Kahkaha

Kahkaha

Son dakika kahkaha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kahkaha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kahkaha haber sayfamızda...

Kahkaha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.557 kahkaha haberi bulunmuştur.
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Nebioğlu'nun babaları ünlü isimler olan iki ablasının daha olduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.04.2024 Cadde
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!'
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isimlerden İzel Çeliköz, estetik konusunda yaptığı yorumla dikkat çekti.
13.04.2024 Cadde
‘İnsan bildiğinden şaşmıyor’
‘İnsan bildiğinden şaşmıyor’ “Curcunabazlar” adlı yeni kitabında Mehmet Anıl ikiz kardeşlerin iktidar mücadelesini anlatıyor. İnsanın hiç değişmediğinin altını çizen Anıl, “Hırslar, kıskançlıklar, sevgi ve nefret, dostluklar ve düşmanlıklar tıpatıp aynı” diyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması
Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin, kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle yeni bir ilişkiye yelken açması çok konuşulmuştu . Bir süredir Dilara Talay ile aşk yaşayan ünlü türkücü, 'evlilik' sorusuna yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!'
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!' 'Bayan kahkaha' lakaplı Saba Tümer, YouTube kanalında çeyrek asırlık dostu Acun Ilıcalı’yı ağırladı. Ocak 2022'de Championship ekibi Hull City'yi satın alan Ilıcalı, Premier Lig'e yükselme hedefini esprili bir dille anlattı. Hull City, Championship'te bir maç eksiğiyle 9'uncu sırada bulunuyor.
1.04.2024 Cadde
Acun Ilıcalı 'başıma neler geldi' diyerek anlattı! 'Hayatım rezil olmakla geçti'
Acun Ilıcalı 'başıma neler geldi' diyerek anlattı! 'Hayatım rezil olmakla geçti' Kahkahasıyla hafızalara kazınan Saba Tümer'in Youtube kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, uzun yıllardır birlikte çalıştığı yakın arkadaşı Esat Yontunç ile gittikleri bir maçta başına gelen ilginç olayı ilk kez anlattı. Ünlü televizyoncunun anısı herkesi kahkahaya boğdu.
30.03.2024 Cadde
Ankara’da unutulmaz iki gece
Ankara’da unutulmaz iki gece Ata Demirer, Congresium Ankara’da binlerce seyircisine arka arkaya unutulmaz iki gece yaşattı.
26.03.2024 Cadde
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım'
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Cadde
Kahkaha dolu bölüm
Kahkaha dolu bölüm Kanal D’nin ilgiyle takip edilen programı ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’nin bu haftaki konuğu Mehmet Ali Erbil.
24.03.2024 Cadde
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki'
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki' Bir süredir merhum sanatçı Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşayan komedyen Doğu Demirkol, önceki gün muhabirlerini sorularını yanıtladı. 'A' harfli kolyesi ile sahneye çıkacağını belirten Demirkol, "Aileler tanıştı. Öylesine takılacak yaşları geçtik" dedi.
16.03.2024 Cadde
Bir yanda ölüm, bir yanda neşe: Vicdanı yaralayan gülüş
Bir yanda ölüm, bir yanda neşe: Vicdanı yaralayan gülüş İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülenmişti... Görgü tanığı: Rahatlıklarını görünce şoke oldum
Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülenmişti... Görgü tanığı: Rahatlıklarını görünce şoke oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görgü tanığı konuştu
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görgü tanığı konuştu Türkiye onları konuşuyor. Ehliyetsiz araç kullanırken 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok’la birlikte önce Mısır’a ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmıştı. Anne oğlun New York sokaklarındaki fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş'
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş' Tuzla’da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi.
10.03.2024 Haberler
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş'
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş' Tuzla’da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi.
10.03.2024 Gündem
'Oyları değil, vatanı bölmeyelim'
'Oyları değil, vatanı bölmeyelim' "22 seneden beri bu sarı muhalefet tutuyor onları iktidarda' diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Seçimler yaklaşınca yine, 'Oyları bölmeyelim' lafını duyarız. Oyları değil, vatanı bölmeyelim" şeklinde konuştu.
9.03.2024 Gündem
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık?
Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık? Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek'de görüntülendi. Bir kafede basın mensuplarıyla karşılaşan Bekiroğlu, "Hayırdır, artık çekilmiyor muyuz?" diyerek gazetecilere takıldı.
4.03.2024 Cadde
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Bana en son konuşacak kişi sensin
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Bana en son konuşacak kişi sensin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gazze hakkındaki konuşmaları üzerinden kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sultangazi Mitingi’nde yanıt verdi.
2.03.2024 Gündem
Enis Arıkan'dan estetik yanıtı: Orama burama iğne basıyor, mutlu oluyorum!
Enis Arıkan'dan estetik yanıtı: Orama burama iğne basıyor, mutlu oluyorum! Son olarak Kanal D'nin geçtiğimiz yıl final yapan dizisi 'Camdaki Kız'da canlandırdığı Muzo karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Enis Arıkan, yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Davet öncesi muhabirlerle bir araya gelen Arıkan, son dönemde erkek ünlülerin de estetik modasına uymasıyla ilgili konuştu.
1.03.2024 Cadde
Tüm ‘hücrelerimizle’ şaşırdık
Tüm ‘hücrelerimizle’ şaşırdık Tiyatroda yılın merakla beklenen oyunu Engin Günaydın’ın yazıp Doğu Yaşar Akal ile yönettiği “Hücreler”di kuşkusuz.
29.02.2024 Kültür Sanat
Melek Mosso: Annem benim şansım!
Melek Mosso: Annem benim şansım! Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde müzikseverlerle buluştu. Albümün ismini açıklayan ünlü şarkıcı, konser repertuvarında annesi Hatice Mosso'nun istediği parçalara da yer verdiğini söyledi.
27.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kahkaha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.