Kadın Futbolcu

Kadın Futbolcu

Son dakika kadın futbolcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın futbolcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın futbolcu haber sayfamızda...

Kadın Futbolcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.803 kadın futbolcu haberi bulunmuştur.
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Öpücük skandalı: Kadın futbolcuyu rızası dışında öpen eski Federasyon Başkanı'nın cezası onandı
Öpücük skandalı: Kadın futbolcuyu rızası dışında öpen eski Federasyon Başkanı'nın cezası onandı FIFA'dan yapılan açıklamada, "Temyiz Komitesi, Sayın Rubiales'in FIFA disiplin kurallarında yer alan ilkelere aykırı bir şekilde davrandığı konusunda tatmin olmuştur." denildi.
28.01.2024 Dünya
Süper Lig'in yıldızları oy verdi! FIFA The Best'in sahibi Lionel Messi
Süper Lig'in yıldızları oy verdi! FIFA The Best'in sahibi Lionel Messi FIFA tarafından organize edilen ve milli takım teknik direktörleri, milli takım kaptanları, medya mensupları ve taraftarlar tarafından yılın en iyilerinin belirlendiği 2023 "FIFPro" ödüllerinin sahipleri belli oldu.
16.01.2024 Dünyadan Futbol
ALG Spor'dan Patricia Seteco tepkisi! 'Alçaklıktır'
ALG Spor'dan Patricia Seteco tepkisi! 'Alçaklıktır' Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol Takımı, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra Patricia Seteco ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi.
'Geleceğin Yıldız Kızları' projesinde başvuru süreci uzatıldı
'Geleceğin Yıldız Kızları' projesinde başvuru süreci uzatıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Ülker'in, U15 Kız Futbol Milli Takımı için yetenekli oyuncu adaylarını keşfetme hedefiyle birlikte hayata geçirdiği "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesinde başvuru süreci uzatıldı.
22.12.2023 Futbol
Makyajlı futbolcuya ‘trol’ saldırısı
Makyajlı futbolcuya ‘trol’ saldırısı İsviçreli milli futbolcu Alisha Lehmann, İspanya’ya 7-1 yenildikleri maçta makyajlı olduğu gerekçesiyle sosyal medyada hakarete uğradı
5.11.2023 Dünya
Ballon d'Or sahibini buldu! Lionel Messi kazandı, Dominik Livakovic sürprizi
Ballon d'Or sahibini buldu! Lionel Messi kazandı, Dominik Livakovic sürprizi Futbol dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Ballon d'Or töreni heyecanı yaşandı. Yılın en iyi forveti Erling Haaland, en iyi genç oyuncusu ise Jude Bellingham oldu. Dominik Livakovic'in de aday olduğu yılın en iyi kalecisi ödülünü Emiliano Martinez aldı.
30.10.2023 Futbol
Kadınlar Dünya Kupası İspanya'nın!
Kadınlar Dünya Kupası İspanya'nın! Kadınlar Dünya Kupası finalinde İngiltere'yi 1-0 mağlup eden İspanya şampiyonluğa ulaştı.
20.08.2023 Futbol
Kadın futbolcunun zor anları! Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı
Kadın futbolcunun zor anları! Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı Kolombiyalı kadın futbolcu Daniela Henao plajda gezerken bir köpekle oynamak istedi. Az sonra yaşayacaklarından habersiz olan genç kadının o anları sosyal medyada viral oldu.
14.06.2023 Dünya
İspanya'daki skandal sonrası Vinicius'tan ayrılık kararı!
İspanya'daki skandal sonrası Vinicius'tan ayrılık kararı! Valencia ile Real Madrid'in Mestalla'da karşılaştığı mücadeleye Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius'a yapılan ırkçı saldırı damga vurdu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya La Liga
Marcus Rashford'dan Alisha Lehmann'a gece kulübünde jest!
Marcus Rashford'dan Alisha Lehmann'a gece kulübünde jest! Aston Villa'da forma giyen kadın futbolcu Lehmann bir gece kulübünde yaşadığı olay dikkat çekti. Manchester United'ın yıldız oyuncusu Marcus Rashford olaya müdahil oldu.
1.05.2023 Futbol
‘Ötekilerin Başkenti’nden hikayeler
‘Ötekilerin Başkenti’nden hikayeler Yazar Gökhan Duman, “Ötekilerin Başkenti” kitabında gurbet ile başarı arasına sıkışan göç hikayelerinin ötesine Kreuzberg merceğinden bakıyor.
19.03.2023 Pazar
Erkeklik hormonu testi engel olmuştu! Olimpiyat Oyunları'nda tarihe geçen futbolcu için karar verildi
Erkeklik hormonu testi engel olmuştu! Olimpiyat Oyunları'nda tarihe geçen futbolcu için karar verildi Zambiya Kadın Milli Takımı'nın kaptanı ve Olimpiyat Oyunları'nda üst üste hat-trick yapan ilk kadın futbolcu olmayı başaran Barbra Banda için karar verildi.
28.02.2023 Dünyadan Futbol
FIFA The Best ödülleri açıklanacak! İşte adaylar
FIFA The Best ödülleri açıklanacak! İşte adaylar Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, bu gece saat 23.00'te Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşecek. En iyi erkek futbolcu adayları, Messi, Mbappe ve Benzema.
27.02.2023 Futbol
Ercan Güven: Aynı tırda üç arma; Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş… Sanki rüya!
Ercan Güven: Aynı tırda üç arma; Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş… Sanki rüya! Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ayrı ilde büyük tahribat yapan depremin yaralarını sarmak için kulüpler seferber oldu. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, 'Unutmayın bu günleri' başlıklı yazısında ülkemizi yasa boğan depremle ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...
13.02.2023 Süper Lig
Galatasaraylı kadın futbolcu Li Jiayue'den deprem itirafı!
Galatasaraylı kadın futbolcu Li Jiayue'den deprem itirafı! Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın Çinli savunmacısı Li Jiayue, Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinin ardından konuştu. Li Jiayue'nin yanı sıra Başakşehir'in stoperi Shaocong Wu da açıklamalarda bulundu.
Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu! İlginç detay ortaya çıktı
Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu! İlginç detay ortaya çıktı Türkiye'de meydana gelen deprem felaketi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'u derinden etkiledi. Akdeniz ekibinde Bosna Hersekli futbolcu Ognjen Vranjes ise sakatlığı nedeniyle depremden etkilenmedi.
12.02.2023 Hatayspor
Arda Güler, enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü! Genç futbolcu ile bir araya gelecekler
Arda Güler, enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü! Genç futbolcu ile bir araya gelecekler Adıyaman'da enkaz altından 113'üncü saatte çıkarılan Mesut, ambulansta Fenerbahçeli Arda Güler'e seslenmişti. Yaşananlara kayıtsız kalmayan genç yetenek, enkazdan çıkarılan Mesut ile telefonda görüştü.
11.02.2023 Fenerbahçe
Ahmet Nur Çebi: Bazıları sineye çeksin
Ahmet Nur Çebi: Bazıları sineye çeksin Beşiktaş Başkanı Çebi, Hatay ve Gaziantep’in bundan sonraki durumu ile ilgili çekincelerini dile getirdi, “Bana göre mantıklı olan, tüm maçların hiç oynanmamış olması gerekiyor. Yok hükmünde kabul edilmesi lazım. Bazı takımların işine gelmiyor ama sineye çeksinler” dedi.
11.02.2023 Beşiktaş
Merih Demiral harekete geçti! Yıldızlar, Türkiye için tek yürek oldu
Merih Demiral harekete geçti! Yıldızlar, Türkiye için tek yürek oldu Milli futbolcumuz Merih Demiral, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından kampanya başlattı.
11.02.2023 Futbol
Spor dünyasında kahreden kayıplar!
Spor dünyasında kahreden kayıplar! Enkaz altında kalan sporcular için bekleyiş devam ederken, kayıp haberleri de geliyor. Manisa BBSK’nın üç sporcusu daha hayata gözlerini yumarken, beş güreşçimiz ve Onvo Hatay Kadın Futbol Takımı’ndan Verda Demetgül’ün de vefat ettiği bildirildi.
11.02.2023 Diğer
Getafe: La Liga, tüm kulüpler Türkiye ve Suriye'nin yanında
Getafe: La Liga, tüm kulüpler Türkiye ve Suriye'nin yanında Milli oyuncu Enes Ünal'ın da forma giydiği İspanya La Liga ekiplerinden Getafe, sosyal medya hesabından depremzedeler için bir video yayınlayarak yardım çağrısı yaptı.
10.02.2023 İspanya La Liga
TVF'den Ceren Akman ve Elçin Çınar için başsağlığı mesajı
TVF'den Ceren Akman ve Elçin Çınar için başsağlığı mesajı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), depremde hayatını kaybeden Hatay Voleybol Takımı sporcularından Ceren Akman'ın ve altyapı sporcusu Elçin Çınar için başsağlığı mesajı yayımladı.
10.02.2023 Voleybol
La Liga'dan depremzedeler için saygı duruşu kararı
La Liga'dan depremzedeler için saygı duruşu kararı La Liga, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına bu hafta oynanacak maçları 1 dakikalık saygı duruşuyla başlatma kararı aldı.
10.02.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Futbolcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.