Kamçatka Yarımadası

Kamçatka Yarımadası

Son dakika Kamçatka Yarımadası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kamçatka Yarımadası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kamçatka Yarımadası haber sayfamızda...

Kamçatka Yarımadası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 kamçatka yarımadası haberi bulunmuştur.
Rusya’da çığ felaketi: İki ölü
Rusya’da çığ felaketi: İki ölü Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’nda bir kayak ekibinin bulunduğu bölgede çığ düşmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti.
19.03.2024 Dünya
'Deprem kahini' haritada işaretledi: Burada 48 saat içinde deprem olacak
'Deprem kahini' haritada işaretledi: Burada 48 saat içinde deprem olacak Kahramanmaraş'ta yaşanan depremleri üç gün öncesinden bilen 'Deprem Kahini' lakaplı Avustralyalı gökbilimci 48 saat içinde yeni deprem beklediği yeri açıkladı.
3.10.2023 Dünya
'Şarlatan' uyardı: Dikkatli olun! Adana depremi sonrası korkutan tahmin
'Şarlatan' uyardı: Dikkatli olun! Adana depremi sonrası korkutan tahmin Sık sık dünyada deprem olacak yerleri önceden 'tahmin' eden Avustralyalı gökbilimci, Adana'da meydana gelen deprem sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Dünya
Son dakika... Japonya'da deprem
Son dakika... Japonya'da deprem Adalar ülkesinin orta kesiminde gerçekleşen 6.2 büyüklüğündeki depremin şok dalgaları, başkent Tokyo'ya kadar ulaştı.
5.05.2023 Dünya
Volkan patladı kül yağdı
Volkan patladı kül yağdı Rusya’nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası’nda bulunan ve en aktif yanardağlardan biri olan Shiveluch, önceki gün ve dün kül püskürttü.
13.04.2023 Dünya
Kamçatka'da deprem
Kamçatka'da deprem Pasifik Ateş Çemberi fay hattının kıyısından geçtiği Kamçatka Yarımadası'nda 6.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi, tsunami uyarısı verilmedi.
3.04.2023 Dünya
'Şarlatan' tekrar sahnede! 8.3'lük yeni tahmin
'Şarlatan' tekrar sahnede! 8.3'lük yeni tahmin Şans eseri Kahramanmaraş depremini bilen ve o günden beri aktif olarak deprem beklentilerini sosyal medyadan paylaşan Frank Hoogerbeets yeni tahminlerini sıraladı. Hoogerbeets, 8.3 şiddetinde bir depremin önümüzdeki aylarda gerçekleşebileceğini yazarken Şili ve Türkiye'yi işaret etti.
29.03.2023 Dünya
'Deprem Şarlatanı' yeni saçmalıklarını sıraladı! '3 gezegen tek sıra haline geldi'
'Deprem Şarlatanı' yeni saçmalıklarını sıraladı! '3 gezegen tek sıra haline geldi' Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremi şans eseri bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets sosyal medya hesaplarından yeni tahminlerini sıraladı. 'Uzay geometrisi' konusuna dikkat çeken Frank, deprem beklediği yerleri haritada gösterdi.
23.03.2023 Dünya
'Deprem Şarlatanı' seriye bağladı! 'Büyük deprem' için yeni tahmin
'Deprem Şarlatanı' seriye bağladı! 'Büyük deprem' için yeni tahmin Türkiye'de 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremleri 3 gün öncesinden tesadüfen bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets'den yeni deprem tahminleri verdi. Son tahminleri tutmayan Frank, bu sefer aklınca işi garantiye almaya çalıştı.
16.03.2023 Dünya
Şarlatan yine sahnede! Bu kez 8'lik deprem için başka bir fayı gösterdi
Şarlatan yine sahnede! Bu kez 8'lik deprem için başka bir fayı gösterdi Türkiye'deki depremlerin ardından ABD'nin batısını korku sardı, Los Angeles odak noktası. 3 Şubat'ta paylaştığı Twitter mesajıyla gündem olan Hollandalı Hoogerbeets bu kez yeni bir bölgede 8 büyüklüğüne kadar deprem beklediğini söyleyince Rus uzman yanıt verdi: Bir amatör!
2.03.2023 Dünya
Stoltenberg Güney Kore'ye, Ukrayna'ya askeri desteğini güçlendirme çağrısı yaptı
Stoltenberg Güney Kore'ye, Ukrayna'ya askeri desteğini güçlendirme çağrısı yaptı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın işgalinden sonra Ukrayna’ya silah sağlamama yönündeki tavırlarını değiştiren diğer NATO müttefiklerini örnek göstererek, Güney Kore'yi Ukrayna’ya askeri desteğini güçlendirmeye çağırdı.
30.01.2023 Dünya
Rusya'da yanardağa tırmanan 12 dağcıdan altısı öldü
Rusya'da yanardağa tırmanan 12 dağcıdan altısı öldü Zirvesi 4 bin 754 metreyi bulan Kamçatka'daki Klyuchevskaya Sopka Yanardağı'na tırmanan ekip, uçurumdan yuvarlandı.
4.09.2022 Haberler
Rusya'da yanardağa tırmanan 12 dağcıdan altısı öldü
Rusya'da yanardağa tırmanan 12 dağcıdan altısı öldü Zirvesi 4 bin 754 metreyi bulan Kamçatka'daki Klyuchevskaya Sopka Yanardağı'na tırmanan ekip, uçurumdan yuvarlandı.
4.09.2022 Dünya
Helikopter kâbusa havalandı! Şoke eden ayı detayı
Helikopter kâbusa havalandı! Şoke eden ayı detayı El değmemiş doğasıyla bilinen Asya kıtasının en doğu ucundaki Kamçatka Yarımadası, duyanları şoke eden bir olayla gündemde. 3 kişinin ölümüne sebep olan helikopter kazası, korkunç olaylar zincirinin ilk halkası oldu.
19.07.2022 Haberler
Ayılar böyle götürdü! Helikopter kâbusa havalandı
Ayılar böyle götürdü! Helikopter kâbusa havalandı El değmemiş doğasıyla bilinen Asya kıtasının en doğu ucundaki Kamçatka Yarımadası, duyanları şoke eden bir olayla gündemde. 3 kişinin ölümüne sebep olan helikopter kazası, korkunç olaylar zincirinin ilk halkası oldu.
19.07.2022 Dünya
Son dakika: Rus savaş uçağı acil havalandı! ABD ile tehlikeli yakınlaşma...
Son dakika: Rus savaş uçağı acil havalandı! ABD ile tehlikeli yakınlaşma... Son dakika haberine göre Rusya ile ABD arasındaki tansiyon gittikçe artmış durumdayken, Rusya Savunma Bakanlığı'nın açıklaması şok etkisi yarattı.
16.04.2021 Dünya
Son dakika haberi: Rusya'da şiddetli deprem!
Son dakika haberi: Rusya'da şiddetli deprem! Avrupa Sismoloji Merkezi'nin geçtiği son dakika verisine göre, Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’nda 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.03.2021 Dünya
Acil Durumlar Bakanlığı duyurdu: Yeniden harekete geçti
Acil Durumlar Bakanlığı duyurdu: Yeniden harekete geçti Rusya’da geçtiğimiz Haziran ayında hareketlilik yaşanan Ebeko Yanardağı tekrar harekete geçerek kül püskürttü.
5.09.2020 Dünya
Rusya’da yanardağ alarmı
Rusya’da yanardağ alarmı Rusya’ya bağlı Kamçatka Yarımadası’ndaki en büyük yanardağı faaliyete geçti.
2.08.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'da 6.3 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Rusya'da 6.3 büyüklüğünde deprem Kamçatka Yarımadası'nın 150 kilometre açığında gerçekleşen sarsıntı, yerin 10 kilometre altında meydana geldi.
25.06.2019 Dünya
Rusya ile savaş çağrısı fırtına kopardı
Rusya ile savaş çağrısı fırtına kopardı Japonya'da bir milletvekili Kuril Adaları'nın Rusya'dan savaş yoluya geri alınması gerektiğini ima edince, siyasetçinin kınanması için meclise yasa teklifi verildi.
21.05.2019 Dünya
Buz üzerinde 700 km sürüklendi
Buz üzerinde 700 km sürüklendi Doğal ortamından bir buz parçası üzerinde 700 kilometre sürüklendiği düşünülen bir kutup ayısı kendini Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’ndaki Tiliçiki köyünde buldu...
19.04.2019 Dünya
Son dakika | Kamçatka Yarımadası’nda 7.4 büyüklüğünde deprem!
Son dakika | Kamçatka Yarımadası’nda 7.4 büyüklüğünde deprem! Rusya’nın doğusunda yer alan Kamçatka Yarımadası’nda 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen felaket nedeniyle bölgede Tsunami uyarısı yapıldı.
20.12.2018 Dünya
Rusya’nın vahşi suları Nat Geo WILD’da
Rusya’nın vahşi suları Nat Geo WILD’da Rusya’nın doğu kıyılarındaki Okhotsk Denizi’nin vahşi yaşamı “Rusya’nın Vahşi Suları” ile iki bölüm arka arkaya 13 Haziran Çarşamba saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.
12.06.2018 TV-Rehberi
Rusya’nın Vahşi Suları Nat Geo WILD’da
Rusya’nın Vahşi Suları Nat Geo WILD’da Rusya’nın doğu kıyılarındaki Okhotsk Denizi’nin vahşi yaşamı “Rusya’nın Vahşi Suları” ile iki bölüm arka arkaya 13 Haziran Çarşamba saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.
12.06.2018 TV-Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kamçatka Yarımadası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.