Türkiye'nin gururu kadın sporculardan 'başarının önünde engel yok' çağrısı
Türkiye'nin gururu kadın sporculardan 'başarının önünde engel yok' çağrısı Milli forma ile katıldıkları Avrupa ve dünya şampiyonalarında önemli başarılara imza atan kadın sporcular hemcinslerine "başarının önünde hiçbir engel yok" çağrısı yaptı.
27.09.2021 Diğer
Çin devreye girdi, İngiltere çıldırdı! 'Milyar dolarlık' kadın sporcu Raducanu dünyayı sallıyor
Çin devreye girdi, İngiltere çıldırdı! 'Milyar dolarlık' kadın sporcu Raducanu dünyayı sallıyor Dünya günlerdir 18 yaşındaki tenisçinin yarattığı sarsıntıyla çalkalanıyor. 44 yıllık beklentiyen son veren Raducanu, Çin'le İngiltere'yi karşı karşıya getirdi. Kapısında dünyanın en büyük markalarının sıraya girdiği, ailesine ve köklerine düşkünlüğüyle günlerdir manşetleri süsleyen sporcunun hayatı, bir anda geri dönülemez bir şekilde değişti.
16.09.2021 Dünya
Böylesi görülmedi! Kadın sporcu şok yaşadı ama...
Böylesi görülmedi! Kadın sporcu şok yaşadı ama... Maç öncesi taraftarları selamlamak için tribüne giden kadın sporcu, büyük bir şoka uğradı. Tribündeki taraftarların dayandığı barikat düşünce herkes bir anda kendini yerde buldu ancak yaşanan talihsiz olaya rağmen taraftarlardan birisi yerde şınav çekmeye başlayınca ortaya oldukça ilginç görüntüler çıktı.
15.09.2019 Futbol
Kadın sporcudan şaşırtan vuruş!
Kadın sporcudan şaşırtan vuruş! Yetenekli kadın sporcu yaptığı vuruşla herkesi şaşırttı. Kaleye asılı adamı vuran başından topla vuran kadın futbolcu sosyal medyada çok konuşuldu.
19.08.2019 Futbol
Gözler Sağlık Bakanlığı'nda
Gözler Sağlık Bakanlığı'nda İstanbul'da özel bir hastanede 3 gün içerisinde 8 domuz gribi vakasının tespit edildiği öğrenildi.
30.01.2013 Gündem