Kalkan

Kalkan

Son dakika kalkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalkan haber sayfamızda...

Kalkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.822 kalkan haberi bulunmuştur.
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti 2023-2024 balık av sezonu boyunca Gürpınar Balık Hali’nde 49 bin ton balık satışı gerçekleştirildi. Geçen yıla oranla balık miktarında yüzde 14 azalma görülürken bunun en büyük nedeni ise palamut kıtlığı.
23.04.2024 Ekonomi
'Milli mücadelenin kararlılık gerektirdiğini öncü nesilden öğrenmiş bulunuyoruz'
'Milli mücadelenin kararlılık gerektirdiğini öncü nesilden öğrenmiş bulunuyoruz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Daha ortada henüz devlet yokken, hem milli mücadeleyi veren hem de devletin kurulmasını sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk öncülerini saygıyla yad ediyoruz, onları hürmetle anıyoruz. Milli mücadelenin bir kararlılık gerektirdiğini, vatanseverlik gerektirdiğini o öncü nesilden öğrenmiş bulunuyoruz" şeklinde konuştu.
22.04.2024 Gündem
Minibüs elektrik direğine çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti
Minibüs elektrik direğine çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Tarsus ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsün elektrik direğine çarptığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı. İstanbul'da tamamlanacak turun ilk etabının kazananları sırasıyla Fabio Jakobsen, Sasha Weemaes ve Simon Dehairs oldu.
21.04.2024 Diğer
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda korku dolu anlar: 4 araç hasar gördü
Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda korku dolu anlar: 4 araç hasar gördü Yenikapı seferini yapan arabalı feribot fırtınaya yakalandı. Yükselen dalgalar 4 araca zarar verdi. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Haberler
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın start alacak
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın start alacak Antalya'da yarın başlayacak ve dünyaca ünlü yarışçıları ev sahipliği yapacak organizasyon 28 Nisan’da İstanbul-İstanbul etabıyla Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek.
20.04.2024 Diğer
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen 'Kalkan-20' denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen "Kalkan-20" operasyonlarında 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen "Kalkan-20" operasyonlarında 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
30 büyükşehirde bin 177 düzensiz göçmen yakalandı
30 büyükşehirde bin 177 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçle mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirterek 30 büyükşehirde bayram tatili boyunca gerçekleştirilen denetimlere ilişkin son durumu paylaştı.
12.04.2024 Haberler
30 büyükşehirde bin 177 düzensiz göçmen yakalandı
30 büyükşehirde bin 177 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçle mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirterek 30 büyükşehirde bayram tatili boyunca gerçekleştirilen denetimlere ilişkin son durumu paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi Issız adada mahsur kalan üç ABD'li denizci bir hafta sonra şans eseri fark edilerek kurtarıldılar.
11.04.2024 Dünya
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay Çanakkale'nin Ezine ilçesinde belli dönemlerde pembe renge bürünen ve kalp şekli ile dikkat çeken göldeki beyaz köpükler, tedirginlik yarattı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Tülay Bican Süerdem, "Köpüklenme dediğimiz olay, mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay. Onun için müsilajla karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
10.04.2024 Gündem
Dev kalkan balığı 11 bin 500 lira
Dev kalkan balığı 11 bin 500 lira Sinop açıklarında balıkçılar tarafından tutulan 11,5 kilogram ağırlığındaki dev kalkan balığı, kilogramı bin liradan satışa sunuldu.
9.04.2024 Ekonomi
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti
Altında yön ne olur? FED kararı beklentisi piyasalara etki etti Altında rekorların ardı arkası kesilmiyor. FED'in faiz indirme kararı beklentisinin etkisini gösterdiği altında piyasanın son durumunu Para Piyasası Uzmanı Volkan Dükkancık CNN TÜRK erkanlarında değerlendirdi. İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.