Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan

Son dakika Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan haber sayfamızda...

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 436 kalkınma bakanı lütfi elvan haberi bulunmuştur.
Ekonominin yeni patronu Albayrak
Ekonominin yeni patronu Albayrak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinde ekonominin patronu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak oldu. Eski Enerji Bakanı olan Albayrak, yerini müsteşarı Fatih Dönmez’e bırakırken, ekonomi yönetiminde sürpriz isimler de yer aldı. Ekonomi yönetiminin etkin isimlerinden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ise kabinede yer almadı.
9.07.2018 Siyaset
İkramlar bir tonu geçti
İkramlar bir tonu geçti MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise işlemlerini tamamlayıp rozetini taktıktan sonra Adana karpuzu ile şişeli şalgam suyunu elleri ile servis yaptı.
5.07.2018 Siyaset
Meclis’teki iktisatçılar
Meclis’teki iktisatçılar 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile çok sayıda iktisatçı ve işadamı da milletvekili seçildi.
25.06.2018 Ekonomi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
Meclis’in yeni yüzleri
Meclis’in yeni yüzleri Kenan Sofuoğlu, Alpay Özalan, Tolga Ağar ve Mustafa Destici Ak Parti’den milletvekili seçildi. Cihangir İslam, İbrahim Kaboğlu ve Mehmet Ali Çelebi CHP listesinden Meclis’e girdi. Aylin Cesur ve Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den Meclis’e seçilen isimler olurken, Ahmet Şık ve Barış Atay da HDP’den Meclis’in yeni yüzleri oldu.
25.06.2018 Siyaset
Kalkınma Bakanı Elvan: Tüm siyasi partilerimize başarılar diliyorum
Kalkınma Bakanı Elvan: Tüm siyasi partilerimize başarılar diliyorum Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Mersin'de kullandı.
24.06.2018 Siyaset
Bakan Elvan: Biz ülke idare ediyoruz, muz cumhuriyetini idare etmiyoruz
Bakan Elvan: Biz ülke idare ediyoruz, muz cumhuriyetini idare etmiyoruz Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bu seçim o kadar kritik,  önemli bir seçim ki ya Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrarımızın devamını  sağlayacak ya da önü belirsiz, karanlık bir ortamla karşı karşıya kalma  ihtimalimizin son derece yüksek olduğu bir sonuçla karşı karşıya kalacağız."  dedi.
18.06.2018 Siyaset
Şehitliklere ziyaretçi akını
Şehitliklere ziyaretçi akını Bayram öncesi şehitliklerde yine hüzün vardı. Kimi oğlunun, kimi babasının, kimi eşinin özlemiyle şehitlikleri dolduran aileler ellerinde çiçekler, dillerinde dualarla gözyaşı döktü
14.06.2018 Gündem
Bakan Elvan: 80 yılda yapılandan fazlasını 16 yıla sığdırdık
Bakan Elvan: 80 yılda yapılandan fazlasını 16 yıla sığdırdık Kalkınma Bakanı Elvan, "AK Parti olarak 80 yılda yapılandan fazlasını 16 yıla sığdırdık. Biz yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Ama birileri ne diyor? 'Ben iktidara gelirsem bunları yıkacağım' diyor." dedi.
11.06.2018 Siyaset
"Büyümede Çin ve Hindistan'ı bile solladık"
"Büyümede Çin ve Hindistan'ı bile solladık" Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan "2018 yılının ilk 3 ayında yüzde 7,4'lük bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme dünyanın ikinci hızlı büyüyen ülkesi konumuna getiriyor Türkiye'mizi. Gelişmiş ülkelerin büyüme hızı 1,9. Avrupa'nın büyüme hızı 2,2. Bunun özeti şu; biz gelişmiş ülkelerin en az 3-4 katı hızla büyüyoruz. Gelişmekte olan ülkelerden de daha hızlı büyüyoruz. Çin ve Hindistan'ı bile solladık" dedi.
11.06.2018 Ekonomi
Çukurova Havalimanı 2019’da açılacak
Çukurova Havalimanı 2019’da açılacak Mersin’de yapımı sürdürülen, başta bölge ardından da ülke ekonomisine önemli katkılar sağlaması beklenen Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın üstyapı temeli, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tarafından atıldı. Elvan, “Hedefimiz, 2019 yılında Çukurova Bölgesel Havalimanı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak” dedi.
10.06.2018 Ekonomi
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan: Merkez Bankası bağımsızdır
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan: Merkez Bankası bağımsızdır Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Merkez Bankasının elbette bağımsızlığının arkasındayız. Merkez Bankası bağımsızdır. O konuda herhangi bir tereddüt söz konusu değil. Bizim 16 yıldan beri uyguladığımız politikalar belli." dedi.
2.06.2018 Ekonomi
Bakan Elvan: Bütçe yönüyle sıkıntımız yok
Bakan Elvan: Bütçe yönüyle sıkıntımız yok Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ekonomi üzerinden hükümeti "vurmaya" çalışanlar olduğunu belirterek, "Bütçe yönüyle sıkıntımız yok. İhracatımız, üretimdeki performansımız iyi. `Borç borç borç` diyorlar. Tüm dış borçlarımızı toplayın bizim borçlarımızın milli hasılaya oranı gelişmiş ülkelerin ve gelişmekte olan ülkelerin oranından daha düşüktür." dedi.
11.09.2019 Haberler
Bakan Elvan: Bütçe yönüyle sıkıntımız yok
Bakan Elvan: Bütçe yönüyle sıkıntımız yok Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ekonomi üzerinden hükümeti "vurmaya" çalışanlar olduğunu belirterek, "Bütçe yönüyle sıkıntımız yok. İhracatımız, üretimdeki performansımız iyi. `Borç borç borç` diyorlar. Tüm dış borçlarımızı toplayın bizim borçlarımızın milli hasılaya oranı gelişmiş ülkelerin ve gelişmekte olan ülkelerin oranından daha düşüktür." dedi.
27.05.2018 Ekonomi
‘Ekonomi’de özel formül
‘Ekonomi’de özel formül Başta Mehmet Şimşek olmak üzere, ekonomi yönetiminden milletvekili aday listesinde yer almayan isimlerin bakanlık ihtimali tartışılıyor. Şimşek’in ‘teknik teknokrat bakan’lığa sıcak baktığı belirtiliyor.
22.05.2018 Ekonomi
Değişim listesi
Değişim listesi Erdoğan, Meclis grubunu yarı yarıya yeniledi. 316 vekilden 167’si yeniden aday gösterildi. Bakanlar Kurulu’nda Başbakan Yıldırım dahil 22 isim yeniden aday gösterildi, beş bakan listeye konulmadı. BBP’den 18 isim Ak Parti listesinde gösterildi
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: Ankara'daki flaş görüşmenin nedeni belli oldu
Son dakika: Ankara'daki flaş görüşmenin nedeni belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası Murat Çetinkaya'yı AK Parti Genel Merkezi'ne davet etmesinin nedeni belli oldu. Erdoğan’ın İran heyeti ile toplantısına Çetinkaya da katıldı.
16.05.2018 Ekonomi
Son dakika: Ankara'daki flaş görüşmenin nedeni belli oldu
Son dakika: Ankara'daki flaş görüşmenin nedeni belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası Murat Çetinkaya'yı AK Parti Genel Merkezi'ne davet etmesinin nedeni belli oldu. Erdoğan’ın İran heyeti ile toplantısına Çetinkaya da katıldı.
16.05.2018 Ekonomi
Bakan Elvan iş gücü istatistiklerini değerlendirdi
Bakan Elvan iş gücü istatistiklerini değerlendirdi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Ekonomimiz dünyada ve bölgede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen emin adımlarla yoluna devam etmekte, güçlü büyüme ve güçlü istihdam hedefini korumaktadır" dedi.
15.05.2018 Ekonomi
Mersin Kazanlı'ya yapılacak! 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!
Mersin Kazanlı'ya yapılacak! 5 bin kişiye istihdam sağlayacak! Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Kazanlı Bölgesi'ne 4 milyarlık yatırım yapılacağını belirterek, "Mersin'i 2. Belek yapacağız. Otellerin temeli bu yıl atılacak, 5 bin kişiye iş imkanı sağlanacak" dedi.
2.05.2018 Ekonomi
Bakan Elvan: Türkiye büyüdükçe düşmanları artıyor
Bakan Elvan: Türkiye büyüdükçe düşmanları artıyor Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Milletimizin dayanışması, bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bekası her şeyden önemli. Çok uyanık olmalıyız. Bu milletin bileğini kimse bükemez, bükmeye gücü yetmez." dedi.
22.04.2018 Ekonomi
Son dakika: Bakan Elvan açıkladı! 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak...
Son dakika: Bakan Elvan açıkladı! 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak... Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Kazanlı bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağını açıkladı.
21.04.2018 Ekonomi
Turizm hedefi  27 öilyar $
Turizm hedefi 27 öilyar $ Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Geçen yıl 22...
13.04.2018 Ekonomi
Sağlıklı büyüyoruz
Sağlıklı büyüyoruz Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Türkiye’nin 2017’de sağlıklı büyümediğini ifade edenlere en büyük cevap, Türkiye’nin yaptığı ihracatın ve yatırımların büyümeye katkısı” dedi...
4.04.2018 Ekonomi
Elvan: AK Parti birilerinin yönlendirmeleriyle hareket eden bir parti değildir
Elvan: AK Parti birilerinin yönlendirmeleriyle hareket eden bir parti değildir Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "AK Parti hükümetlerinin en  büyük farkı kendi kararını kendi veren ve halkıyla bütünleşen bir parti  olmasıdır. Birilerinin telkinleriyle, birilerinin yönlendirmeleriyle hareket eden  bir parti değildir." dedi.
4.04.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.