Kalk Gidelim

Kalk Gidelim

Son dakika Kalk Gidelim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kalk Gidelim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kalk Gidelim haber sayfamızda...

Kalk Gidelim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 366 kalk gidelim haberi bulunmuştur.
'Sensiz bir hayat çok anlamsız olurdu!'
'Sensiz bir hayat çok anlamsız olurdu!' 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi', 'Kurtlar Vadisi: Pusu' ve 'Kalk Gidelim' gibi yapımlarda yer alan Ayça Varlıer New York'ta birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Serhan Aydemir'in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
5.02.2024 Cadde
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, genç sevgilisiyle pozlarını paylaştı.
19.12.2023 Cadde
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum Yıllar önce rol aldığı Pis Yedili dizisiyle tanınan genç oyuncu Ecem Karavus, bir video çekerek ailesinden psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etti. "Aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. 50 gündür kişisel eşyalarıma ve engelli kedilerime ulaşamıyorum" diyen oyuncuya, ünlü isimlerden destek yorumları yağdı.
10.09.2023 Cadde
Ufuk Özkan'ın karaciğerini bitiren meyve diyeti mi? Menajeri de açıkladı, gerçek çok başka
Ufuk Özkan'ın karaciğerini bitiren meyve diyeti mi? Menajeri de açıkladı, gerçek çok başka Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın 3'üncü derece siroz hastalığına yakalandığı ve organ nakline ihtiyacı olacağına ilişkin haberlerin ardından pek çok şey yazılıp çizildi. Özkan'ın rolüne hazırlanırken uyguladığı Hollywood diyeti ise başrolde. Oyuncunun menajerliğini yapan şirket iddiaları yalanlarken, siroz hastalığının ardındaki gerçeği ise İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya açıkladı.
17.07.2023 Gündem
İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini'den açıklama
İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini'den açıklama İhanet iddiasıyla Fatoş Yelliler ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Berdan Mardini, evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açtı. Annesiyle içli köfte yaptığı anlar ekrana yansıyan Berdan Mardini, yemek yaparken elini burnuna götürünce tepki çekti. Berdan Mardini'yi görenler "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" deyince türkücüden de yanıt gecikmedi.
27.10.2022 Cadde
Miss Turkey 2022'de yarışacak adaylar açıklandı!
Miss Turkey 2022'de yarışacak adaylar açıklandı! Her yıl düzenlenen, tescilli güzellerinin taçlarını taktığı Miss Turkey yarışmasının merakla beklenen adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve bilgileri...
16.09.2022 Cadde
Ufuk Özkan annesine taşındı: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim!
Ufuk Özkan annesine taşındı: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan, Nazan Güneş ile 17 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak noktalamıştı. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla bugüne kadar yaşadıklarını anlatmış ve kafaları karıştırmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, annesinin evine yerleştiğini anlatırken; ayrılık süreci ve çok konuşulan paylaşımı hakkında da konuştu.
26.08.2022 Cadde
Ufuk Özkan'dan kendine nasihat! 'Senin yüzünden'
Ufuk Özkan'dan kendine nasihat! 'Senin yüzünden' Son olarak 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, 10 yılı aşkın süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş, 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
24.08.2022 Cadde
Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı!
Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı! Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede başrolü oynayan Ufuk Özkan, 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşandı. Eren adında bir de oğulları olan çiftten Özkan, sosyal medya hesabından birbiriyle olan fotoğraflarını silmedi.
4.08.2022 Cadde
Ufuk Özkan rolü için 17 kilo verdi!
Ufuk Özkan rolü için 17 kilo verdi! Son olarak komedi türündeki 'Kalk Gidelim' dizisinde rol alan oyuncu Ufuk Özkan, sonbaharda vizyona girecek olan iki sinema filmi için sıkı bir diyete başlayarak, 17 kilo verdi.
30.06.2022 Cadde
'2. Tosuncuk' vakası! 110 bin kişiyi dolandırdılar
'2. Tosuncuk' vakası! 110 bin kişiyi dolandırdılar İstanbul’da Kadıköy merkezli bir mücevher firması, Türkiye genelinde iddiaya göre 110 bin kişiyi yaklaşık 250 milyon dolar dolandırarak kayıplara karıştı.
8.06.2022 Gündem
Gönül Dağı 63. yeni bölüm bu akşam neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm yayın tarihi belli oldu mu?
Gönül Dağı 63. yeni bölüm bu akşam neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm yayın tarihi belli oldu mu? TRT 1 ekranında Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisi yeni bölümü bu akşam var mı sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sevilen dizi TRT 1 yayın akışında yer almasına rağmen bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Peki Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam neden yok?
7.05.2022 Cadde
TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM YOK MU neden yok? Teşkilat 45. yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? TRT 1 yayın akışı...
TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM YOK MU neden yok? Teşkilat 45. yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? TRT 1 yayın akışı... TRT 1 ekranında yayımlanan seviln dizi Teşkilat bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Sevilen dizi Teşkilat'ın TRT 1 yayın akışında tekrar bölümü ile yer alması dizinin takipçileri tarafından yeni bölüm araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Teşkilat yeni bölüm bu akşam yok mu neden yok?
1.05.2022 Cadde
Özkan Uğur hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte şarkıları...
Özkan Uğur hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte şarkıları... Özkan Uğur sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Özkan Uğur'un hayranları ise arayışa geçti. Özkan Uğur'un hastalığı ne sorusu araştırılmaya başladı. MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur kaç yaşında, nereli? İşte Özkan Uğur'un sağlık durumu haberimizin devamında...
29.04.2022 Cadde
Ayça Varlıer: Oyunculukta öğrenmenin yaşı yok
Ayça Varlıer: Oyunculukta öğrenmenin yaşı yok Son olarak TRT 1 dizisi ‘Kalk Gidelim’de 'Nurcan' karakterine hayat veren Ayça Varlıer, New York’ta oyunculuk ve müzikal tiyatro koçluğu eğitimi alırken, bir yandan da İngilizce aksanını geliştiriyor.
16.03.2022 Cadde
CEM BELEVİ kimdir kaç yaşında? Cem Belevi şarkıları ve albümleri...
CEM BELEVİ kimdir kaç yaşında? Cem Belevi şarkıları ve albümleri... Cem Belevi kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İrem Derici ile adı sık sık aşk iddialarına karışan ve ortak bir projede yer aldıklarını söyleyen ama aşk iddialarını da reddetmeyen Cem Belevi İrem Derici geçtiğimiz günlerde düet yaptıkları şarkıyı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki Cem Belevi kimdir?
5.03.2022 Cadde
İrem Derici kimdir kaç yaşında aslen nereli? İrem Derici şarkıları ve albümleri...
İrem Derici kimdir kaç yaşında aslen nereli? İrem Derici şarkıları ve albümleri... İrem Derici kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 21 Mart 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İrem Derici 2010 yıllarının başında 'Zorun Ne Sevgilim' Kalbimin Tek Sahibine ve Dantel gibi şarkılar ile tanındı. İşte İrem Derici hayatı ve kariyeri...
5.03.2022 Cadde
Aslı Omağ: Sayenizde hep birlikte bu zorlu süreci aştık
Aslı Omağ: Sayenizde hep birlikte bu zorlu süreci aştık Bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören Aslı Omağ, hastalığı atlattı. Son sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü oyuncu, sevenlerine, "Sayenizde hep birlikte bu zorlu süreci aştık" diyerek, teşekkür etti.
22.02.2022 Cadde
İbocan nereli? İbocan kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı
İbocan nereli? İbocan kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı Bugün İBO Show'un yeni bölümüne konuk olacak isimlerden biri de İbocan. Her hafta farklı isimlerin ağırlandığı İBO Show'da bugün de müzik şöleni yaşanacak. İzleyiciler ise konuklar hakkında bilgi almak isteyecek. Peki İbocan nereli? İbocan kimdir, kaç yaşında? İşte İbocan şarkıları ve hayatına dair bilinenler...
22.05.2021 Cadde
Mehtap Bayri çiftçi oldu
Mehtap Bayri çiftçi oldu Oyuncu Mehtap Bayri, rol aldığı ‘Kalk Gidelim’ dizisinin çekildiği Muğla’dan vazgeçmiyor.
19.05.2021 Cadde
İrem Derici nereli, yaşı kaç? İrem Derici'nin babası kimdir?
İrem Derici nereli, yaşı kaç? İrem Derici'nin babası kimdir? Bu akşam İBO Show konukları arasında bulunan İrem Derici ile ilgili izleyiciler arayışa koyuldu. İrem Derici'nin hayatına yönelik bilgiler öğrenmek isteyenler haberimizin içeriğinden faydalanabilir. Peki İrem Derici nereli, yaşı kaç? İrem Derici'nin babası kimdir? İşte İrem Derici'nin biyografisi haberimizde...
17.04.2021 Cadde
Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Nilay Deniz eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Nilay Deniz eşi kim, kaç yaşında, nereli? Nilay Deniz, Kırmızı Kamyon dizisinde Yonca karakteri ile izleyenleri büyüleyecek. Oyuncu, son olarak Çatı katı Aşk adlı dizi ile ekrana gelmişti. İlk olarak oyunculuğa Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi filmiyle başladı. Kırmızı Kamyon'un Yoncası Nilay Deniz kimdir? İşte, Nilay Deniz biyografisi...
31.03.2021 Cadde
Uyanış: Büyük Selçuklu 26. yeni bölüm bu akşam neden yok, ne zaman yayınlanacak? 22 Mart TRT 1 yayın akışı...
Uyanış: Büyük Selçuklu 26. yeni bölüm bu akşam neden yok, ne zaman yayınlanacak? 22 Mart TRT 1 yayın akışı... TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi her hafta Pazartesi akşamları ekrana geliyordu. Bu akşam dizinin yeni bölümü için bekleyen takipçileri Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin TRT 1 yayın akışında da yer almaması nedeniyle araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte TRT 1 22 Mart yayın akışı...
22.03.2021 Cadde
Survivor Hayrettin kimdir, aslen nereli? Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında, boyu kaç?
Survivor Hayrettin kimdir, aslen nereli? Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında, boyu kaç? Hayrettin Karaoğuz elendi mi? Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yer alan Hayrettin Karaoğuz, 6. haftada elenen isim oldu. Kullanıcılar ise Hayrettin Karaoğuz kim merak ediyor. Sosyal medyada paylaştığı komik videolarla adını duyuran ve birçok başarılı dizide boy gösteren Survivor Hayrettin hayatı sorgulanıyor. İşte, Hayrettin Karaoğuz biyografisi...
16.02.2021 Cadde
Survivor Hayrettin kimdir, kaç yaşında? Hayrettin Karaoğuz biyografisi...
Survivor Hayrettin kimdir, kaç yaşında? Hayrettin Karaoğuz biyografisi... Survivor Hayrettin Karaoğuz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Survivor Hayrettin takımına en fazla destek olan ve moral veren isimler arasında yer almaya devam ediyor. Peki Survivor Hayrettin kimdir kaç yaşında, aslen nereli?
13.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kalk Gidelim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.