Kadınlar Futbol

Kadınlar Futbol

Son dakika Kadınlar Futbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kadınlar Futbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kadınlar Futbol haber sayfamızda...

Kadınlar Futbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.183 kadınlar futbol haberi bulunmuştur.
Bornova Hitabspor, Kadın Futbol Süper Ligi'nde!
Bornova Hitabspor, Kadın Futbol Süper Ligi'nde! Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde play-off 5'inci hafta maçlarının ardından Bornova Hitabspor'un Kadın Futbol Süper Ligi'ne yükselmesi dikkat çekti.
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
Fenerbahçe, ALG Spor'u 2 golle geçti!
Fenerbahçe, ALG Spor'u 2 golle geçti! Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin 21'inci haftasında Fenerbahçe, ALG Spor'u 2-1 mağlup etti.
Beşiktaş, Şevval Dursun'u renklerine bağladı!
Beşiktaş, Şevval Dursun'u renklerine bağladı! Kadınlar Futbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş United Payment, Şevval Dursun'u kadrosuna kattı.
Öpücük skandalı: Kadın futbolcuyu rızası dışında öpen eski Federasyon Başkanı'nın cezası onandı
Öpücük skandalı: Kadın futbolcuyu rızası dışında öpen eski Federasyon Başkanı'nın cezası onandı FIFA'dan yapılan açıklamada, "Temyiz Komitesi, Sayın Rubiales'in FIFA disiplin kurallarında yer alan ilkelere aykırı bir şekilde davrandığı konusunda tatmin olmuştur." denildi.
28.01.2024 Dünya
Aşçılığı bırakıp antrenör oldu! İlk maçında rakibine 9 gol attı
Aşçılığı bırakıp antrenör oldu! İlk maçında rakibine 9 gol attı 54 yaşında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kursunu bitirip antrenör olan Azize Ay, aşçılığı bırakıp futbola odaklandı. Ay'ın takımı, Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı rakibini 9-0 mağlup etti.
22.01.2024 3.Lig
ALG Spor'dan Patricia Seteco tepkisi! 'Alçaklıktır'
ALG Spor'dan Patricia Seteco tepkisi! 'Alçaklıktır' Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol Takımı, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra Patricia Seteco ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi.
Fenerbahçe, Ece Türkoğlu'nu transfer etti!
Fenerbahçe, Ece Türkoğlu'nu transfer etti! Fenerbahçe Petrol Ofisi, Old Dominion University'den Ece Türkoğlu'nu renklerine bağladı.
23.12.2023 Futbol
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Diyarbakır'a ulaştı!
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Diyarbakır'a ulaştı! Fenerbahçe Petrol Ofisi, Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacakları mücadele öncesi Diyarbakır'a gitti.
Kadın futbolunda geleceğin yıldızları aranıyor!
Kadın futbolunda geleceğin yıldızları aranıyor! Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadın futbolu hızla gelişmeye devam ediyor. Son olarak Ülker ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı işbirliği adayların başvurularının ardından geleceğin yıldızlarını bulmak için dev bir adım olacak.
19.11.2023 Futbol
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'ndan farklı galibiyet!
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'ndan farklı galibiyet! Kadınlar Futbol Ligi'nin 9'uncu haftasında Beşiktaş, Ataşehir Belediyespor deplasmanından 5-0 galip ayrıldı.
Makyajlı futbolcuya ‘trol’ saldırısı
Makyajlı futbolcuya ‘trol’ saldırısı İsviçreli milli futbolcu Alisha Lehmann, İspanya’ya 7-1 yenildikleri maçta makyajlı olduğu gerekçesiyle sosyal medyada hakarete uğradı
5.11.2023 Dünya
Vanlı kızlardan müthiş başarı! 2. Lig'e yükseldiler, hedef Süper Lig
Vanlı kızlardan müthiş başarı! 2. Lig'e yükseldiler, hedef Süper Lig Van'da futbola kazandırılan 15-20 yaş arası 60 genç kızın yer aldığı Vangücü Kadın Futbol Takımı, Play-in maçlarını kazanarak 2. Lig'e çıktı.
23.10.2023 Gündem
Fenerbahçe, Danielle Alice Steer'i transfer etti!
Fenerbahçe, Danielle Alice Steer'i transfer etti! Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Danielle Alice Steer'i renklerine bağladı.
Fenerbahçe, Lara Ivanusa'yı renklerine bağladı
Fenerbahçe, Lara Ivanusa'yı renklerine bağladı Kadınlar Futbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Petrol Ofisi, Lara Ivanusa ile sözleşme imzaladı.
Galatasaray Petrol Ofisi'nden 6 transfer hamlesi!
Galatasaray Petrol Ofisi'nden 6 transfer hamlesi! Kadınlar Futbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosuna 6 takviye birden yaptı.
Fenerbahçe Petrol Ofisi, Yağmur Uraz'ı transfer etti
Fenerbahçe Petrol Ofisi, Yağmur Uraz'ı transfer etti Fenerbahçe Petrol Ofisi, Galatasaray Petrol Ofisi'nden ayrılan Yağmur Uraz'ı kadrosuna kattı.
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı'
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı' Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar, Skorer TV'nin konuğu oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Onur Başar, sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu ve Damien Comolli döneminde yaşananları anlattı.
21.07.2023 Fenerbahçe
Girişimci kadınlara sıfır faizli kredi imkânı
Girişimci kadınlara sıfır faizli kredi imkânı TÜRKONFED, Türkiye İş Bankası iş birliği ve UN Women Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisi’nin teknik desteğiyle hayata geçirilen “Girişimde Kadın Gücü” projesi kapsamında girişimci kadınlara toplam 3 milyon lira tutarında kredi desteği verilecek. Garantörlüğünü Applied Value Group (AVG), finansmanını ise İş Bankası’nın üstleneceği, teminatsız ve sıfır faizli olarak sağlanacak kredi desteğinden projeye katılıp başarılı olan girişimci kadınlar yararlanabilecek.
17.07.2023 Kobi
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor Kadın futbolunun gücünü taşımak ve hızına hız katmak amacıyla yola çıkan Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu. Sürat Kargo, ülkemizin kadın futbolundaki gelişimi için TFF ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
11.07.2023 Milli Takım
Halil Umut Meler, UEFA hakem kategorisinde yerini korudu
Halil Umut Meler, UEFA hakem kategorisinde yerini korudu UEFA Hakem Komitesi; 2023-2024 sezonu ilk devresi için Futbol ve Futsal hakemleri kategorisini yeniden belirledi.
24.06.2023 Süper Lig
Kadınlar Futbol Süper Ligi şampiyonluk kupası Anıtkabir'de
Kadınlar Futbol Süper Ligi şampiyonluk kupası Anıtkabir'de Futbolda Kadınlar Süper Ligi şampiyonu olan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik Spor Kulübü’nün sporcu ve yöneticileri, şampiyonluk kupası ile Anıtkabir'i ziyaret etti.
8.06.2023 Futbol
Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'e coşkulu karşılama
Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'e coşkulu karşılama Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik Spor Kulübü kupayı Ankara’ya getirdi.
Depremzede kadın futbolcuların kaderini değiştiren teklif!
Depremzede kadın futbolcuların kaderini değiştiren teklif! Adana'daki evleri hasar gören Süper Lig futbolcuları Sude Apaydın (21), Sude Zorlukol (21) ve Selma Aydın'ın (21) hayatı, araçta, çadırda kaldıkları süreçte gelen transfer teklifiyle değişti.

Benzer Haber Etiketleri

Kadınlar Futbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.