Kadın Doğum Uzmanı

Kadın Doğum Uzmanı

Son dakika kadın doğum uzmanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın doğum uzmanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın doğum uzmanı haber sayfamızda...

Kadın Doğum Uzmanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.580 kadın doğum uzmanı haberi bulunmuştur.
Endometriozis (Çikolata Kisti)
Endometriozis (Çikolata Kisti) İsmi ile tatlıyı çağrıştıran, gel gelelim ki hiç de öyle olmayan, dünyada yaklaşık 190 milyon kadında, ülkemizde her 10 kadından 1’inde de gözlemlenen çikolata kistleri hakkında konuşalım…
10.02.2024 Pazar
Doğum için beklerken anne karnında ölen bebek otopsiye gönderildi
Doğum için beklerken anne karnında ölen bebek otopsiye gönderildi Bolu’da doğum için gittikleri İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde bebeğini kaybeden Gamze Çağlar (23), sevk edildiği hastanede ameliyata alındı. Anne karnından alınan bebek otopsiye gönderildi, olayla ilgili Bolu Valiliği idari soruşturma başlattı.
27.12.2023 Gündem
Hastanede yaşam savaşı
Hastanede yaşam savaşı Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim sabahı “Aksa Tufanı” adıyla başlattığı saldırıların ardından bölgede Filistinli silahlı gruplar ile İsrail arasındaki karşılıklı çatışmalar devam ediyor.
8.12.2023 Dünya
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor Depremin etkilediği 11 ilden bu yıl 53’ü erkek 47’si kız 100 depremzede çocuk, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 5’inci sınıfa başladı. Yeni yuvalarına hemen uyum sağlayan o öğrencileri ‘şefkat yuvası’ Darüşşafaka’da ziyaret ettik.
27.11.2023 Gündem
Nihal Candan ve Bahar Candan soruşturması: 3 bin kilometrelik iz sürüldü... Gizemli evlilik
Nihal Candan ve Bahar Candan soruşturması: 3 bin kilometrelik iz sürüldü... Gizemli evlilik Kara para akladıkları iddiasıyla Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Nihal Candan ile ilgili bir iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.11.2023 Haberler
Nihal Candan'ın gizemli evliliği! 3 bin kilometrelik iz sürüldü... Kilit isim
Nihal Candan'ın gizemli evliliği! 3 bin kilometrelik iz sürüldü... Kilit isim Kara para akladıkları iddiasıyla Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Nihal Candan ile ilgili bir iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.11.2023 Gündem
Bahar ve Nihal Candan'a sorulan ilk soru! Yeni ayrıntılar ortaya çıktı... İşte kilit isim
Bahar ve Nihal Candan'a sorulan ilk soru! Yeni ayrıntılar ortaya çıktı... İşte kilit isim Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin gözaltına alındığı ‘dolandırıcılık’ soruşturmasında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
16.11.2023 Gündem
‘Biz ölüyoruz dünya izliyor!’
‘Biz ölüyoruz dünya izliyor!’ Gazze’de bulunan Al Nasır Hastanesi’nin Başhekimi ve kadın doğum uzmanı Velit Abuhatab, ile 20 Ekim’de haber için konuştuğumuzda, insanlık dışı bir muamele ile karşı karşıya olduklarını belirterek isyan edip, “Tüm dünya bu yaşadıklarımıza seyirci kalıyor. Destek gelmezse buradaki hastaneler büyük bir mezarlığa dönecek. Birilerinin artık tüm yaşananlara ‘Yeter’ demesi gerekiyor” demişti.
5.11.2023 Gündem
85 bebeğin ortak noktası! 'Türkiye Yüzyılı'nda dünyaya geldi
85 bebeğin ortak noktası! 'Türkiye Yüzyılı'nda dünyaya geldi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde Diyarbakır’da 85 bebek dünyaya gözler,n, açtı.
30.10.2023 Gündem
Evine yürürken dehşeti yaşadı! İntörn doktorun vurulma anı ortaya çıktı
Evine yürürken dehşeti yaşadı! İntörn doktorun vurulma anı ortaya çıktı Mersin’de intörn doktor Nidanur N.'nin aynı hastanede çalışan teknisyen Ersin K. tarafından tüfekle vurulduğu anlar ortaya çıktı. Hastanede tedavisi devam eden NidaNur'un ise sağ bacağı dizüstünden kesilirken, sol bacağının ise ağır hasarlı olduğu bildirildi.
24.10.2023 Gündem
Eskişehir’de orman yangını! Ekipler sevk edildi
Eskişehir’de orman yangını! Ekipler sevk edildi Eskişehir Mihalıççık ilçesindeki orman yangını çıktı. Alevlere, 6 arazöz, 2 su tankeri, 1 söndürme helikopteriyle müdahale ediliyor.
24.10.2023 Gündem
Firari suç örgütü lideriyle işbirliği yapan avukat yakalandı
Firari suç örgütü lideriyle işbirliği yapan avukat yakalandı Ordu’da aranan suç örgütü lideri E.Y.’nin (33), bir kişiyi tehdit ederek para istemesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, parayı tahsil etmek için giden avukat A.O. (48), tutuklandı.
24.10.2023 Gündem
Ordu’da rüşvet skandalı! Kadın Doğum Uzmanı tutuklandı
Ordu’da rüşvet skandalı! Kadın Doğum Uzmanı tutuklandı Ordu’da Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Okay K.rüşvet suçundan tutuklandı.
24.10.2023 Gündem
Çapa Tıp mezunu Gazzeli başhekimin isyanı: Hastaneler toplu mezarlığa dönecek
Çapa Tıp mezunu Gazzeli başhekimin isyanı: Hastaneler toplu mezarlığa dönecek Elektrik ve suların kesik olduğunu, ellerinde çok az tıbbi malzeme kaldığı için çok ağır yaralılara müdahale etmeme kararı aldıklarını anlatan Dr. Abuhatam, “2-3 gün içinde tıbbi malzeme gelmezse hastaneler büyük bir mezarlığa dönecek” diyor.
21.10.2023 Gündem
Uzmanlardan sezaryen uyarısı! 'Bebeğin bağışıklığı açısından daha doğru'
Uzmanlardan sezaryen uyarısı! 'Bebeğin bağışıklığı açısından daha doğru' Sezaryen doğum oranlarının artış gösterdiğini ve bu durumun artık anne adayları tarafından bir seçenek olarak görüldüğüne dikkat çeken uzmanlar, sezaryenin sadece gerekli durumlarda uygulanması gerektiğini belirtiyor. Peki normal doğumun bebekler için faydası ne? İşte cevabı.
1.09.2023 Genel Sağlık
ABD'de doğum skandalı! 'Bebeğin kafasını kopardığı' iddia edilen doktora dava
ABD'de doğum skandalı! 'Bebeğin kafasını kopardığı' iddia edilen doktora dava ABD’nin Georgia eyaletinde açılan bir davada, “kabus” olarak tanımlanan bir doğumda doktorun bebeğin kafasını kopardığı iddia edildi. Ailenin avukatlarına göre; bebeğin bedeni bir battaniyeye sarıldı ve kafası hala yerindeymiş gibi gösterilmeye çalışıldı.
11.08.2023 Dünya
Kahvaltı yaparken tesadüfen öğrendi! ‘Doktorun yüz ifadesini görünce anladım'
Kahvaltı yaparken tesadüfen öğrendi! ‘Doktorun yüz ifadesini görünce anladım' Evde kahvaltı yaparken tesadüfen fark ettiği şişlik bir anda hayatını değiştirdi. Pandemi başlamadan hemen önce hayatta kalma savaşı veren, üstelik de bunu karnındaki doğmamış bebeğiyle yapan genç kadın, hayata nasıl tutunduğunu tek tek anlattı. İşte Yeliz Yiğit'in herkese umut olacak hikâyesi.
31.07.2023 Gündem
Ordu’da hasta yakını doktoru darbetti
Ordu’da hasta yakını doktoru darbetti Ordu’da Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Okay Kurtbay, hasta yakını Ü.A. tarafından darbedildi.  Ü.A. polis tarafından gözaltına alındı.
26.07.2023 Gündem
'Karımı taciz etti' diyerek salona girdi! Bir anda doktorun yakasına yapıştı
'Karımı taciz etti' diyerek salona girdi! Bir anda doktorun yakasına yapıştı ABD'de bir koca, 7 yıl önce eşinin doğumuna giren doktorun konferansını bastı. 'Karımı taciz ettin' diyerek bağıran öfkeli koca bir anda doktora saldırdı.
5.06.2023 Dünya
56 yaşında menopoza girdikten sonra anne oldu! 'Milyonda birin altında ihtimal'
56 yaşında menopoza girdikten sonra anne oldu! 'Milyonda birin altında ihtimal' Brezilyalı ünlü oyuncu Claudia Raia, menopoza girdikten üç yıl sonra anne oldu. 56 yaşındaki Raia, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Kadın doğum uzmanı ise yaptığı açıklamada, ünlü oyuncunun başına gelenin milyonda birin oldukça altında olduğunu söyledi.
24.03.2023 Cadde
Depremzedeler gönüllü hekimlerle doğum yaptı
Depremzedeler gönüllü hekimlerle doğum yaptı Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından depremzede gebe kadınlara yönelik çalışma yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı hekimler, ‘Türkiye genelinde Afet Gönüllü Hekimler Grubu’nu kurdu. Doktorların bu gruptan temas kurduğu depremzede gebe kadınlar, yapılan yönlendirmeler sayesinde bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldı.
24.02.2023 Gündem
Sahra hastanesinde 6 deprem bebeği
Sahra hastanesinde 6 deprem bebeği Adıyaman’da depremden sonra oluşan enkazlar kamyonlarla şehir dışına taşınmaya başlandı. Deprem göçü nedeniyle ıssızlaşan kentte, Kadın Doğum Hastanesi’nin otoparkına kurulan Sahra Hastanesi’nde ise 6 bebek hayata ”merhaba” dedi.
18.02.2023 Gündem
100’e yakın hekim hayatını kaybetti
100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
9 aylık hamileydi enkazdan çıkarıldı, bebeğine kavuştu! 'Oradan bir kuş bile çıkmazdı'
9 aylık hamileydi enkazdan çıkarıldı, bebeğine kavuştu! 'Oradan bir kuş bile çıkmazdı' Kahramanmaraş depremine Hatay'ın Samandağ ilçesindeki evlerinde yakalan 9 aylık hamile anne adayı, yıkılan evlerinden eşinin yardımıyla çıktı, geldikleri Mersin'de bebeğine kavuştu. Dört yıldır bu bebeği beklediklerini ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını belirten Sara Çakır, deprem anında ‘Rabbim, onu görmeden ölmek istemiyorum' diye dua ettiğini ve dualarının kabul olduğunu söyledi.
12.02.2023 Gündem
Rahimsiz ve vajensiz dünyaya geldi! 'Sen kadın değilsin, erkeksin'
Rahimsiz ve vajensiz dünyaya geldi! 'Sen kadın değilsin, erkeksin' Dünyada 5 bin kadından 1'inde görülen MRKH sendromuyla rahimsiz ve vajensiz doğan Z.T.'nin (19) hayatı, kabus oldu. Ailesinin adet görmediği için götürdüğü doktorların 'Sağlıklısın' dediği Z.T.'nin evliliği, 8 ay sürdü. Eşinin "Sen kadın değilsin; erkeksin, eş cinselsin, beni kandırdın" diyerek boşanma davası açtı.
2.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Doğum Uzmanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.