Kader

Kader

Son dakika kader haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kader gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kader haber sayfamızda...

Kader

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.929 kader haberi bulunmuştur.
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı'
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Son eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Cadde
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı sona erdi. Dev maçların ardından play-off ve play-in eşleşmeleri netlik kazandı.
Beşiktaş'ın ve Fernando Santos'un kader ayı!
Beşiktaş'ın ve Fernando Santos'un kader ayı! Beşiktaş’ta kulübün geleceği ve Santos’un önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı nisan ayı maçlarıyla netlik kazanacak. Siyah-beyazlılar, küme düşme mücadelesi veren Samsun ve Ankaragücü ile oynayıp, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Kupa sınavı da bu dönemde olacak.
12.04.2024 Beşiktaş
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez MHP'li Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
7.04.2024 Gündem
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna ceza yağdı! Tüfekle dehşet saçmıştı
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna ceza yağdı! Tüfekle dehşet saçmıştı Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, tutuklu sanık Mustafa Işık’a 42,5 yıl, babası Metin Işık’a ise 4 yıl hapis cezası verdi.
3.04.2024 Gündem
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar Güngören'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor." ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede Galatasaray Daikin ve Filenin Sultanları'nın yıldızı İlkin Aydın, Sultanlar Ligi'ne bu sezon damga vurdu. Sarı-kırmızılıların Play-off'taki rakibi belli oldu.
29.03.2024 Voleybol
Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı!
Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı! Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak geleceği ile kararını resmi olarak açıkladı. Polonyalı pasör çaprazı Kupa Voley şmpiyonluğu hakkında konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor Trabzonspor’u milli aradan sonra zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirinden zorlu 10 karşılaşmaya çıkacak.
25.03.2024 Trabzonspor
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Haberler
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yaynlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destan olmuştur." dedi.
18.03.2024 Gündem
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası Bu hafta altın, borsa ve döviz piyasalarını etkileyecek olan iki kritik gelişme açıklanacak. Geçtiğimiz hafta altın fiyatları rekordan dönmüş, borsa ise 9 bin puanın altına sarkmıştı. Ekonomist Hikmet Baydar konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz!
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Galatasaray
Sami Uğurlu'dan mücadele vurgusu! 'Buradan tepki görmek ilginç'
Sami Uğurlu'dan mücadele vurgusu! 'Buradan tepki görmek ilginç' Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Kasımpaşa
Ümraniyespor, Adanaspor'u son dakikalarda devirdi!
Ümraniyespor, Adanaspor'u son dakikalarda devirdi! Ümraniyespor, Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Adanaspor'u 2-0'lık skorla geçti.
17.03.2024 1.Lig
Ne yaptın Mauro Icardi! Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk
Ne yaptın Mauro Icardi! Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk Nefes kesen gol düellosuna sahne olan Kasımpaşa-Galatasaray maçında Arjantinli yıldız talihsizlik yaşadı. 1 penaltı atışından yararlanamayan ancak iki kez de ağları sallayan deneyimli golcü 16 yıl sonra bir ilke imza attı.
17.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kader ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.