiriyor
Yeni sezon hazırlıkları başladı: Ekim alanlarının azalması üreticileri endişelendiriyor Erzurum’da yaklaşık 40 çeşit sebze ve yeşillik üreten üreticiler, ekim alanlarının hızla azalmasından dolayı önümüzdeki yıllarda dışa bağımlılığın olabileceğine dikkat çekti.
13.03.2024 Ekonomi
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok Son yıllarda beslenme alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte, vegan ve vejetaryen beslenme trendi giderek yaygınlaşıyor. Bu trendlerin etkisiyle, geleneksel yemek tarifleri de yeniden yorumlanıyor. Bunlardan biri de ‘kıymasız köfte’ olarak adlandırılan ve içinde hiç et bulunmayan, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan bir yemek.
8.03.2024 Yemek
Kayseri'deki kadın kooperatifleri 1 yılda 46 milyon TL ciro yaptı
Kayseri'deki kadın kooperatifleri 1 yılda 46 milyon TL ciro yaptı Kayseri'de valilik öncülüğünde kurularak el emeği göz nuru ürünler üreten 38 kadın kooperatifi, 1 yılda 46 milyon TL ciro yaparken Vali Gökmen Çiçek, "Yılda 46 milyon benim için çok iyi bir rakam" dedi.
8.03.2024 Ekonomi
"Tüketicilerimiz marketler arasındaki değişen fiyatları göz önünde bulundurmalı"
"Tüketicilerimiz marketler arasındaki değişen fiyatları göz önünde bulundurmalı" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazan öncesi fırsatçılığa izin verilmemesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Tüketicilerimiz marketler arasındaki değişen fiyatları göz önünde bulundurmalı ve alışverişlerinden önce fiyat araştırması yapmalıdır” dedi.
8.03.2024 Ekonomi
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku!
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku! İstanbul Sultangazi'de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel'in 6 ay önce ekspere götürüp 700 bin liraya satın aldığı otomobil ağır hasarlı çıktı.
6.03.2024 Haberler
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku!
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku! İstanbul Sultangazi'de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel'in 6 ay önce ekspere götürüp 700 bin liraya satın aldığı otomobil ağır hasarlı çıktı.
6.03.2024 Gündem
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi Patatesli kabak mücver, Türk mutfağının sevilen ve pratik bir lezzetidir. Hem sağlıklı hem de doyurucu olan bu tariftir. Kabak ve patatesin muhteşem uyumuyla ortaya çıkan bu lezzet, evde kolayca hazırlanabilir. İşte, patatesli kabak mücver tarifinin detayları ve püf noktaları...
4.03.2024 Yemek
Sarı sünger mi, kabak lifi mi? Bulaşık temizliğinde yeni bir çağ başladı
Sarı sünger mi, kabak lifi mi? Bulaşık temizliğinde yeni bir çağ başladı Bulaşık yıkamak için kullanılan bulaşık süngerlerinin sağlıklı ve geri dönüştürülebilir olmadığına dair birçok tartışma çıktı. Zararlı ve doğa dostu olmayan maddelerden üretildiği düşünülen süngerlerin yeni rakibi kabak lifi. Peki kabak lifi bulaşık süngerinden daha mı sağlıklı?
1.03.2024 Püf Noktası
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı”
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon 18 lira 36 kuruşa, 3 lira 50 kuruş olan portakal 23 lira 53 kuruşa, 115 lira olan kuru incir 506 lira 20 kuruşa, 13 lira 33 kuruş olan kabak 47 lira 90 kuruşa markette satıldı” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
İnşaat işiyle uğraşıyordu, sera kurup üretime başladı
İnşaat işiyle uğraşıyordu, sera kurup üretime başladı Ankara’da inşaat yapı malzemeleri işiyle uğraşan Ömer Durak, organik tarım okuyan oğlunun yönlendirmesiyle memleketi Yozgat’a gelerek 2 dönüm alana kurduğu serada üretim yapmaya başladı.
29.02.2024 Ekonomi
Akvaryumdaki yılanların canlı yem ile beslendiği iddiası asılsız çıktı
Akvaryumdaki yılanların canlı yem ile beslendiği iddiası asılsız çıktı Trabzon’da geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan ve son günlerde başta boğa, anakonda ve piton yılanları olmak üzere canlı yem ile beslendikleri iddiaları ile gündeme gelen Trabzon Akvaryum’da yılanların dondurulmuş fare ve tavşanlarla beslendiği ortaya çıktı.
28.02.2024 Haberler
Trabzon'da dev yılanlara 'canlı yem' iddiası! Gerçek ortaya çıktı
Trabzon'da dev yılanlara 'canlı yem' iddiası! Gerçek ortaya çıktı Trabzon’da geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan akvaryumda, başta boğa, anakonda ve piton yılanları olmak üzere canlı yem ile beslendikleri iddiaları sonrası resmi açıklama geldi.
28.02.2024 Gündem
Eczacıbaşı, deplasmanda Muratpaşa Belediyesi'ne set vermedi!
Eczacıbaşı, deplasmanda Muratpaşa Belediyesi'ne set vermedi! Sultanlar Ligi 22. Hafta karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda Muratpaşa Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti.
25.02.2024 Voleybol
Kaliforniya biber üretiminde kalite arttı
Kaliforniya biber üretiminde kalite arttı Türkiye’nin en önemli örtü altı tarım bölgesi Antalya’nın Aksu ilçesinde üretilen Kaliforniya biber, kardeş ülke Azerbaycan’da üretilen tohumla çeşitlilik kazandı.
22.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kabak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.