Üsküdar'da kablo hırsızına mahalle sakininden dayak kamerada
Üsküdar'da kablo hırsızına mahalle sakininden dayak kamerada Üsküdar'da kablo çalarken fark edilen hırsızlık şüphelisi, tartıştığı mahalle sakininden dayak yedi. Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
4.07.2021 Haberler
Üsküdar'da akılalmaz anlar! Mahalle sakininden dayak yedi
Üsküdar'da akılalmaz anlar! Mahalle sakininden dayak yedi İstanbul Üsküdar'da kablo çalarken fark edilen hırsızlık şüphelisi, tartıştığı mahalle sakininden dayak yedi. Yaşanan olayla ilgili ekipler, görüntülerde tespit edilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
4.07.2021 Gündem
Yüksek Hızlı Tren hattından kablo çalan şüpheli yakalandı!
Yüksek Hızlı Tren hattından kablo çalan şüpheli yakalandı! Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, Yüksek Hızlı Tren hattından kablo çalarken yakalanıp, gözaltına alınan C.E.N., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
10.11.2020 Gündem
Marangozdan hırsıza not: Kabloları çalma, hafta sonu gel para verelim
Marangozdan hırsıza not: Kabloları çalma, hafta sonu gel para verelim Edirne’nin Keşan ilçesinde, marangoz Ethem Koç (50), iş yerine girip, kabloları çalan hırsız için kapıya, 'Kablo hırsızı arkadaş, dükkana girip kabloları kesip çalma. Her hafta sonu gel, 5 dükkan sana 50'şer lira vereceğiz' yazısı astı. Koç, iş yerindeki yazıhanesinin kapısına ise tahta çaktı.
9.04.2020 Gündem
Kartal’da camilere dadanan hırsız kamerada
Kartal’da camilere dadanan hırsız kamerada Kartal’da camilere dadanan kablo hırsızı, girdiği camide kablo ve kapı sürgüleri çaldı. Daha önce de farklı camilerden hırsızlık yapan şahıs cami görevlilerine adeta yaka silktirdi. Hırsızın camide kabloları çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2019 Gündem
Film senaryosunu aratmayan kablo hırsızlığı
Film senaryosunu aratmayan kablo hırsızlığı Adana'da kapalı kasa kamyonetin altını kesip, araçtan inmeden yer altındaki fiber optik kabloları çalan 3 şüpheli yakalandı.Adana Kent merkezindeki 6 mahallede telekomünikasyon şirketlerine ait fiber optik internet kablolarının çalınması üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kapalı kasa kamyonetin rögar kapaklarının üzerinde durduğunu saptadı. Aracın alt bölünden bir kişinin çıkarak rögar kapağını kaldırdığı, daha sonra kestiği kabloları aracın içerisinde bulunan kişilere verip tekrar kamyonete girdiği tespit edildi. Kamera görüntülerinden kamyonetin plakasını öğrenen ekipler şüphelileri yakalamak için kent genelinde çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Hırsızı kolundaki kadın dövmesi ele verdi
Hırsızı kolundaki kadın dövmesi ele verdi Adana'da polis, kablo çalan bir hırsızı kolundaki kadın dövmesinden tespit ederek yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Sarıçam ilçesi Osmangazi Mahallesi'ndeki bir apartmanın yangın merdiveninden 4'üncü kata çıkan hırsız, ardiye dolabının içindeki 30 metre elektrik kablosunu çaldı. Bir süre sonra hırsızlığı fark eden ev sahibi polisi aradı. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Ekipler, şüphelinin kolunda 'ağlayan kadın' dövmesi olduğunu saptadı. Hırsızı yakalamak için çevrede arama başlatan polisler, kolunda dövmesi olan Volkan K'yi yakaladı.Emniyete götürülen şüphelinin sorgusunda, "Paraya ihtiyacım olduğu için, elektrik kablosunu çaldım. Tanımadığım bir seyyar satıcıya, 90 liraya sattım, pişmanım" dediği öğrenildi.Emniyetteki işlemleri tamamlanan Volkan K. mahkemeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Hırsızlık şüphelisi polisten kaçarken 4. kattan düştü
Hırsızlık şüphelisi polisten kaçarken 4. kattan düştü Konya’nın Beyşehir ilçesinde polisten kaçmak isteyen hırsızlık şüphelisi, beline bağladığı anten kablosu ile çatıdan inmeye çalışırken aşağıya düşerek ağır yaralandı Konya’nın Beyşehir ilçesinde, evlere girdiği ileri sürülen hırsızlık şüphelisi, kaçmak isterken saklandığı 4 katlı binanın çatı katından beton zemin üzerine düşerek ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle’de bir apartmanın 2 dairesine hırsız girdiği ve ev sahipleri ile aralarında kovalamaca olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Yeni Mahalle 41352 Sokak’taki Ufuk Sitesi’ne geldiğinde üzerinde anten kablosu bulunan bir kişiyi yerde hareketsiz olarak yatarken buldu. Binanın çatı katından düştüğü belirlenen yaralı şahıs, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, acil serviste yapılan müdahalenin ardından vücudunda kırıklar olduğunun tespit edilmesi üzerine Konya’ya sevk edildi. Polisten kaçmak isterken aşağıya düşmüş Bu adrese yaklaşık 50 metre mesafedeki apartmanda oturan daire sakinleri, yerde yaralı olarak yatan şahsın evlerine giren hırsızlık şüphelisi olduğu yönünde polise beyanda bulununca, İ.Ç’nin polisten kaçmak isterken saklandığı 4 katlı binanın çatı katından kemerine anten kablosu bağlayarak aşağıya inmek istediği sırada kopan kablo sonucu zemine düştüğü belirlendi. Daire sakinlerinin polise verdiği bilgiye göre, hırsızlık şüphelisinin apartmanın 3’üncü katına girdiğinde ev sahibi kadınla karşılaştığı, kadının korkuya kapılıp bağırarak başka bir odaya girip kapıyı kilitlemesi üzerine, balkondan aşağı kattaki balkona atladığı öğrenildi. Bu katta da daire sahibi erkek şahısla karşılaşan şüphelinin, şahısın bıçak almak için mutfağa yönelmesi üzerine binayı uzaklaşarak terk ettiği anlaşıldı. Şüphelinin, bu binaya yaklaşık 50 metre mesafedeki başka bir apartmana girerek adrese gelen polis ekiplerinden kaçmak üzere çatı katına saklandığı, yakalanacağını anlayınca da kapıdan inmek yerine vü
11.09.2019 Yaşam
İzmir'de bir adam kablo hırsızına not ve para bıraktı
İzmir'de bir adam kablo hırsızına not ve para bıraktı İzmir'de, hırsızların kabloları çalmasından bıkıp usanan yaşlı bir adam, trafonun içerisine hem para, hemde, "Al bu parayı sana helal olsun. Yeter ki kabloları çalma" şeklinde bir not yazdı. Aradan bir müddet sonra bölgeye gelen hırsız, hem kabloları çaldı, hem de fıkralara konu olacak bir yöntem uyguladı Tahsin Yaman, 50 liranın yanında eline aldığı kalem ve kağıtla hırsıza, 'Bu parayı al kabloyu çalma' yazdı. Hırsızların önüne geçemeyince bu yöntemi uygulayan Yaman, daha sonrada trafoyu kapattı. Hırsız, aradan bir müddet sonra bölgeye tekrar geldi ve bırakılan nota benzer bir not daha yazıp kabloları yine çaldı. Hırsızın bıraktığı, "Bu işi para için değil, zevk için yapıyorum. Bu para da umarım zararını karşılar" yazısını gören 60 yaşındaki Tahsin Yaman bu durum karşısında şaşkına döndü. Yaman, notun yanında bulunan başka bir 50 lirayla da ikinci kez şaşırdı. Gerçekleşen bu olay ise duyanları şaşkına çevirdi.
11.09.2019 Yaşam
Kablo çalmak isterken canından oldu!
Kablo çalmak isterken canından oldu! KONYA'da 30 yaşındaki Mustafa Soytürk, iddiaya göre kabloları kesip çalmak için çıktığı elektrik direğinden beton zemine düşerek öldü. Olay, saat 10.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Adana Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Motosikletiyle elektrik direğinin yanına gelen Mustafa Soytürk, direğe tırmanarak  bakır kabloları kesip çalmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Soytürk, yaklaşık 8 metre yükseklikten beton zemine düştü. Mustafa Soytürk olay yerinde yaşamını yitirdi.
11.09.2019 Yaşam
Elektrik direğinde yanmış ceset
Elektrik direğinde yanmış ceset Zonguldak’ta elektrik direğinde yanmış halde cansız bedeni bulunan genç elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri