Kamu İhale Kurumu

Kamu İhale Kurumu

Son dakika kamu ihale kurumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kamu ihale kurumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kamu ihale kurumu haber sayfamızda...

Kamu İhale Kurumu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.006 kamu ihale kurumu haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya'nın masasına giden rapor! Vekilin kardeşine ihale, kendi yeğenine ihale, belgeselde usulsüzlük...
Bakan Yerlikaya'nın masasına giden rapor! Vekilin kardeşine ihale, kendi yeğenine ihale, belgeselde usulsüzlük... Kocaeli'de İzmit Belediyesi'nce yapılan ihaleler ile ilgili şikayetleri değerlendiren İçişleri Bakanlığı'nın, incelemeler sonrasında Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile 12 belediye yöneticisi hakkında soruşturma izni verdiği ortaya çıktı.
26.11.2023 Gündem
KARS İL ÖZEL İDARESİ
KARS İL ÖZEL İDARESİ KARS İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN 1-İl Encümeninin 14...
21.11.2023 Resmi İlanlar
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR Tekirdağ ili Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı sınırları içerisinde bulunan, mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait aşağıda işin adı, İmar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36...
14.05.2023 Resmi İlanlar
3 bakanlığın bütçesi daha Meclis'ten geçti
3 bakanlığın bütçesi daha Meclis'ten geçti TBMM Genel Kurulu’nda, İçişleri bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı 2023 yılı bütçeleri kabul edildi.
10.12.2022 Gündem
3 bakanlığın bütçesi daha Meclis'te kabul edildi
3 bakanlığın bütçesi daha Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu’nda, Milli Savunma Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2023 yılı bütçeleri kabul edildi.
9.12.2022 Gündem
TBMM'de bütçe görüşmeleri! Oktay: Türkiye ekonomisi olumlu yönde ayrıştı
TBMM'de bütçe görüşmeleri! Oktay: Türkiye ekonomisi olumlu yönde ayrıştı TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Küresel finansal krizden Türkiye ekonomisi büyüyerek olumlu yönde ayrışmayı bilmiştir." ifadelerini kullandı.
5.12.2022 Siyaset
‘Bir numaralı ülkücü ve milliyetçi benim’
‘Bir numaralı ülkücü ve milliyetçi benim’ “Eğer benim bildiğim vatanseverlikse ülkücülük, bir numaralı ülkücü benim” diyen Kılıçdaroğlu, “Terör örgütünün saldırdığı adam benim. Hiçbir lider oğlunu şanlı Türk ordusuna göndermezken evladını askere gönderen benim” ifadelerini kullandı.
27.10.2022 Siyaset
Tedarik zincirinde de kadınlar desteklenmeli
Tedarik zincirinde de kadınlar desteklenmeli Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Satın Alma Zirvesi, iş dünyası, sivil toplum, kamu kurumları, uluslararası kuruluş ve girişimci kadınları İstanbul’da bir araya getirdi. BM Kadın Birimi, KAGİDER ve Global Compact Network iş birliğindeki zirvede kadın tedarikçilerin desteklenerek güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.
22.10.2022 Gündem
TÜBİTAK: Herhangi bir vakfa bağış ya da ödeme yapılması mümkün değil
TÜBİTAK: Herhangi bir vakfa bağış ya da ödeme yapılması mümkün değil  TÜBİTAK, bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, TÜBİTAK tarafından herhangi bir vakfa, derneğe veya kuruluşa, bağış ya da ödeme yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi.
1.08.2022 Gündem
Tıbbi cihaz sektörü İzmir’de buluştu
Tıbbi cihaz sektörü İzmir’de buluştu TC. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Tıbbi Cihaz Daire Başkanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu, Kamu İhale Kurumu, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve TOBB Medikal Meclisi temsilcileri, Tıbbi Cihaz Sektörünün sorunlarını masaya yatırmak için İzmir’de buluştu.
31.05.2022 Ege
En uzun tünel yapımına onay
En uzun tünel yapımına onay Buca ile İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali arasında şehir trafiğine girmeden bağlantı sağlayacak dev projenin Buca Tüneli ve diğer etaplarının tamamlanması için İzmir Büyükşehir’in açtığı ihale Kamu İhale Kurumu’na yapılan itiraz nedeniyle 8 aylık gecikmeyle sonuçlandı...
18.04.2022 Ege
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan 'ihale' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan 'ihale' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin 2 milletvekilinin 'Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Hattı' ve 'Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Hattı' ihalelerine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı, konunun yargıya taşındığı belirtildi. Açıklamada, '7 yalan, 7 gerçek' başlığı ile iddialara cevap verildi.
2.02.2022 Ekonomi
Kefalette yeni bir dönem başladı
Kefalette yeni bir dönem başladı Banka teminat mektubuna alternatif kefalet sigortalarının yaygın olarak kullanıldığını belirten Maher Holding Sigorta Grup Başkanı ve Quick Sigorta Genel Müdürü Yaşar, yeni düzenlemeyle kamu ihalelerinde geçerli elektronik geçici kefalet senetleri için hizmete başladıklarını söyledi.
24.01.2022 Sigorta
Kamu ihalelerinde eşik değerler ve parasal limitler artırıldı
Kamu ihalelerinde eşik değerler ve parasal limitler artırıldı Kamu İhale Kanunu'nda belirtilen eşik değerler ve parasal limitler yüzde 79,89 artırıldı.
20.01.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı.
12.11.2021 Ekonomi
Kamu ihalelerine ilişkin yönetmeliklerde düzenleme yapıldı
Kamu ihalelerine ilişkin yönetmeliklerde düzenleme yapıldı Elektronik ortamda düzenlenen geçici teminat mektubuna ilişkin bilgiler, Sermaye Piyasası Kanunu'na göre merkezi takas kuruluşu olarak faaliyet gösteren kuruluşlar dahil banka tarafından e-imza kullanılarak Elektronik Kamu Alımları Platformu'na (EKAP) aktarılacak.
26.01.2021 Ekonomi
Kamu İhale Kurumu 20 personel alacak
Kamu İhale Kurumu 20 personel alacak Kamu İhale Kurumu'na (KİK), Kamu İhale Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı sonuçlarına göre ilanda belirtilen fakülte mezunların arasından üç gruptan toplam 20 lamu ihale uzman yardımcısı istihdam edilecek.
12.01.2021 Ekonomi
Kamu İhale Kurumu 20 uzman yardımcısı alacak
Kamu İhale Kurumu 20 uzman yardımcısı alacak Kamu İhale Kurumu (KİK), 20 kamu ihale uzman yardımcısı alımı için sınav yapacak.
11.01.2021 Ekonomi
Maliye Nedir? Maliye Bakanlığının Görevleri Nelerdir?
Maliye Nedir? Maliye Bakanlığının Görevleri Nelerdir? Bir ülkede gerçekleşen her türlü olayı, tüm değişkenleri izleyen ve raporlayan, bu konular hakkında eylemlerde bulunan kurumlar vardır. Bu kurumların tamamı ülkelerin menfaatleri ve kamu yararına çalışmaktadırlar. Bu kurumlardan biri de Maliye Bakanlığı'dır. Peki, Maliye Bakanlığı ne iş yapar, görevleri nelerdir ve hangi alanlarda çalışmalar yürütürler? İşte Maliye Bakanlığı hakkına tüm bilinmesi gerekenler.
4 bakanlığın 2021 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
4 bakanlığın 2021 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi Meclis Genel Kurulunda, Adalet, Hazine ve Maliye ile Milli Savunma bakanlıklarının bütçeleri kabul edildi.
9.12.2020 Siyaset
İl Sağlık Müdürlüğü'nden test ihalesi açıklaması
İl Sağlık Müdürlüğü'nden test ihalesi açıklaması İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, "Covid-19 testlerini Menzil yapıyor" haberlerine ilişkin, "Vaka artışına ve yurtdışına çıkışlara bağlı olarak artan test talebi ve uzamaya başlayan sonuç verme süreleri nedeniyle hızlı bir kapasite artışı ihtiyacı doğmuş, müdürlüğümüz Laboratuvar Komisyonunun uygun görüşleriyle gerekli izinler alınarak hizmet alım ihalesine çıkılmıştır." açıklaması yaptı.
2.12.2020 Gündem
Üretici kadınlar destek bekliyor
Üretici kadınlar destek bekliyor MİTSO’yu ziyaret eden S.S. Milas Anatolie Kooperatifi yöneticileri, çalışmalarını ve hedeflerini anlattı, öncelikle sofralık zeytin işleme tesisi kurmak istediklerini belirtti
22.11.2020 Ege
Sermaye piyasalarında 18 milyon yatırımcı var
Sermaye piyasalarında 18 milyon yatırımcı var Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, “Hisse senedi, tahvil, bono, yatırım fonu, otomatik BES, gönüllü BES ve benzeri araçlar yoluyla yaklaşık 18 milyon vatandaşımız doğrudan veya dolaylı olarak sermaye piyasalarımızın yatırımcısı olmuştur” dedi.
18.11.2020 Ekonomi
Son dakika... Bakan Elvan'dan flaş açıklama: Gerekli adımları atacağız
Son dakika... Bakan Elvan'dan flaş açıklama: Gerekli adımları atacağız Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan "Makro ekonomik istikrar, finansal istikrar ve fiyat istikrarına çok önem veriyoruz. Yol haritamızın genel çerçevesini bunlar oluşturuyor. Bizim de makul gördüğümüz, haklı gördüğümüz hangi konu varsa, reform niteliğinde olan her konuda gerekli adımları atacağız." açıklamasında bulundu.
17.11.2020 Ekonomi
SPK Başkanı'ndan önemli açıklama
SPK Başkanı'ndan önemli açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Mevcut durumda hisse senedi, tahvil, bono, yatırım fonu, otomatik Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), gönüllü BES ve benzeri araçlar yoluyla yaklaşık 18 milyon vatandaşımız doğrudan veya dolaylı olarak sermaye piyasalarımız yatırımcısı olmuştur." dedi.
17.11.2020 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Kamu İhale Kurumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.