Kafa Kafaya

Kafa Kafaya

Son dakika kafa kafaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kafa kafaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kafa kafaya haber sayfamızda...

Kafa Kafaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.531 kafa kafaya haberi bulunmuştur.
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var Arnavutköy'de iki farklı kaza meydana gelirken bu kazalarda 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı birleşme partisindeki değişikliği açıkladı. Oyun esnasında Berna kanlar içerisinde yerde kaldı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
17.04.2024 Cadde
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada facia kıl payı atlatıldı.
15.04.2024 Haberler
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Seyir halindeki otobüste büyük panik! Bomba gibi patladı
Seyir halindeki otobüste büyük panik! Bomba gibi patladı Bursa’da seyir halinde olan belediye otobüsünün su borusu bomba gibi patladı. Patlama anı ise araç içi kamerasına yansıdı.
14.04.2024 Gündem
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda Edirne'de boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından öldürülen Petek Aksak (22) gözyaşları arasında toprağa verildi.
14.04.2024 Gündem
Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı
Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
14.04.2024 Gündem
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Kayseri'de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Yumruk yumruğa kavga etti
Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Yumruk yumruğa kavga etti Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Tokat'taki kazadan bir üzücü haber daha!
Tokat'taki kazadan bir üzücü haber daha! Tokat’ta, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ölen Nazife Çakmak'ın (70) ardından, 2 gün sonra da aynı kazada ağır yaralanan oğlu Ferhat Çakmak (40), hastanede hayatını kaybetti.
12.04.2024 Gündem
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
16 yaşındaki motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi
16 yaşındaki motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi Şanlıurfa’da, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü Ömer Şahin (16) hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı Mehmet Y., yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Tokat'ta iki araç kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Tokat'ta iki araç kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Tokat'ta otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazadan acı haber geldi.
11.04.2024 Haberler
Gece kulübünde silahlı kavga! 1 kişi hayatını kaybetti
Gece kulübünde silahlı kavga! 1 kişi hayatını kaybetti Isparta’da gece kulübünde iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.04.2024 Gündem
Tokat'ta iki araç kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Tokat'ta iki araç kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Tokat'ta otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazadan acı haber geldi.
11.04.2024 Gündem
Tokat'ta feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı
Tokat'ta feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı Tokat Zile'de korkunç bir kaza meydana geldi. Kafa kafaya çarpışan araçlarda 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
10.04.2024 Gündem
Kırıkkale'deki trafik kazaları kamerada
Kırıkkale'deki trafik kazaları kamerada Kırıkkale'de meydana gelen bazı trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca görüntülendi.
10.04.2024 Haberler
Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı Osmaniye'de, hafif ticari araç ile otomobilin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.
9.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar! 9 yaralı
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar! 9 yaralı Diyarbakır'da feci bir kaza meydana geldi. 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı. İşte detaylar...
9.04.2024 Haberler
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar! 9 yaralı
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar! 9 yaralı Diyarbakır'da feci bir kaza meydana geldi. 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı. İşte detaylar...
9.04.2024 Gündem
9 günlük tatil göçü!
9 günlük tatil göçü! Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasının ardından dün otogarlar, havalimanları ve yollarda yoğunluk arttı. Yollarda trafik denetimleri de üst seviyeye çıkarılırken, yoğunluğun bayramın ilk güne kadar süreceği tahmin ediliyor.
7.04.2024 Gündem
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı! Yaralılar var
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı! Yaralılar var Mardin'in Artuklu ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
6.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kafa Kafaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.