Kaçırdı

Kaçırdı

Son dakika kaçırdı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaçırdı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaçırdı haber sayfamızda...

Kaçırdı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.934 kaçırdı haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
12.04.2024 Süper Lig
75 kolide sahte 103 milyon dolar kaçırdı
75 kolide sahte 103 milyon dolar kaçırdı Almanya’da; Türkiye’den ABD’ye götürülmek istenen, 103 milyon dolar sahte para ele geçirildi.
10.04.2024 Gündem
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’ Oyunculuk tutkusuyla hayatın içine dokunan Tuvana Türkay... Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu. “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum” diyen Tuvana Türkay, “Dönüm noktam yok” ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Cadde
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
Tek maçta 56 oranı bildi, 97 bin TL’yi kasasına koydu!
Tek maçta 56 oranı bildi, 97 bin TL’yi kasasına koydu! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Portekiz Süper Ligi’nde oynanan Porto – Vitoria Guimaraes karşılaşmasının ilk yarısı için skor tahmininde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
8.04.2024 Futbol
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı Yeni girişimler yapmaktan hoşlanıyordu. Ne zamandır elinde olan Bitcoinler ile alışveriş yapmak istedi. Kısa bir süre sonra da 41 dolarlık pizzaya 10 bin Bitcoin ile ödeme yaparak dünya üzerindeki ilk Bitcoin alışverişiyle tarihe geçti. Ancak o anki açlıkla yaptığı bu ödemenin milyonlarca dolar kaçırmasına neden olacağını bilmiyordu.
7.04.2024 Yaşam
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi Sovyet Rusya'nın art arda attığı hızlı adımlarla başlayan, ABD'nin Ay'a insan indirmesiyle zirveye çıkan 'uzay yarışı' günümüzde yeni bir evreye girmiş olsa da bu mücadelenin ilk zamanları birçok şaşırtıcı olaya şahitlik etti. Bunlardan biri de uzayda ateşlenen ilk ve tek silah olan R-23M topu oldu.
7.04.2024 Dünya
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Cadde
Bilal Meşe'den tepki! 'Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos!'
Bilal Meşe'den tepki! 'Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos!' Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum!
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum! İzmir'de kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren, firari olarak günlerdir aranan cinayet zanlısı bekçiler tarafından bir takside yakalandı. Üzerinden kadın kimliği çıkan şüphelinin sözleri ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
Sevilla'da Marcao'nun üstü çizildi! 'Eski takımı Galatasaray'a dönerek...'
Sevilla'da Marcao'nun üstü çizildi! 'Eski takımı Galatasaray'a dönerek...' 2022 yılında Galatasaray'dan La Liga temsilcisi Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı stoper, Getafe maçı öncesi kadro dışı kaldı. İspanya basınında yer alan haberde Marcao'nun geleceği ile ilgili sürpriz yorumlar yapıldı.
1.04.2024 İspanya La Liga
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları kapsamında Macaristan ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 1-0 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.
23.03.2024 Milli Takım
Zahir, Alişan'ı kaçırdı!
Zahir, Alişan'ı kaçırdı! İnci Taneleri 21 Mart Perşembe yayınlanan 9. Bölümde Zahir, Alişan'ı kaçırdı!
22.03.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Başın öne eğilmesin büyük Altay
90+3 Ege'de Futbol | Başın öne eğilmesin büyük Altay Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif açıdan zor günler geçiren ve 15 puanla 17. sırada bulunan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz: ‘‘Çekilen tüm acılara karşın ne güzel çıkıyorlar, oynuyorlar ve de gelişiyorlar. Çoğalmaya, büyümeye gereksinimleri var. Çöküşü önlemenin tek yolu budur.’
21.03.2024 1.Lig
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
Osman Şenher'den Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Takımına hiçbir katkısı yok!
Osman Şenher'den Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Takımına hiçbir katkısı yok! Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız döndü. Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi.
18.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi'den Süper Lig'de 17'nci gol!
Galatasaray'da Mauro Icardi'den Süper Lig'de 17'nci gol! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında attığı gollerle birlikte Süper Lig'de bu sezon 17'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
17.03.2024 Galatasaray
Ne yaptın Mauro Icardi! Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk
Ne yaptın Mauro Icardi! Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk Nefes kesen gol düellosuna sahne olan Kasımpaşa-Galatasaray maçında Arjantinli yıldız talihsizlik yaşadı. 1 penaltı atışından yararlanamayan ancak iki kez de ağları sallayan deneyimli golcü 16 yıl sonra bir ilke imza attı.
17.03.2024 Galatasaray
Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi! 'O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne?'
Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi! 'O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne?' Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Osasuna karşısında 85. dakikada oyuna dahil oldu. Unutulmaz bir golün eşiğinden dönen Arda Güler İspanyol spor siteleri tarafından yine manşetlere taşındı.
17.03.2024 İspanya La Liga
Göztepe ve Ankara Keçiörengücü puanları paylaştı!
Göztepe ve Ankara Keçiörengücü puanları paylaştı! Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı.
16.03.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kaçırdı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.