Fındık kilo aldırıyor mu? Tartışmalara son noktayı uzmanlar koydu: 'Kandırıldık'
Fındık kilo aldırıyor mu? Tartışmalara son noktayı uzmanlar koydu: 'Kandırıldık' Onlarca yıldır fındık yemenin kilo aldırdığına inanılıyor. Özellikle kuru yemişlerin yüksek kalori ve yağ içeriğine sahip olması, bunların sağlıklı bir diyete dahil edilip edilmeyeceği konusunda şüphelere yol açıyor. Peki fındık gerçekten kilo aldırıyor mu yoksa kandırıldık mı?
Metabolizmayı yavaşlatan nedenler nelerdir?
Metabolizmayı yavaşlatan nedenler nelerdir? Metabolizmayı yavaşlatan sebepler başta kadınlar olmak üzere herkesin merak ettiği bir konu olarak yer almaktadır. Metabolizmayı yavaşlatan ve günlük hayatımızda yer alan birçok etmen bulunur. Yazın gelmesiyle beraber kişiye özgün olmayan ve kişinin sağlığına zararlı diyetlerle metabolizmayı yavaşlamasına neden olur.
24.04.2018 Gündem
Metabolizmam neden yavaşladı ?
Metabolizmam neden yavaşladı ? Metabolizmayı yavaşlatan sebepler başta kadınlar olmak üzere herkesin merak ettiği bir konu olarak yer almaktadır. Metabolizmayı yavaşlatan ve günlük hayatımızda yer alan birçok etmen bulunur. Yazın gelmesiyle beraber kişiye özgün olmayan ve kişinin sağlığına zararlı diyetlerle metabolizmayı yavaşlamasına neden olur.
22.04.2018 Gündem
Kalori yakmanın en seksi yöntemleri
Kalori yakmanın en seksi yöntemleri Hissettiğiniz tutku sadece kalp atışlarınızı hızlandırmayacak, aynı zamanda kalori yakmanızın da en zevkli şekli olacak...
31.10.2019 PembeNar