Tam 64 kamera kaydı izlenerek yakalandı
Tam 64 kamera kaydı izlenerek yakalandı Ankara'da otomobiliyle çarptığı yayanın ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan sürücü, 22 ayrı noktada 64 güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesi sonucu yakalandı.
15.10.2019 Gündem
Dehşet saçmıştı! O sürücü yakalandı
Dehşet saçmıştı! O sürücü yakalandı Şişli’de arkadaşlarıyla yolun karşısına geçen genç kıza çarpan ardından da kendisini durduran polis memurunun üzerine sürerek kaçan sürücü, sivil trafik polisi tarafından yakalandı. Gözaltına alınarak aracına el konulan sürücüye 705 lira idari para cezası kesildi. Kaza anı ve sürücünün polisin üzerine sürmesi güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Polisten kaçan sürücü evin bahçesinde yakalandı
Polisten kaçan sürücü evin bahçesinde yakalandı Polis ekipleri, İstanbul Caddesi Valilik Kavşağı’nda 34 LPE 76 plakalı Otomobili durdurmak istedi. Sürücü, polisin ’Dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Polisler, otomobilin peşinden gitti. Bir süre sonra içinde 2 kişi bulunan otomobil, Konuralp Sokak’ta terk edilmiş bulundu. Polisler, silahlarını çekip çevrede arama başlattı. Onlarca polisin yaptığı arama sonunda sürücü Murat E., iki sokak ileride bir evin bahçesinde saklanırken bulundu. Gözaltına alınmak istenen Murat E., polise direndi. Polisin, biber gazı kullanıp güçlükle ellerini kelepçelediği sürücü, ekip aracına bindirilerek Emniyet’e götürüldü. Terk edilen otomobil de incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne çekildi. Murat E.’nin, uyuşturucu bulundurduğu için polisten kaçtığı ileri sürüldü. Kaçan diğer kişiyi arayan polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
11.09.2019 Yaşam