Son dakika: İzmir'de 'Babalar Günü' fırsatçılarına operasyon!
Son dakika: İzmir'de 'Babalar Günü' fırsatçılarına operasyon! Son dakika haberi... İzmir'de kaçak saat ve parfüm satmaya çalıştığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Zanlıların, 'Babalar Günü'nü fırsata çevirerek kaçak saat ve parfüm satmaya çalıştıkları öne sürüldü.
18.06.2020 Gündem
Iğdır'da 250 polisle kaçak cep telefonu operasyonu
Iğdır'da 250 polisle kaçak cep telefonu operasyonu Iğdır Emniyet Müdürlüğü, iş yerlerine kaçak cep telefonu ve saat operasyonu düzenledi. Polis, yeraltı çarşısındaki işyerlerinde yaptığı aramada, çok sayıda cep telefonu, saat ve elektronik cihaza el koydu.
12.11.2019 Haberler
İstanbul'da kaçak saat operasyonu
İstanbul'da kaçak saat operasyonu Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri İstanbul’da 3 farklı operasyonla piyasa değeri 381 bin lira olan 891 adet kaçak saat ele geçirdi. İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında lüks saatlerin taklitlerinin yurt dışından Türkiye'ye getirildiği bilgisi üzerine yapılan araştırmada, Varış Öncesi Yolcu Bildirim sistemi üzerinden riskli yolcular tespit edildi. Ayrıca alınan bir başka ihbarla da İstanbul Eminönü’nde bir adreste lüks saat taklitlerinin satıldığı yönünde bilgisine ulaşıldı.Eminönü'ndeki adrese yapılan operasyonda M.R.Ü. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen iş yerinde pahalı markaların benzeri olan 543 kol saatine mahkeme kararı uyarınca el konuldu.İkinci operasyonda ise Sabiha Gökçen Havalimanında Varış Öncesi Yolcu Bildirim sistemi üzerinden belirlenen yolculardan olan Gürcistan’dan gelen M.G. isimli şahıs takibe alındı. Yeşil hattı geçmesinin ardından durdurulan şahısın bagajları x-ray taramasına yönlendirildi. Yolcunun bagajlarında yapılan kontrolde ünlü markaların sahtesi olan 180 adet kol saati tespit edildi.Son operasyon ise Atatürk Havalimanında gerçekleştirildi. Çin’den Türkiye'ye gelen ve riskli olarak değerlendirilen iki Türk uyruklu yolcunun bagajında ve üstlerinde arama yapıldı. Aramada şahıslardan birinin beline sarılı vaziyette alt ve üst kısımları dikişli bir kuşak içerisinde, diğer şahsın ise yeleğinin cepleri içerisinde toplam 96 adet saat ele geçirildi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri