Kadına

Kadına

Son dakika kadına haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadına gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadına haber sayfamızda...

Kadına

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.847 kadına haberi bulunmuştur.
Markette kan donduran cinayet! Katilden şoke eden savunma
Markette kan donduran cinayet! Katilden şoke eden savunma Bursa’da, markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı (62) bıçaklayarak öldüren Ömer Z. (41), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan Ömer Z.'nin ifadesi de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Kadıköy'de hastanede dehşet: Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürdü
Kadıköy'de hastanede dehşet: Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürdü Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde dün akşam saatlerinde güvenlik amiri Erdal Çaycı tartıştığı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldürdü.
24.04.2024 Gündem
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
İran Futbol Federasyonu'ndan milli kaleciye ilginç ceza!
İran Futbol Federasyonu'ndan milli kaleciye ilginç ceza! İran Futbol Federasyonu, milli takım kalecisi Hossein Hosseini'ye maç sırasında bir kadına sarıldığı için ceza verdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz'
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz' Ankara'da O.S.U. (26) hakkında, aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden mesaj göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.04.2024 Gündem
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı'
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı' Samsun'da bir kuyumcu, 'sigortadan para almak için araç kundakladığı' iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
Dört kızın nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Dört kızın nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Cadde
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu Fatih’te alışveriş anlaşmazlığı iddiasıyla tartıştığı siyah çarşaf giyimli kadını iterek yerde sürükleyen şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüpheli için istenen ceza belli oldu.
22.04.2024 Gündem
Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu
Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Cadde
Nüfusta 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı
Nüfusta 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağmıştı! 'Tekrar özür dilerim'
Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağmıştı! 'Tekrar özür dilerim' Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Tepkiler sonrasında özür dileyen Kaygılaroğlu, yeni bir açıklamada bulundu.
21.04.2024 Cadde
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak!
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak! Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Duygu Nebioğlu, sosyal medya sayasından peş peşe videolar yayınlayarak, öz annesi Orancı hakkında konuştu.
20.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak!
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak! Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Duygu Nebioğlu, sosyal medya sayasından peş peşe videolar yayınlayarak, öz annesi Orancı hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Nebioğlu'nun babaları ünlü isimler olan iki ablasının daha olduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.04.2024 Cadde
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti'
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonrası Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgileri açıkladı. Ümit Besen hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, yayına bağlanan Suphiye Orancı'nın arkadaşından çarpıcı açıklamalar geldi.
20.04.2024 Cadde
Anne öldü, karnındaki bebek kurtuldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı
Anne öldü, karnındaki bebek kurtuldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Otobüs şoförü Ali D.’nin ise emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi İstanbul Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı öldüren Bahattin Can'ın 3 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Sergi pozlarına tepki yağdı!
Sergi pozlarına tepki yağdı! Sevgilisi Sayna Soleimanpour’un ‘Life in Plastic’ adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti.
18.04.2024 Cadde
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber!
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber! Tekirdağ'da eşi tarafından darp edilip, 2 ay komada yaşam mücadelesi veren Buse Ateş Suna hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler 3 kurşunla öldürülen Petek Aksak'ın (22), annesi Pınar Otçu, katile isyan ederek, 'Benim ciğerimi yaktın sen yavruna nasıl hesap vereceksin? ‘Ben senin annenin katiliyim’ nasıl diyeceksin?' dedi.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadına ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.