Evrencan Gündüz ile uzaylılar alemi
Evrencan Gündüz ile uzaylılar alemi Evrencan Gündüz ve sevgili grubu Uzaylılar, bu dünyanın sıkıcılığına ait olmadıklarını kanıtlarcasına performanslar sergilemeye devam ediyor. Bunlardan birine, Kampüste Caz kapsamında Edirne’de Trakya Üniversitesi’nde tanıklık ettim. Evet, bu adamlar gerçekten uzaylı!
19.11.2018 Müzik
Akbank Caz Festivali şehrin caz haline inovasyon kattı
Akbank Caz Festivali şehrin caz haline inovasyon kattı Bu yıl 3 - 19 Kasım 2017 tarihleri arasında  27. yaşını kutlayan Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali için Akbank Sanat, Hollanda HKU Konservatuvar Bölümü işbirliğiyle hazırlanan inovatif bir uygulama ile kullanıcılara, konumlarına özel caz besteleri yaratma imkanı sunuyor.
3.12.2017 Gündem
Akbank Caz tam gaz devam!
Akbank Caz tam gaz devam! Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan ve bu yıl 03-21 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen 22. Akbank Caz Festivali, dünyaca ünlü caz sanatçıları ve topluluklarını müzikseverlerle buluşturmaya ikinci haftasında da devam ediyor.
10.10.2012 Kültür Sanat
22. Akbank Caz Festivali’nin programı açıklandı!
22. Akbank Caz Festivali’nin programı açıklandı! Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, 22. yılında yine dopdolu bir program ile kapılarını açıyor.
7.09.2012 Kültür Sanat