Kamikaze

Kamikaze

Son dakika Kamikaze haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kamikaze gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kamikaze haber sayfamızda...

Kamikaze

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 637 kamikaze haberi bulunmuştur.
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu Ukrayna ve Rus şehirlerinde gece yarısından itibaren çok sayıda patlama duyuldu, sınıra 800 kilometre uzaklıktaki iki ayrı hedef kamikaze drone'larla vuruldu. Rus haber ajansının yayına verip sildiği haber ise, gözden kaçacak gibi değil.
13.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! "Bu yaz çember tamamlanacak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! "Bu yaz çember tamamlanacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar Orta Doğu'da beş ülkeye yayılan çatışmaların Doğu Akdeniz'e sıçraması artık an meselesi, füze gemilerinin yanı sıra savaş uçaklarının yer aldığı gövde gösterisi doğrudan bir ülkeyi tehdit ediyor.
23.02.2024 Dünya
Taktik değişti, 1700 kilometreden füze!
Taktik değişti, 1700 kilometreden füze! Savaşın başından beri Kızıldeniz'deki küresel ticareti tehdit eden ve gemilere saldıran Husiler, taktik değişikliğine gitti. Sabah saatlerinde 1700 kilometre öteden ateşlenen balistik füzenin adresi İsrail'in Eliat şehriydi.
22.02.2024 Haberler
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü!
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü! Eğitim sahasında sıra olmuş tümgeneral Oleg Moiseev'i bekleyen askerler, güpegündüz HIMARS füzeleriyle hedef alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ve fotoğraflar, şoke edici.
21.02.2024 Dünya
İsrail’in Gazze savaşında kullandığı yapay zeka silahları endişeye neden oluyor
İsrail’in Gazze savaşında kullandığı yapay zeka silahları endişeye neden oluyor Yapay zeka destekli yeni silahlar, İsrail'in teknoloji sanayisi içinde giderek daha önemli bir yer tutuyor.
10.02.2024 Dünya
Rusya, Harkov'u vurdu! En az yedi ölü
Rusya, Harkov'u vurdu! En az yedi ölü Rusya ordusunun Ukrayna'nın Harkov bölgesine insansız hava araçlarıyla (İHA) gerçekleştirdiği saldırı sonucu 1'i bebek, 3'ü çocuk olmak üzere en az yedi kişi hayatını kaybetti.
10.02.2024 Dünya
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor?
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor? İlk kez beş yıl önce Suudi petrol rafinelerinin vurulduğu saldırıda ortaya çıkan silahlı insansız hava araçları, Rusya'nın Ukrayna saldırılarında dünya medyasının manşetlerine taşındı. Ancak asıl etkiyi, halihazırda Orta Doğu'daki çok cepheli savaşta ABD üssünün vurulduğu saldırıda gösterdi.
6.02.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Orta Doğu'da kılıçlar çekildi! İran, Rusya ve Çin sahaya iniyor
Gazze'deki savaşta son dakika... Orta Doğu'da kılıçlar çekildi! İran, Rusya ve Çin sahaya iniyor Misilleme savaşındaki yeni hamlede Suriye'deki en büyük ABD üssü kamikaze drone'la vuruldu, üsteki yedi YPG'li terörist öldü. İran ise bugün kritik bir tarih verdi.
5.02.2024 Dünya
'İgor' kod adlı Mossad ajanı kim? MİT ve Emniyet'in ortak operasyonun detayları belli oldu
'İgor' kod adlı Mossad ajanı kim? MİT ve Emniyet'in ortak operasyonun detayları belli oldu Özel dedektiflik adı altında Türkiye'de istihbarat toplayıp İsrail gizli servisi Mossad'a satıyorlardı. Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ortak bir operasyon yaparak 7 kişiyi yakaladı. Operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı.
5.02.2024 Gündem
Ege Denizi'nde sıcak görüntüler! İHA ile tespit edildi, harekete geçildi
Ege Denizi'nde sıcak görüntüler! İHA ile tespit edildi, harekete geçildi Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri'ne ait İHA'nın tespit ettiği düzensiz göçmenler sonrası harekete geçildi.
5.02.2024 Gündem
MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı! '3 ana başlık 100 madde' sloganı
MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı! '3 ana başlık 100 madde' sloganı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim beyannamesini açıklandı.
5.02.2024 Gündem
MSB duyurdu! 11 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 11 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyururken detayları da paylaştı.
5.02.2024 Gündem
Dünyada son dakika... ABD üssündeki YPG'li teröristler kamikaze drone saldırısında öldü
Dünyada son dakika... ABD üssündeki YPG'li teröristler kamikaze drone saldırısında öldü Misilleme savaşında yeni hamle geldi, ABD'nin bombardımana tuttuğu İran yanlısı milislerin kamikaze silahlı insansız aracıyla gerçekleştirdiği saldırıda Amerikan üssü vuruldu.
5.02.2024 Dünya
ABD iki ülkeye birden saldırdı, 20 bin km uçup bombaladılar!
ABD iki ülkeye birden saldırdı, 20 bin km uçup bombaladılar! Beklenen misilleme gece yarısı gerçekleşti, yarım saatlik saldırıda Kudüs Gücü ve vekillerinin komuta merkezleri, füze depoları vuruldu. ABD topraklarından havalanan B-1B stratejik bombardıman uçaklarının katıldığı misillemede, bir Orta Doğu ülkesinin de F-16'larla yer aldığı bildiriliyor.
3.02.2024 Haberler
Gazze'de son durum, savaşta son dakika... Doktor, hemşire kılığında hastane basıp katliam yaptılar!
Gazze'de son durum, savaşta son dakika... Doktor, hemşire kılığında hastane basıp katliam yaptılar! Amerikan üssü Tower 22'nin bir kamikaze drone tarafından nasıl vurulduğu netleşiyor, Washington'ın misilleme listesinde birçok seçenek var. İsrail özel kuvvetlerinin operasyonu, şok etkisi yarattı. Öte yandan Netanyahu'dana esir takasına ilişkin flaş bir açıklama geldi.
31.01.2024 Dünya
'Hepsi Putin'in bir mesajı!' Canlı yayında sunucunun yüz ifadesini değiştiren açıklama
'Hepsi Putin'in bir mesajı!' Canlı yayında sunucunun yüz ifadesini değiştiren açıklama ABD'nin Başkan Biden ve yardımcısından sonra gelen ismi Nancy Pelosi, Orta Doğu'ya yayılan İsrail-Hamas savaşıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. CNN International sunucusunun bile yüzünün değiştiği açıklamaların başrolünde ise Rus lider Putin vardı.
29.01.2024 Dünya
Tower 22 vuruldu, Amerikan askerleri öldü!
Tower 22 vuruldu, Amerikan askerleri öldü! Savaş ilk kez Ürdün'e sıçradı, üç ülkenin kesiştiği noktadaki Rukban'da yer alan Amerikan üssünün vurulması dengeleri alt üst etti.
29.01.2024 Haberler
CNN ve Foreign Policy ABD'nin yeni Orta Doğu planını yazdı: Suriye'den çekilmeyi Irak izleyebilir!
CNN ve Foreign Policy ABD'nin yeni Orta Doğu planını yazdı: Suriye'den çekilmeyi Irak izleyebilir! ABD basını, Washington yönetiminin Orta Doğu'da aldığı son kararı yazdı. Analizlere göre ABD ordusu Suriye ve Irak'tan çekilebilir.
25.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kamikaze ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.