Sivasspor Fenerbahçe'ye bileniyor!
Sivasspor Fenerbahçe'ye bileniyor! Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
10.12.2014 Futbol
Kadir Pekmezci: "Lige iyi başlamak istiyoruz"
Kadir Pekmezci: "Lige iyi başlamak istiyoruz" Sivasspor, teknik tirektör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
29.08.2014 Futbol
Sivasspor iddialı; "Kupayı Sivas'a getirmek istiyoruz"
Sivasspor iddialı; "Kupayı Sivas'a getirmek istiyoruz" Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turunda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
17.12.2013 Futbol
Lopez: "Tuhaf bir şekilde galip gelemedik"
Lopez: "Tuhaf bir şekilde galip gelemedik" Roberto Carlos’un yerine basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesare Domingo Lopez, oynadıkları oyundan dolayı mutlu olduklarını vurguladı.
24.11.2013 Futbol
"Hakettiğimiz bir galibiyet aldık"
"Hakettiğimiz bir galibiyet aldık" Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, maç sonu düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirdi.
16.09.2013 Futbol
Sivasspor avantaj istiyor
Sivasspor avantaj istiyor Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
14.03.2013 Futbol